Asiek i Jacuś 17.06.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Czuje sie zobowiazana do pokazania postepow lazienkowych, gdy dojdzie do akcji ciekawszej zwanej wykanczaniem... No koniecznie - zapowiada sie jedno z ciekawszy wnętrz na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroowka 18.06.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 A mogę się ze swoją prośbą wtrącić? Przekonajcie mnie, że umywalka powinna być blisko wc... padło to tu parę razy jako ważny argument, a ja sobie wymyśliłam odwrotnie, że im dalej tym lepiej. Moim argumentem było maksymalne odsunięcie szczoteczki do zębów od WC ale może przesadzam Rozkład łazienki już wybrany, więc nie będę głosować. Czekam na fotki z realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 19.06.2009 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 A mycie rączek po każdym użyciu toalety? Jakd dla mnei to nie wygodnie gdzieś daleko chodzić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroowka 19.06.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Nio tak, oczywiście że się zgadzam. Ale tak sobie to jeszcze przemyślałam, i u mnie było odsuwanie jak najdalej, bo ja w całkiem innej skali pracuję 4,5 m2!!, więc maksymalne odsunięcie było na jakiś metr, może ciut więcej... a w Waszych dużych łazienkach ten metr-półtora to jest właśnie blisko Tak się jakoś zapędziłam w myśleniu, jak przeczytałam że ma być blisko. Wszystko przez to, że łazienka ostatnio spędza mi sen z oczu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts