PaVeL_77 19.06.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Polecam ROTO serii 735 H lub K dają teraz roletkę wewnętrzną za 1 zł. Jeżeli ktoś szuka okien ROTO w dobrej cenie zapraszam na priv ! o w mordę dlaczego ja zawsze mam jakieś uczulenie na forumowe kryptoreklamy No właśnie. Po prostu żenujące to się staje. A z tą roletą to się naprawdę wykazał marketingowo, to jeden z ich podstawowych tekstów od paru lat - to w zasadzie standard w przypadku roto. Słowa polecam i zapraszam powinny automatycznie zgłaszać coś takiego do moderacji. PRZEPRASZAM BARDZO WSZYSTKICH KTÓRYCH URAZIŁEM MOJĄ WYPOWIEDZIĄ Nie jestem żadną firmą tylko zwykłym człowiekiem siedzącym za biurkiem! Jeszcze raz przepraszam i pozdrawiam ! Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekC73 19.06.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Ja mam z jednej strony dachu roto a z drugiej fakro, będę obserwował które lepsze a wyłazowe do komina to velux. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viola_13 19.06.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Oddaję głos na velux. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 21.06.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 kup te na które dostaniesz lepsza ofertę. zwróc uwagę jak się otwiera (klamka dół czy góra) i która opcja u Ciebie (wysokość ścianki kolankowej, kąt nachylenia dachu, wzrost mieszkańców) będzie bardziej praktyczna.I kup od razu akcesoria, np markizy zewnętrzne, jesli okna od południa lub zachodu. Są skuteczne, a kupując razem z oknami dostaniesz na nie dobry rabat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panfotograf 26.06.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 ...więc kupiłem ROTO, właśnie je zakładają - czy będę zadowolony? odpowiem za jakieś 5 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
insah 24.08.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 ani roto ani fakro, tylko velux! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 24.08.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 ani roto ani fakro, tylko velux! A właśnie że nie, tylko fakro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.08.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 ani roto ani fakro, tylko velux! Veluks to przeżytek ....roto to jest to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 24.08.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Wielkanoc is the best !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts