mikeelrapido 22.07.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Dramatyczne. Nadal jest w ciężkim szoku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.07.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Dramatyczne. Nadal jest w ciężkim szoku... wiesz co.........ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.07.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Dramatyczne. Nadal jest w ciężkim szoku... wiesz co.........ja też ... a ja nie już się oswoiłam ... teraz tylko trzeba to poprawić i iść po swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.07.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 wiesz ja miałam mało czasu na oswajanie, przyszedł biegły i kazał biegusiem rozbierać, co by nikomu na głowe "dom" nie spadł ciągle w szoku jestem jak oglądam stare zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 22.07.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 A wiecie co, czytałam dziś historię pewnej budowy - spokojne małżeństwo z dwójką dzieci. Mieszkali w kawalerce i zamarzyli o własnym małym białym domku... Inwestor pracował do późna i zaglądał na budowę tylko co pare dni, i za każdym razem szlag go trafiał. Widziałam zdjęcia skuwanych ścian bo nie trzymały wymiarów, różnica poziomu podłogi 11 cm, tynki na długości 1 metra z różnicą 5 cm. Murowanie 100m domu zajęlo panom 6 miesięcy, bo w upał za gorąco, jak pada też nie pracują, a w międzyczasie chlali. Szczyt wszystkiego nastąpił, gdy ekipa zamiast postawić rusztowanie z rur i desek, wzięła prawie cały styropian zakupiony na ocieplenie i z tego sobie zrobiła schodki! Efekt oczywisty - towar do wywalenia. A gdy pewnego dnia inwestor przyjechał na budowę w roboczym stroju i zobaczył kolejną nową ekipę, bo poprzednia zapiła, zagadał do jednego z murujących; "I co, jak wam idzie?" Odp."A bo ja wiem? Nie wiem! Kierowca jestem z zawodu, pierwszy raz muruję". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.07.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 AskaK-gdyby nie dwoje dzieci w historii - to prawie moja niebudowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa7506 24.07.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Złoto i srebro rozdysponowane... ja chcę chociaż brąz za schody http://img204.imageshack.us/img204/1812/schody1.jpg http://img511.imageshack.us/img511/7057/schody5.jpg Tak wyglądaly po 6 miesiącach od zamontowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.07.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 eeee fajne myślę, że jeśli nie pojawi się kontrkandydat - masz duże szanse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikeelrapido 27.07.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Dramat! Ja niedługo u siebie schody bedę miał robione, zaczynam sie bać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa7506 27.07.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 A no.. Schody były wykonane z mokrego drewna i potraktowane lakiero bejcą, która ślicznie się ścierała. Stolarz próbował się wykręcić z robienia nowych schodów ale silne argumenty z mojej strony przekonały go, że tak będzie lepiej także dla niego. Wykonał nowe schody ale jak zapowiedziałam, że oczekuję zgodnego ze sztuką zabejcowania i lakierowania stwierdził, iż nie umie i zostawił mnie z bejcowaniem i lakierowaniem już położonych schodów- dramat. Nie burzyłam się tylko dlatego, że ten stolarz faktycznie nie był w stanie już nic lepiej zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 28.07.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 dupa nie stolarz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.07.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 dupa nie stolarz ! No co Ty mistrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa7506 28.07.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Pewnie, że mistrz! I pewnie nie wiecie dlaczego schody się rozlazły- a ON wiedział i mi powiedział- z mojej i tylko mojej winy- włączyłam na zimę ogrzewanie i wilgotność się zmieniła. Szkoda, że przed robotą nie oświecił mnie, że dom trza w iglo zamienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 28.07.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Ja obstawiam Malka i Nitka - ZŁOTO Kuźwa Nitka to one dalej ciekną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.07.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Ja obstawiam Malka i Nitka - ZŁOTO Kuźwa Nitka to one dalej ciekną ano ciekną mam się spotkac z Veluxem... mamy podpisać protokół i wyślę go panom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 28.07.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Ja obstawiam Malka i Nitka - ZŁOTO Kuźwa Nitka to one dalej ciekną ano ciekną mam się spotkac z Veluxem... mamy podpisać protokół i wyślę go panom weź im cały dach z veluxami wyślij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.07.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Ja obstawiam Malka i Nitka - ZŁOTO Kuźwa Nitka to one dalej ciekną ano ciekną mam się spotkac z Veluxem... mamy podpisać protokół i wyślę go panom weź im cały dach z veluxami wyślij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.07.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 a co się będziesz rozdrabniać, całą chałupę im wyślij z pismem reklamacyjnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.07.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 a co się będziesz rozdrabniać, całą chałupę im wyślij z pismem reklamacyjnym .... i kto wie czy do tego nie dojdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 28.07.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 a co się będziesz rozdrabniać, całą chałupę im wyślij z pismem reklamacyjnym .... i kto wie czy do tego nie dojdzie sie będzie działo dobrze bo w tv nic ciekawego nie ma a tu się aż prosi o jakąś uwagę itp.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts