jacekh 12.10.2010 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Tak. Tzn nie do końca. Tynkarze będą jechać poddasze i pomieszczenia gdzie nie ma okien a na końcu dopiero te pomieszczenia gdzie są okna. U mnie w całym budynku są tylko 4 ściany z oknami. Okna mam dostać 20go a to w sam raz. Tynkarze około tygodnie będą u mnie działać, wchodzą w poniedziałek 18go. Jeśli wszystko zagra to nawet nie będzie zastoju w tynkowaniu. Trzymajcie kciuki żeby nie zmroziło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil_Lublin 21.11.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Hej, Domek wygląda super!Podglądamy z żoną Wasze postępy i utwierdzamy się w dokonanym wyborze. Super projekt, bez zbędnej ekstrwagancji, wykuszy, lukern itd. Powtórzę się: naprawdę wygląda super! pozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekh 10.12.2010 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Zdecydowanie nam też odpowiada mało okien ale to w tym przypadku absolutnie zaleta, dziwi mnie kiedy ktoś buduje domek 120 m2 a okien w nim 20 albo więcej. No i te lukarny na każdej połaci... Ale ja tam nie będę mieszkał u innych tylko u siebie no i każdy płaci za swoje wybory Prosty, ładny, bez zbędnych gadżetów. Taki miał być i tego się będziemy trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SideInfo 06.01.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 czesc! jacekh, rzucisz gdzies na maila projekt swojej wentylacji? ja jeszcze daleko mam do tego etapu, ale chcialem zobaczyc co i jak... zawsze to wiecej doswiadczenia Z gory bardzo dziekuje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SideInfo 13.03.2012 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Mozesz podpowiedziec co masz polozone na podlaodze w salonie i kuchni - chodzi mi dokladnie o producenta i symbol, poniwaz BARDZO mi sie podoba i chcialbym miec cos takiego u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekh 25.10.2012 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Panele drewniane Tarkett wersja JESION Cognac szczotkowany jedna lamela. To była pierwsza rzecz jaką wybraliśy do domu Można powiedzieć że od tego się wszystko zaczęło i dom zbudowaliśmy wokół podłogi w salonie Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SideInfo 12.02.2013 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 (edytowane) jacekh, przepiekny taras!Mozesz podac kilka szczegolow odnosnie jego budowy? jak dokladnie wygladaja szpilki i gdzie kupiles. Gdzie kupowales drewno? Czy modrzew europejski jest twardy?Jakie masz warstwy na "podbudowie" tarasu? Jakie sa dokladnie rozmiary tarasu? Przepraszam, ze ilosc pytan, ale ja tez jestem prawie zdecydowany na dokladnie taki sam taras, wiec chcialbym skorzystac z Twojego doswiadczenia. Pozdrawiam,SideInfo Edytowane 12 Lutego 2013 przez SideInfo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts