ledamika 14.07.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Kochani licze na Waszą pomoc. Szukam dobrego stolarza, który zrobi mi ładne schody drewniane. Fachowiec z polecenia zażyczył sobie 350 zł netto za stopień za montaż i materiał bez malowania (z jesionu). Czy znajdę kogoś kto mi zrobi porządne, ładne schody taniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
net 22.07.2005 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 dołączam sie do prośby... a może jakiś sprawdzony fakchowiec z gór??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa158 22.07.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 ja mam goscia z gor robi mi scody z jesionu za 300 zl stopien ale jeszcze ich nie widzialem takze na razie nie polecam jak bede mial i beda ok to dam znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ledamika 16.08.2005 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Udało mi się znaleźć rozsądnego stolarza. Dziś zaczął montaż. Schody będą drewniane z dębu . Jak skończy dodam do linka zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 17.08.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Ile sobie liczy za stopień i skąd On? Jeśli można wiedzieć.Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ledamika 17.08.2005 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Stolarz jest z Krakowa, a zakład ma w Gdowie (suszarnię itd.) .Bierze 330 zł za stopień (schody obkładane z podstopnicą z dębu).Ta cena obejmuję kompleksową usługę montaż, bejcowanie, malowanie, tralki, wangi + "płotek" dla dziecka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
net 22.10.2005 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 o namiarch zapomnieli z zachwytu??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia m. 03.04.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Chciałabym kupić sobie meble do kochni, jednakże jest ona niewymiarowa i niestety nie mogę znaleźć odpowiednich mebli w sklepie. Może mi ktoś przesłać jakies namiary na ludzi wykonujących meble na wymiar z Krakowa? z góru dziękuje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inezka 03.04.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 http://www.marzenie.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaasiaem 11.05.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Witam wszystkich, szukam stolarza, który nie jest zbyt drogi i ma głowę otwartą nma różne pomysły-chcezrobić wymyśloną szafkę do łazienki + blat łazienkowy +garderobę. Jeśli macie kogoś sprawdzonego to bardzo proszę o pomoc Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zagoniona 19.05.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 chętnie przyłączę się do poszukiwań. Mnie interesuje balustrada i obrubka schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Watton 11.11.2006 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Hej,Buduje w Niepołomicach koło Krakowa. Wkrotce musze zdecydowac sie na schody wewnetrzne, tzn. sa betonowe i trzeba je oblożyć drewnem, tylko stopnice. Balustarda bylaby laczona stal nierdzewna +drewno. Prosba do tych, ktorzy schoody maja juz gotowe: jakiego wykonawce/producenta/stolarza plecacie? ( jakies namiary na niego w miare mozliwosci)dziekuje i pozdrawiamWatton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.11.2006 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Tuż przed mostem na Wiśle, po prawej stronie (jadąc od strony Huty) widać takie różne z drewna (wiatraki, psie budy itp.). Tam możesz pytać. My nie dogadaliśmy się, bo facet umawiał się na obmiar kilka razy, nie dotarł i zamilkł. Schody (całe drewniane) zamówiliśmy u naszego cieśli - dekarza, który tak naprawdę specjalizuje sie w schodach. Wprawdzie nie jest z najbliższej okolicy, ale to wcale nie wpłynęło na cenę (nie jest drożej niż u tego z Wolicy). Więźbę zrobił porządnie, więc liczymy na to, że i schody będą w porządku.Dobre ceny drewna (opinia naszego Kierbuda) mają na Cle. Podobno schody też można u nich zamówić, ale nie widziałam gotowych, więc sie nie wypowiadam.Kilka osób odradzało mi korzystanie z usług stolarza, który ma stolarnię przy cmentarzu. To tylko opinie innych. Ja posłuchałam i nie próbowałam niczego u niego zamawiać, ale nie wiem, czy to prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Watton 12.11.2006 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Agdus dzieki za konkrety. Moze ktos jeszcze ma jakies doswiadczenia z wykonawcami schodow z okolic Krakowa? pozdraiwam, Watton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AKSA 17.11.2006 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 j/wszukam dobrego, solidnego i co najwazniejsze terminowego meblarza, krory doradzi i zrobi mebelki z okolic krakowa. moze ktos poleci kogos? bardzo prosze.... bo nie mam szczescia do mebli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nika19 28.11.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Witam,Pilnie poszukuje solidnego stolarza w Krakowie, który podjął by sie (i wykonał!) zrobienia sosnowych drzwi łamanych. Olało mnie już 2 wykonawców. Czekam na drzwi do wc i łazienki jakieś 3 mieciące. Wczoraj właśnie sie dowiedziałam, że stolarz (niestety znajomy) nie zrobi nam tych drzwi (oczywiscie obiecał i wymiary wziął i juz juz miał zamiar zrobić , wrrr). powinnam po 6-misiącach remontu być mniej naiwna!zatem prosze o pomoc formuowiczówzrezygnowana Weronika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nika19 29.01.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 niestety dalej ogłoszenie aktualne bardzo prosze o pomoc. Jak sie nie zabiore za szukanie to bedziemy przez nastepne 5 lat korzystać z toalety odgrodzonej od świata zasłonka prysznicowa zrezygnowana Weronika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milkad 25.02.2007 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Może ktoś poleci stolarza z Krakowa ?Chciałam zamówić pudła do mebli kuchennych ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forysia 11.04.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Proszę o namiary na sprwdzonego,solidnego fachowca lub firme wykonujacą nowoczesne meble kuchenne, sypialnie na wymiar.mail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
novi_ana 12.04.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 o takie szczegóły pytaj grupę krakowską - będą najlepiej wiedzieć http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=934 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts