Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witajcie!

Na samym początku Witam Serdecznie - jestem tu nowy!

A teraz sedno:

poszukuję salonu/firmy godnej polecenia, która wykonała by meble kuchenne.

Kuchnia nowoczesna - fronty lakierowane. Macie kogoś godnego polecenia?

Za wszelkie sugestie i podpowiedzi Dziękuję

arkadiush

• Odpowiedzi 185
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam. Znam firme ktora zajmuje sie takimi meblami robi fronty giete ,meble lakierowane,robione na zamowienie i co tam sobie klient zazyczy. Wlasnie czekam az skoncza mi szafke lazienkowa :) Polecam To nr tel faceta 665981030 Miłosz

>>lubosz - dzięki skontaktuję sie.

>>Sonika

dzięki za podpowiedź, jak wygląda sprawa jakości lakieru (nie rysuje się nadmiernie?). Cenowo również godni polecenia? :)

Pozdrawiam

Jak do tej pory wszystko OK, a mam ją już rok.

Cenowo porównywalnie lub mniej niż inni (zależy kogo brać pod uwagę), jakościowo super, a kontaktowo jeszcze lepiej :wink: :D .

ja zamówiłam tutaj http://www.aalto.com.pl świetna współpraca. niestety montaż musiałam przesunąć na inny termin, więc na razie nie powiem ci nic o mojej kuchni. jak dobrze pójdzie na budowie, kuchnię powinnam mieć pod koniec października. w salonie mają kilka przykładowych realizacji, gdybyś chciał sprawdzić jakość wykonania. możesz powołać się na edytę rozmawiaj z tomkiem 502 295 503

ja polecam Ryś http://rys.com.pl/

rozważaliśmy kilka opcji, w końcu wybraliśmy ich. Praktycznie w każdym studio słyszeliśmy choż raz NIE - tego się nie da. U nich wszystko się dało, bardzo profesjonalne podejście, niestety dosyć drogo. Negocjacje z archtektem wnętrz nie dały specjalnego upustu. Uparłem się na rozmowę z właściiecielem firmy i udało się. Spotkał się z nami, negocjowaliśmy 2 godziny :) no ale zawód wykonywany mam już chyna we krwi więc łatwo nie odpuszczam. A tak na marginesie, wielkli PLUS za podejscie do klienta, bo który Prezes firmy (dużej firmy) spotka się z klientem detalicznym???

Gość Amciek

AKORD na Fredry - Pani Maja Bakałarz 600 380 301 a montaz Pan Rafal.

Robia rowniez szafy wnekowe z malowanymi frontami pod dowolny kolor oraz wszelkiego rodzaju projekty nietypowe. Ceny niskie a jakosc wysoka.

zdjecia kuchni w watku:

http://forum.muratordom.pl/pochwalcie-sie-swoimi-kuchniami,t69089-180.htm?highlight=amciek

a.

Spróbuj w Kalwarii, są tam dwa pawilony wystawowe, czynne codziennie. Ja zamówiłam kuchnię z drewna bukowego z nowoczesnymi rozwiązaniami szafek, taka tradycja z nowoczesnością :wink:

Ale myślę, że napewno znajdziesz coś dla siebie.

Pozdrawiam.

Przejdź się po wystawach w tych pawilonach, zrobią Ci każde meble, nawet o dziwnych kształatach. Myślę, że kolor i materiał nie stanowią problemu.

Firm jest dużo :wink:

• 4 months później...

Szukam firmy króra zrobi mi biurko na zamówienie i szafki do pokoju, do mojego biura.

Pokoik nie jest za duży i przydałby mi się jakiś kreatywny wykonanwca żeby miejsce mojej pracy było funkcjonalne.

Czy możecie polecić jakąś firmę która wykona meble na zamówienie, dla Klientki z Krakowa

Witam. to telefon 665981030 do faceta co robi takie rzeczy w drewnie i w płycie. Z tego, co widziałem to nie ma dla nich rzeczy nie możliwych :)

Zawsze można zapytać :) pozdrawiam i powodzenia życzę.

• 3 weeks później...

Kuchnie Grabowscy Kraków. Czy ktos robil u nich kuchnie? Jakies doswiadczenia?

http://www.kuchniegrabowscy.pl/ - maja stoisko w Tesco na Kapelance.

• 4 weeks później...