bzx 23.05.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 przegięcie kur#*! stolarz który mi robi kuchnię przegina pałęszkoda że go nie nagrywałem jak z nim rozmawiałem.. rozmawialismy o szufladach, chciałem jednego tandemboxa, ale on powiedział że w tej cenie którą ustaliliśmy to się nie zmieści no bo tandembox jest dość drogi... no to mówię okay trudno, przecież nie muszę mieć cichego domyku.. no więc staneło że będą normalne metaboxy czyli to:http://www.blum.com/us/en/01/40/40/index.php a dziś mi pokazał że moje szuflady to nie będą metaboxy tylko to:http://www.blum.com/us/en/01/40/50/index.php no można się ostro wkur#! ale czlowiekowi nie przetłumaczysz... a to był koleś z polecenia.. załamka.. następnym razem robię kuchnię z normalnego studio kuchni gdzie wszystko bedzie dokładnie co do najmniejszego detalu na papierze. nie polecam stolarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kenedy 24.05.2008 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 ...życie ...niby taniej a .... różnie to teraz bywa. niejednokrotnie w podobnej cenie można kupić meble w "normalnej" firmie z fachowym doradztwem . Ceny może wyższe ale gwarancja jest na meble no i jest krzesło na którym można usiąść i pogadać a nie chłop i próbki w reklamówce z Geant-a....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 25.05.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Ja się już rozpisałam w innym poście jednak tu Ci odpiszę na pocieszenie: "U mnie w mieście" to sie można wkurwić jak sie ze sprzedawcami pogada. Tył i dno szuflady "to tak jakby luksus" dla nich (musisz kupić całą płytę to ci z tego 3 sztuki wytną łaskawie za dopłatą - resztę se możesz wsadzić ) Do tego jak sobie nie rozpiszesz na śrubki, samemu z czego ten tandembox się składa ni cholery nie kupisz w komplecie, bo cię zawsze na czymś orżną, nie dadzą elementów, albo ściemnią, ze człowiek może sie pomylić (tak 3 x po 2 godziny ze stękającym sprzedawcą, przewracającym katalogi żeby znaleźć z czego sie oferowany towar na sklepie składa - żeby kupić 3 szuflady bluma i dwa Aventosy ) Koszt tego nie mały wyszedł 1400zł ale zero szacunku dla takiego klienta, bo przecież - na koniec po zapłaceniu w kasie całej kwoty - już kolejny raz okazało sie, że ciągle czegoś tam brakuje (mimo że umówiliśmy sie po dwóch nieudanych próbach zakupu na konkretny dzień i godzinę po domniemanej dostawie) W trakcie wydawania towaru na magazynie - kazali nam co chwilę dopłacać w kasie ( pan relingów nie dopisał np. do tego kartą zapłaty nie honorują) Potraktowano nas skandalicznie pan sprzedawca stwierdził, że oni to obsługują odbiorców hurtowych więc nie mamy powodu żeby się irytować (czytaj lokalnych stolarzy) Tylko po co mają sklep i ofertę dla detalistów? - do dziś nie wiemy Stolarze kombinują jak mogą i gdzie mogą to naciągają (przerabiają, tną jeden element żeby uzyskać z niego np 3, byle jak najtaniszym kosztem jak najwięcej zarobić (przepraszam oczywiście nie wszyscy pewnie ale ja jeszcze nie spotkałam w pełni rzetelnych niestety) Sprawdź sobie ceny tandemboxów np. w firmie Belmeb z Izdebnika, koło Krakowa (maja nawet stronę w necie) i tam odeślij swojego stolarza - przecież stolarze mają nawet niższe ceny niż detaliczni odbiorcy. Tandembox bluma wysoki z relingami dnem i tyłem wyszedł mi w detalu brutto jakieś 160zł - bez dna i tyłu to jakieś 140 -150 zł . Kupowałam tam wczoraj i zostałam dosłownie uszczęśliwiona szybkością, obsługą i wyborem wszystkiego - ceny też b.dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blount 09.02.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Ja też jestem zainteresowany -- czy ktoś zamawiał kuchnię w tej firmie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 09.02.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Sama jestem zainteresowana. Mają też wystawkę na Chmieleńcu. Rozmawiałam z Panią i mówi,że mają dużo zleceń właśnie z polecenia. Chętnie więc znajde kogoś kto i ch poleca. Ceny mają chyba umiarkowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milla5 06.03.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Ja! Znam i polecam, choc mebelki robilam ponad rok temu, nadal cieszą oko. Szefowa dobrze doradzaa , widac ze zna się na tym co robi. I meble naprawdę dobrze wykonane, z tego co wiem to na swojej stronie mają dosc sporo kuchni pokazanych takze efekty mozna zobaczyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.03.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Ja! Znam i polecam, choc mebelki robilam ponad rok temu, nadal cieszą oko. Szefowa dobrze doradzaa , widac ze zna się na tym co robi. I meble naprawdę dobrze wykonane, z tego co wiem to na swojej stronie mają dosc sporo kuchni pokazanych takze efekty mozna zobaczyc... A mozesz pokazac zdjecia swojej kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milla5 06.03.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 mogę wysłac na e-maila? bo tutaj nie potrafie zaladowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.03.2009 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 No i maila nie dostalam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpio 07.03.2009 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 No i maila nie dostalam... I nie dostaniesz, bo to pewnie szefowa we własnej osobie napisała tego posta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.03.2009 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 No i maila nie dostalam... I nie dostaniesz, bo to pewnie szefowa we własnej osobie napisała tego posta. A myslisz, ze dlaczego poprosilam o zdjecia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milla5 08.03.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 czasem człowiek chce komus pomóź, a ktos go jeszcze o oszusta posądza...nie mam zwyczaju przesiadywac tak czesto na internecie...proszę napisac adres e-mailowy a wyslę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.03.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 czasem człowiek chce komus pomóź, a ktos go jeszcze o oszusta posądza... nie mam zwyczaju przesiadywac tak czesto na internecie... proszę napisac adres e-mailowy a wyslę! Przeciez wyslalam na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milla5 08.03.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 wiadomośc wysłana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.03.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 No dobra, dostalam, ale bez ceny... Szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 08.03.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Ja od nich kiedyś usiłowałam otrzymać choćby ogólną ofertę, ale jakoś nigdy nie dotarła mimo wielokrotnych przypomnień.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpio 08.03.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 czasem człowiek chce komus pomóź, a ktos go jeszcze o oszusta posądza... To się autopromocją nazywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milla5 10.03.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 To się autopromocją nazywa. dokładnie...mojej kuchni.. I sczzerze przyznam, ze mam wyrzuty sumienia, ze przez mój post zrobiła się taka niemiła sytuacja na forum i wielkie zamieszanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 11.03.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Witam ,tak bywa ,chcesz pomóc i natychmiast jestes podejrzana że robisz interes . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 12.03.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 luuuudzie!! Skąd w Was tyle podejrzliwości?? To że ktoś ma malo postów o niczym nie świadczy. PRzecież :naklikanie" np 100 postów to też żaden problem- gdybym chciała reklamowac swoje usługi to najpierw dobiłabym do 100 -200 postów i juz byście mnie nie podejrzewali że robię sobie reklamę?? Przecież to bez sensu!!A odnośnie kuchni to chętnie poczytam opinie użytkowników bo wyglądają fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts