ulkap 07.03.2010 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Gdyby ktoś zastanawiał się nad zatrudnieniem do zrobienia projektu kuchni firmy Archidom z Krakowa http://www.archidom.com.pl to serdecznie odradzam. My niestety podpisaliśmy z tą firmą umowę - oczywiście płatność z góry i to niemało bo 500 zł. Co nas podkusiło?! Pan robił początkowo świetne wrażenie, wychwalał swoje umiejętności, pokazywał ciekawe realizacje i szczycił się zadowoleniem klientów. Niestety, rzeczywistość okazała się inna: projektant niezbyt pomysłowy, proponuje niepraktyczne rozwiązania, wykazuje bardzo mało własnej inicjatywy, zawala terminy, itp. Odradzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
genomika 16.03.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 iva_marti Kuchnia jak malowana. Dopracowana na wysoki połysk. Jeśli nie masz nic przeciwko to prosiłabym o namiary na tego stolarza. O ile dobrze zrozumiałam nie tylko kuchnię Ci robił? PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DoniaSuzzi 16.03.2010 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 iva_marti, mogłabym prosić również o namiary na Twojego stolarza? I cenę Twojej kuchni? Byłabym bardzo, bardzo wdzięczna Albo ktoś, kto dostał od ivy te informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mac123 22.03.2010 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 można również prosić o namiary. Z góry dziękuje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hienka 24.03.2010 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Czy ma ktoś doświadczenia z firmą SIMO z Krakowa? Przedstawili mi dość korzystną wycenę, ale nikt kogo znam nie robił u nich. Bardzo proszę o jakiekolwiek informacje, mam zamiar zrobić kuchnię porządnie i mogę wydać ciut więcej, ale żeby wszystko miało ręce i nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 28.03.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Hienka, robili Ci projekt kuchni i potem dopiero wycenę? czy bez projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hienka 28.03.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Póki co wyglądało to tak: Najpierw byłem u nich z wymiarami kuchni, powiedziałem jakbym mniej więcej chciał rozplanować sobie układ i jakie sprzęty muszą się znaleźć w środku, wybrałem wstępnie materiały i kolory. Potem babka odezwała się do mnie z wstępnym kosztorysem uwzględniającym poszczególne elementy, także od razu widać na czym można przyciąć koszty. Potem ja pojechałem do nich bo zmieniły się ciut plany, dogadaliśmy dokładnie szczegóły, pokazali mi mniej więcej jak będzie to wyglądało (taka wstępna wizualizacja). Teraz czekam na wycenę mebli po modyfikacji. Generalnie jestem zadowolony z obsługi póki co, ale finalnie oceniać będę meble, a z tym nie mam doświadczenia. Nie znam nikogo kto robiłby u nich meble, dlatego bardzo mi zależy na opinii osób które coś wiedzą lub spotkały się z ta firmą. Ceny mają chyba średnie, mam wyceny wyższe jak i niższe od tej z Simo, ale póki co oni robią wrażenie naprawdę profesjonalne, nic nie narzucają, słuchają, doradzają, itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daro1689 21.04.2010 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 (edytowane) Edytowane 19 Kwietnia 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agawi81 22.04.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Kochani licze na Waszą pomoc. Szukam dobrego stolarza, który zrobi mi ładne schody drewniane. Fachowiec z polecenia zażyczył sobie 350 zł netto za stopień za montaż i materiał bez malowania (z jesionu). Czy znajdę kogoś kto mi zrobi porządne, ładne schody taniej? Witam, my zapłacilismy za stopień (dębowy) 350 zł a za duży chyba zabiegowy się nazywa 430 a za metr bieżący barierki która jest wykonana częściowo z drewna a częściowo z rurki nierdzewki 350 zł. Stolarz z okolic Skawiny, niestety ma długie terminy ale naprawde warto. Zdjęcia schodów mogę wysłac na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karo12 14.05.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Witam! Ja tez poszukuje wykonawcy do kuchni.Iva_Marti kuchnia jest piekna.Prosze o namiar na stolarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
snaker666 23.05.2010 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Iva_marti boską macie tę kuchnię!!! ja również proszę o cenę mebli i blatu. I namiar na stolarza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 23.05.2010 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Obiecałam zdjecia w tamtym tygodniu. Nie mam niestety obecnie na stanie aparatu. Wkleję zdjecie zrobione dziadowym telefonem ,a jak tylko będzie aparat to wrzucę coś lepszego http://img697.imageshack.us/img697/6163/foto040x.jpg Cuuuuuudna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 24.05.2010 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Iva_marti, Morfeusz1 - piękne kuchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 10.09.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 jak sie sprawuje czarny lacobel? duzo z nim zachodu i ciaglego czyszczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muszelek 10.09.2010 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 nam poleconoSIMOMROZUPROJEKTMEBKRAKIDEALNEMEBLEKUCHNIEFORMAT jeszcze niepodjelismy decyzji, ale ich wstepne wyceny wiele sie nie roznia od siebie.Moj maz mocno oponuje za kuchnia z IKEA, bo mamy taka obecnie i bardzo zadowoleni jestesmy - ale wolalbym jednak zeby ktos to zrobil pod wymiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1234 22.09.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Witam:) Ja zamawiałam meble kuchenne w firmie Mebix rzetelnosc ,uczciwosc, fach wrekach , precyzja piekne stabilne meble wymiar pasujacy idealnie do scian jestem juz umowiona na kolejny pomiar tym razem szafa do sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anyaa 14.10.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Ja właśnie poszukuję kogoś ,żeby zrobił nam aneks kuchenny w rozsądnej cenie. Byłam w Kalwarii Z. ,ale nic ciekawego, a drogo się cenią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w_usuniete_5 16.10.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 my bardzo byliśmy zadowoleni z firmy meble mrowiec. Ale jak chcieliśmy zamowic nowe meble (bo sie przeprowadzamy) gosc sie z nami umowil, nie przyszedl, a potem nie odbieral telefonu. Takze w tej chwili odradzam te firme. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 04.11.2010 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 ja moge podac namiary na stolarza, ale dopiero po zamontowaniu szafek - zobacze czy warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 04.11.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 iva_marti - bardzo ładna kuchnia! a masz może focie jak to wygląda teraz? bo bardzom ciekawa!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts