Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

kala-jak ja Ci zazdraszam ,tak pozytywnie oczywista, takiego sufitu!!!! pieknie juz jest a będzie jeszcze piękniej :wink:

co od okna w garderobie-ja ma dwie bez okien ,ale jak by byly to by było dobrze :p

• Odpowiedzi 8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witajcie z rana dziewczyny!!!!!!!

ja już przy kawce siedze :lol: :lol:

Wybieramy sie dziś do Torunia przewieść meble i cały dobytek córki do mieszkania w którym zamieszka od 1 października!!!

Stało się!!!....córka już odwieziona :(

Teraz dalsze jej losy w jej rękach !! :o :o :o

:lol: :lol: :lol:

W drodze powrotnej zajechaliśmy na budowe!!!!

patrze..... a tam mam już balkon :o :o :o

http://lh4.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SrT2KFL_RBI/AAAAAAAAEfw/-eZkw9JSUAQ/PICT0080.JPG

bardzo mi sie mój domek podoba :lol: :lol: :lol:

http://lh4.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SrT2kniVJZI/AAAAAAAAEf0/nulX71Sxb1Q/PICT0082.JPG

Balkonik super :)

Co do córki, pamiętam jak zdecydowałam się wyjechać do Wrocławia ( już po szkole dopracy).

Mój tato się na mnie obraził i nie odzywał do mnie :(

Jak przyjeżdżałam do domu, to mama opowiadała mi później, jak mówił do niej: to daj jej kiełbasę, a to daj jej to, czy tamto. W końcu się "od obraził" ( bo jak tu się gniewać na kochaną córeczkę ). To pewnie z miłości. :)

To były inne odległe czasy :)

Córka da sobie radę :), na dodatek teraz jest era telefonów komórkowych, GG, skype. Nie zdążysz zatęsknić, a już będzie na weekend w domku :)

kala, piekny sufit, balkon...

Kurczeeeeeeee Ci Górale to chyba Redbulka popijają, czy jak? codziennie macie niespodziankę :wink: :lol: Ale to dobrze...

Ponieważ zawsze podobały mi sufity z balami - u nas piersza czeka na kolejnych 5 -za rok :wink:

Na te deski -sufit co będzie dane? Jakieś ocieplenie?

Co do dachówki -to wyglądać będzie Superrrrrrrrrr... Ja myslałam, ze może będzie gont czarny.

Nie wiem dlaczego, wczesniej, jeszcze przed całą ta budową myslałam, że to gont jest najtańszy i najmniej trwały :o A teraz podoba też mi się :wink: :D

jakoś dzisiaj tak za Miśką łażęjeszcze pomyśli że ją śledzę :o :lol:

Kala....pięknie to mało powiedziane :o Twój domek jest przepiękny - jak się na niego patrzy to się ciepło robi jakiś taki blask od niego emanuje......jednak mury to takie zimne i więcej czasu upłynie zanim się zrobi tak domowo a u ciebie to się czuje od razu :D

Barierka idealnie dopasowana i jestem pod wrażeniem drzwi :o :p :p

Pozdrawiam

dziewczyny,......dziekuje za pochwały :oops: :wink: i ciesze sie, że Wam sie podoba :lol: :lol:

Gdy patrze jak mój domek rosnie, to sama nie moge uwierzyć, że marzenia sie spełniają :lol: :lol: :lol: :lol:

a górale naprawde znają sie na robocie i nieźle zapier.....ają!!!! :o :lol: :lol:

jutro niedziela a oni chcą okna montować!!!!

:oops: zapomniałam :oops:

Dziękuję za zaproszenie na nk :D

Ale z Ciebie laskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!WOWWWWWWWWWWWWW!!!!

To ja poproszę przepis na ten eliksir :D

PS. w najbliższym czasie uzupełnię swój profil, bo kiedyś usunęłam zdjęcia to sobie lukniesz :wink:

balkon jest też ze świerku!!!

wydaje się jaśniejszy ponieważ jest zrobiony ze świeżego drewna.

Ale dzis mąż popołudniu impregnował balkon tym środkiem co domek więc kolorek powinien być juz taki jak całość domku :lol: