Karolina i Artur 18.11.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Hej Kaluś Kibicuję Ci w Twoim postanowieniu dietetycznym, ja zapisałam się wczoraj na siłownię i też rzucam a przynajmniej ograniczam węglowodany Ale dzisiaj mam niezłe zakwasy po wczorejszym treningu, szczególnie brzucha Jak tak człowiek da sobie w kość to 3 razy się zastanowi zanim coś zje No i ja uwielbiam jeść wieczorami a tak po siłowni wracam padnieta i ze świżymi wspomnieniami ile się trzeba narobić żeby spalic i juz po kolacje nie sięgam dzisiaj znowu idę strach się bać A co do Twojego wiatrołapu to nie jest taki mały u mnie szafa się niestety nie zmieści zamierzam na jednej ściance dać taką szafkę http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60156121 i wieszak, a na drugiej duuuze lustro... szafa będzie zabudowywana w holu... trzeba kombinować pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.11.2009 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Witaj Kaluś i Kobitki zadomowione w Twoim dzienniku Jak wybory kominkowe? I tak już czuć ciepło Twojego balowego domku, będzie miał cieplutki klimat:) My walczymy z papierami, niestety dom z bala z różnych względów nie mógł zostać zrealizowany, ale nadal mocno Wszystkim balowiczom kibicujemy Nasz domek będzie miał wiele elementów drewnianych z dodatkiem czerwonej postarzałej cegły i musi być sielsko-wiejski, no bo w lesie. Na wizytę do CZD jedziemy 15 grudnia, odliczamy już dni ale musi być dobrze! tej wersji się trzymam. Korzystając z zaproszenia:) wpraszam się na kawę z moim "munżem" do Ciebie bo już nie daje mi spokoju kiedy Twój balowy dom zobaczymy, może zgadamy się w najbliższym czasie na zapoznawczą kawkę? Pozdrowionek moc oczywiście serdecznie Was zapraszamy na oględziny balowego domu Musimy się umówić na jakąs sobote lub niedziele, bo w tygodniu zanim wróce z pracy to już ciemno sie robi!!! umówimy sie na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.11.2009 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 mówisz i masz....... http://www.giuseppe.pl/storage/full/1175254229_salatka2.jpg meg...........dziękuje!!!! wygląda smakowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.11.2009 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Witam A u mojej babci i w ogóle często słyszałam -sień a nie wiatrołap Często korytarzyk, w blokach to -przedpokój Ale i ja dużego wiatrołapu nie mam, ale że jest zbyt wąsko i szafa to byłaby zbyt płytka, poza tym ja lubię usiąść i buta nałozyć -to bardziej jestem za wystrojem w wiatrołapie jak np. Magpie Bo jak mokra kurtka, to jakoś tak ni ja odrazu do szafy Ostatnio mój Misiek to robi mi taką burzę mózgu pomysłami że wiem, iż będą dwa pokoje i salon -a trzeci od salonu -nie zabudowany... Ojej już łeb mi puchnie a co dopiero potem. Mój bidecik poszedł sobie sio... ot tak był i nie będzie -bo jednak mało miejsca No i nie wiem, czy ktoś rozpatrywał długośc wanny kładąc się na chudziaku, albo udając że siedzi na muszli -patrzył ile ma miejsca... to chyba nam odbija... A co mówić dalej... Nie martw się Miśka... norma... u mnie ostatnio pustak za kibelek robił ja taśmą wymierzyłam cały salon....... a raczej moją izbę liczyłam ile sie krzeseł wzdłóż ściany przy stole zmieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.11.2009 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Ale macie cudną psinkę i domek też niczego sobie będę sledziła rozwój i jednego i drugiego:) No i kota coś mało mi w tej galeri Pozdrawiam cieplutko. Aniu specjalnie dla Ciebie nasza kotka Lola na naszej starej działeczce:) http://lh6.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SJWb95MxWaI/AAAAAAAAB3M/K3XjJq3FVYA/s640/PICT0387.JPG http://lh4.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SJWbzhncQaI/AAAAAAAAB3E/Gb_UkBM59MI/s640/PICT0373.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.11.2009 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Hej Kaluś Kibicuję Ci w Twoim postanowieniu dietetycznym, ja zapisałam się wczoraj na siłownię i też rzucam a przynajmniej ograniczam węglowodany Ale dzisiaj mam niezłe zakwasy po wczorejszym treningu, szczególnie brzucha Jak tak człowiek da sobie w kość to 3 razy się zastanowi zanim coś zje No i ja uwielbiam jeść wieczorami a tak po siłowni wracam padnieta i ze świżymi wspomnieniami ile się trzeba narobić żeby spalic i juz po kolacje nie sięgam dzisiaj znowu idę strach się bać A co do Twojego wiatrołapu to nie jest taki mały u mnie szafa się niestety nie zmieści zamierzam na jednej ściance dać taką szafkę http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60156121 i wieszak, a na drugiej duuuze lustro... szafa będzie zabudowywana w holu... trzeba kombinować pozdrawiam! śliczna jest ta szafka!!!!!!! u mnie też by pasowała A jak wspomniałas o siłowni i ćwiczeniach....to przyznam sie, że zaczełam ćwiczyć w domu aerobiczną "6" Weidera !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 18.11.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 kala na kawę zaprasza !!!! Jak wszystkie to wszystkie.......laski też meg, sure, Arctica, Iwuś...i inne laski!!! zapraszam oczywiście !! mam nadzieje, że kiedys spotkamy sie na kawce u mnie!! rano stanęłam na wadze.... po 1 dniu mam 0,40 kg mniej... Dzięki, bardzo chetnie. Nawet miałam byc w piatek w okolicach, ale tym razem jednak nie będę... Kalu, jak zrobiłas coś takiego z wagą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 18.11.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Uwaga, uwaga!!!!!!.........zrobiłyśmy plakat wklejam do oceny dziewczyn - pomysłodawczyń tylko nie wiem czy dobrze zrozumiałyśmy ale już trudno - jest jak jest http://foto2.m.onet.pl/_m/084c0cfd544f72bf6702a9ca1a602932,10,19,0.jpg JESZCZE RAZ DZIĘKUJĘ !!!!!!! Jest ocena, bardzo wymagającej Pani - 5!!! i ponoć pójdzie na galę tischnerowską, czyli będzie wisiał jako ozdoba w czasie wizyty gości. Ma przyjechać rodzina Tischnera, więc.............dziewczyny SZACUN !!!!! http://img128.imageshack.us/img128/5762/czekoladki.jpg A to dla was!!! Smacznego Meg, to super! Bardzo się cieszę! ...i mniam, mniam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.11.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Kaluś to Ty się ostro za się wzięłaś!!! Fiu fiu... Ja nawet jakieś tam masochistyczne sprzęty posiadam, ale ostatnio to mam z nimi do czynienia jak kurze wycieram . Aaaaaaa..... rozumiem.... spraszasz na kawkę i chcesz być największa laska .... rozgryzłam Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.11.2009 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Witam z rana!!! po wczorajszym dniu schudłam 0,20 kg RAZEM po 2 dniach - 0,60 kg !! własnie wcinam musli na śniadanko ale zapomniałam sobie kupić rano wody mineralnej, a powinno sie dużo jej pić!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAM 19.11.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Witaj Kaluś i Kobitki zadomowione w Twoim dzienniku Jak wybory kominkowe? I tak już czuć ciepło Twojego balowego domku, będzie miał cieplutki klimat:) My walczymy z papierami, niestety dom z bala z różnych względów nie mógł zostać zrealizowany, ale nadal mocno Wszystkim balowiczom kibicujemy Nasz domek będzie miał wiele elementów drewnianych z dodatkiem czerwonej postarzałej cegły i musi być sielsko-wiejski, no bo w lesie. Na wizytę do CZD jedziemy 15 grudnia, odliczamy już dni ale musi być dobrze! tej wersji się trzymam. Korzystając z zaproszenia:) wpraszam się na kawę z moim "munżem" do Ciebie bo już nie daje mi spokoju kiedy Twój balowy dom zobaczymy, może zgadamy się w najbliższym czasie na zapoznawczą kawkę? Pozdrowionek moc oczywiście serdecznie Was zapraszamy na oględziny balowego domu Musimy się umówić na jakąs sobote lub niedziele, bo w tygodniu zanim wróce z pracy to już ciemno sie robi!!! umówimy sie na priv Dzieńdoberek:) Super, czekamy na info ! Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.11.2009 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Witaj Kaluś i Kobitki zadomowione w Twoim dzienniku Jak wybory kominkowe? I tak już czuć ciepło Twojego balowego domku, będzie miał cieplutki klimat:) My walczymy z papierami, niestety dom z bala z różnych względów nie mógł zostać zrealizowany, ale nadal mocno Wszystkim balowiczom kibicujemy Nasz domek będzie miał wiele elementów drewnianych z dodatkiem czerwonej postarzałej cegły i musi być sielsko-wiejski, no bo w lesie. Na wizytę do CZD jedziemy 15 grudnia, odliczamy już dni ale musi być dobrze! tej wersji się trzymam. Korzystając z zaproszenia:) wpraszam się na kawę z moim "munżem" do Ciebie bo już nie daje mi spokoju kiedy Twój balowy dom zobaczymy, może zgadamy się w najbliższym czasie na zapoznawczą kawkę? Pozdrowionek moc oczywiście serdecznie Was zapraszamy na oględziny balowego domu Musimy się umówić na jakąs sobote lub niedziele, bo w tygodniu zanim wróce z pracy to już ciemno sie robi!!! umówimy sie na priv Dzieńdoberek:) Super, czekamy na info ! Pozdrowionka Joanno, wysłałam Ci wiadomośc na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arekk 19.11.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Jako przyszły budowniczy drewniaczka kibicuję i podglądam rozwiązania pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.11.2009 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Jako przyszły budowniczy drewniaczka kibicuję i podglądam rozwiązania pozdrawiam dziękuje za wizytę w moim dzienniku!! a gdzie znajdę Twój dziennik, projekt domku, zdjęcie działki??? prosze ujawnić szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.11.2009 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Nasza Alma na jesiennym spacerku:http://lh4.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SwRTiL7b8EI/AAAAAAAAEy4/hCzgpsBJByw/s640/emsy-2.jpghttp://lh3.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SwRUCI-CuVI/AAAAAAAAEy8/VJPRcpYYyaU/s512/emsy-10.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 19.11.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Jaki dobry kamuflaż Śliczna psinka, widać po niej tą młodzieńczą radość...aż jej się morda śmieje , moja staruszka już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.11.2009 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 kamuflaż niezły w tych liściach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.11.2009 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 dzisiaj dopiero odkryłam to: http://nasza-klasa.pl/profile/8917382 i pytam dlaczego Was tam jeszcze nie ma??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 19.11.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Kalu, pooglądałam sobie Twoje zdjęcia FAJNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.11.2009 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Kalu, pooglądałam sobie Twoje zdjęcia FAJNE ale z Ciebie jest niezły szpieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts