Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kaniorki budują dom z bala :) ...komentarze tutaj !!!

Recommended Posts

Hej Kaluś :D Kibicuję Ci w Twoim postanowieniu dietetycznym, ja zapisałam się wczoraj na siłownię i też rzucam a przynajmniej ograniczam węglowodany :wink: Ale dzisiaj mam niezłe zakwasy po wczorejszym treningu, szczególnie brzucha :lol: Jak tak człowiek da sobie w kość to 3 razy się zastanowi zanim coś zje :p No i ja uwielbiam jeść wieczorami :oops: a tak po siłowni wracam padnieta i ze świżymi wspomnieniami ile się trzeba narobić żeby spalic i juz po kolacje nie sięgam :lol: :lol: dzisiaj znowu idę :roll: strach się bać :wink:

A co do Twojego wiatrołapu to nie jest taki mały u mnie szafa się niestety nie zmieści zamierzam na jednej ściance dać taką szafkę http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60156121 i wieszak, a na drugiej duuuze lustro... szafa będzie zabudowywana w holu... :roll: trzeba kombinować :wink:

pozdrawiam!

• Odpowiedzi 8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Kaluś i Kobitki zadomowione w Twoim dzienniku :)

Jak wybory kominkowe?

I tak już czuć ciepło Twojego balowego domku, będzie miał cieplutki klimat:)

My walczymy z papierami, niestety dom z bala z różnych względów nie mógł zostać zrealizowany, ale nadal mocno Wszystkim balowiczom kibicujemy :)

Nasz domek będzie miał wiele elementów drewnianych z dodatkiem czerwonej postarzałej cegły i musi być sielsko-wiejski, no bo w lesie.

Na wizytę do CZD jedziemy 15 grudnia, odliczamy już dni :( ale musi być dobrze! tej wersji się trzymam.

Korzystając z zaproszenia:) wpraszam się na kawę z moim "munżem" do Ciebie bo już nie daje mi spokoju kiedy Twój balowy dom zobaczymy, może zgadamy się w najbliższym czasie na zapoznawczą kawkę?

Pozdrowionek moc

oczywiście serdecznie Was zapraszamy na oględziny balowego domu :p

Musimy się umówić na jakąs sobote lub niedziele, bo w tygodniu zanim wróce z pracy to już ciemno sie robi!!!

umówimy sie na priv 8)

Witam :wink:

A u mojej babci i w ogóle często słyszałam -sień a nie wiatrołap :o :lol: Często korytarzyk, w blokach to -przedpokój :wink:

Ale i ja dużego wiatrołapu nie mam, ale że jest zbyt wąsko i szafa to byłaby zbyt płytka, poza tym ja lubię usiąść i buta nałozyć -to bardziej jestem za wystrojem w wiatrołapie jak np. Magpie :wink: Bo jak mokra kurtka, to jakoś tak ni ja odrazu do szafy :roll:

Ostatnio mój Misiek to robi mi taką burzę mózgu pomysłami że wiem, iż będą dwa pokoje i salon -a trzeci od salonu -nie zabudowany... Ojej już łeb mi puchnie a co dopiero potem.

Mój bidecik poszedł sobie sio... ot tak był i nie będzie :evil: -bo jednak mało miejsca :cry:

No i nie wiem, czy ktoś rozpatrywał długośc wanny kładąc się na chudziaku, albo udając że siedzi na muszli -patrzył ile ma miejsca... to chyba nam odbija... :wink: :lol: A co mówić dalej...

Nie martw się Miśka... norma... u mnie ostatnio pustak za kibelek robił :roll:

ja taśmą wymierzyłam cały salon....... a raczej moją izbę :lol: :lol: :lol:

liczyłam ile sie krzeseł wzdłóż ściany przy stole zmieści 8) :p

Ale macie cudną psinkę i domek też niczego sobie będę sledziła rozwój i jednego i drugiego:) No i kota coś mało mi w tej galeri :D :D

Pozdrawiam cieplutko.

Aniu specjalnie dla Ciebie nasza kotka Lola na naszej starej działeczce:)

http://lh6.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SJWb95MxWaI/AAAAAAAAB3M/K3XjJq3FVYA/s640/PICT0387.JPG

http://lh4.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SJWbzhncQaI/AAAAAAAAB3E/Gb_UkBM59MI/s640/PICT0373.JPG

Hej Kaluś :D Kibicuję Ci w Twoim postanowieniu dietetycznym, ja zapisałam się wczoraj na siłownię i też rzucam a przynajmniej ograniczam węglowodany :wink: Ale dzisiaj mam niezłe zakwasy po wczorejszym treningu, szczególnie brzucha :lol: Jak tak człowiek da sobie w kość to 3 razy się zastanowi zanim coś zje :p No i ja uwielbiam jeść wieczorami :oops: a tak po siłowni wracam padnieta i ze świżymi wspomnieniami ile się trzeba narobić żeby spalic i juz po kolacje nie sięgam :lol: :lol: dzisiaj znowu idę :roll: strach się bać :wink:

A co do Twojego wiatrołapu to nie jest taki mały u mnie szafa się niestety nie zmieści zamierzam na jednej ściance dać taką szafkę http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60156121 i wieszak, a na drugiej duuuze lustro... szafa będzie zabudowywana w holu... :roll: trzeba kombinować :wink:

pozdrawiam!

śliczna jest ta szafka!!!!!!! :o :p

u mnie też by pasowała :lol: :lol:

A jak wspomniałas o siłowni i ćwiczeniach....to przyznam sie, że zaczełam ćwiczyć w domu aerobiczną "6" Weidera !! :oops: :oops: :oops:

kala na kawę zaprasza !!!! Jak wszystkie to wszystkie.......laski też :roll:

meg, sure, Arctica, Iwuś...i inne laski!!! zapraszam oczywiście !! :p

mam nadzieje, że kiedys spotkamy sie na kawce u mnie!! :p

rano stanęłam na wadze....

po 1 dniu mam 0,40 kg mniej... :lol: :lol: :lol:

Dzięki, bardzo chetnie. Nawet miałam byc w piatek w okolicach, ale tym razem jednak nie będę...

Kalu, jak zrobiłas coś takiego z wagą? 8)

Uwaga, uwaga!!!!!!.........zrobiłyśmy plakat :roll: :roll: :roll: :roll: wklejam do oceny dziewczyn - pomysłodawczyń :wink: :wink: :wink: tylko nie wiem czy dobrze zrozumiałyśmy :oops: ale już trudno - jest jak jest :p :p :p

http://foto2.m.onet.pl/_m/084c0cfd544f72bf6702a9ca1a602932,10,19,0.jpg

JESZCZE RAZ DZIĘKUJĘ !!!!!!!

Jest ocena, bardzo wymagającej Pani - 5!!! i ponoć pójdzie na galę tischnerowską, czyli będzie wisiał jako ozdoba w czasie wizyty gości. Ma przyjechać rodzina Tischnera, więc.............dziewczyny SZACUN !!!!!

http://img128.imageshack.us/img128/5762/czekoladki.jpg

A to dla was!!! Smacznego :p :p :p

Meg, to super! Bardzo się cieszę!

...i mniam, mniam! ;)

Jak wybory kominkowe?

My walczymy z papierami, niestety dom z bala z różnych względów nie mógł zostać zrealizowany, ale nadal mocno Wszystkim balowiczom kibicujemy :)

Nasz domek będzie miał wiele elementów drewnianych z dodatkiem czerwonej postarzałej cegły i musi być sielsko-wiejski, no bo w lesie.

Na wizytę do CZD jedziemy 15 grudnia, odliczamy już dni :( ale musi być dobrze! tej wersji się trzymam.

Korzystając z zaproszenia:) wpraszam się na kawę z moim "munżem" do Ciebie bo już nie daje mi spokoju kiedy Twój balowy dom zobaczymy, może zgadamy się w najbliższym czasie na zapoznawczą kawkę?

Pozdrowionek moc

Musimy się umówić na jakąs sobote lub niedziele, bo w tygodniu zanim wróce z pracy to już ciemno sie robi!!!

umówimy sie na priv 8)

Dzieńdoberek:)

Super, czekamy na info !

Pozdrowionka

Jak wybory kominkowe?

Pozdrowionek moc

umówimy sie na priv 8)

Dzieńdoberek:)

Super, czekamy na info !

Pozdrowionka

Joanno, wysłałam Ci wiadomośc na priv :)