Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Kala, bałagan w garażu? To Ty bałaganu nie widziałaś. :wink:

Dom piękny!

Gdybym nie miała swojego to chciałbym zamieszkac w takim jak Twój. Super wygląda pod tą pierzynka. Ech, BAJKA!!!

hehe to samo chciałam napisać!!! :D

Witam!

dziękuje Wam!! :oops: :oops: :oops:

• Odpowiedzi 8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

cześć Kala, Ty planujesz kominek kaflowy to pewnie wiesz, czy kafle na takim kominku będą gorące podczas palenia czt tylko ciepłe? i może wiesz też jak będzie z kaflami na takich piecykach wolnostojących :-? ja nigdy nie miałam do czynienia z kaflami :oops: wstyd się przyznać ale tak, no chyba że jako bardzo małe dziecko, ale nie pamiętam, chyba nie tykałam kuchenki babci, bo mnie gonili, a jak podrosłam to nikt jej już nie używał :( , u mnie w komentarzach nikt nie macał kafli chyba :-?

PS te drewniane mebelki bomba jak od Flinstonów, do pokoju chłopaków by mi pasowały, ale cena pewnie powala na kolana i nie pozwala długo wstać :D

Kama.....u mnie będzie kominek z płaszczem wodnym, obudowa będzie taka jak przy każdym innym kominku tylko, że obłożona kaflami, więc te kafle gorace nie będą!! :p

jeżeli chcesz aby kafle były gorace, to musiałby Ci je chyba zdun postawić w formie takiego pieca kaflowego...typowego.

...ale moge sie mylić :lol: :lol:

kamaG-podpytałam kooezanke, co ogrzewa taka kozą prawie cały parterowy dom! koza po napaleniu jest gorąca!

tą z kaflami ma koleżanka? kurcze niedobrze, a koleżanka ma ile m2 tego domu i jaką kozę, jeśli moge zapytać, tak mniejwięcej :wink:

i dzięki :D

e, na pokoje to już daawno temu zapraszałam.. to może przyjedziesz?? ;)

jasne, że przyjade!!! :p

niech tylko troche śnieg odtaje, zabiore 17 zeta na autostrade i popędzę do Ciebie :lol: :lol: :lol:

e, na pokoje to już daawno temu zapraszałam.. to może przyjedziesz?? ;)

jasne, że przyjade!!! :p

niech tylko troche śnieg odtaje, zabiore 17 zeta na autostrade i popędzę do Ciebie :lol: :lol: :lol:

no! to dobre podejście! :D

Witam serdecznie, jestem tu nowa ,narazie raczkuję znalazłam ten dziennik budowy i przeczytałam go w całaści ,troche to trwało, czytałam lepiej jak książkę 47 stron ,przepiękny domek. fantastyczne pomysły pozdrawiam ,
Witam serdecznie, jestem tu nowa ,narazie raczkuję znalazłam ten dziennik budowy i przeczytałam go w całaści ,troche to trwało, czytałam lepiej jak książkę 47 stron ,przepiękny domek. fantastyczne pomysły pozdrawiam ,

Witaj u mnie Tereś !! :p

miło mi, że domek Cie sie podoba :lol: naprawde przeczytałaś 47 stron??? :o :o :o

jestes niesamowita :lol: :lol: juz Cie polubiłam :lol: :lol:

zajeło mi to pare dni, byłam jak pod wpływem dobrej książki ,jeszcze nie wszystkie linki które dostałaś sprawdziłam bo chciałam dojść do końca na dzień dzisiejszy ,ale to sobie spokojnie obejżę potem ,bardzo ciekawa lekturka dobrze wiesz co chcesz mieć,to mi sie podoba .pozdrawiam