kala67 24.02.2010 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 nastepnym razem ..wymyslę trudniejszą zagadkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 24.02.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Bogusiu......to miała byc zagadka......a Ty odrazu zgadłaś Aaaaa...no bo ja taka spostrzegawcza jestem Zresztą w tym basenie tylko jedną laskę widać ...inne to jakieś takie nie mówiąc już chłopach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.02.2010 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Bogusiu......to miała byc zagadka......a Ty odrazu zgadłaś Aaaaa...no bo ja taka spostrzegawcza jestem Zresztą w tym basenie tylko jedną laskę widać ...inne to jakieś takie nie mówiąc już chłopach ale wymysliłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 24.02.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Kaluś..bo jak się spręzę to nawet myślę hihi A teraz mykam do łóżeczka, bo dalej zdechlak jestem a właściwie oboje jesteśmy z małżem.. Dobrej nocki papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.02.2010 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Witam z rana!!! wypatrzyłam u nas w sklepie drewniana skrzynie...., cena 99zł własnie wysłałam męża , żeby pojechał zobaczyc czy porządnie zrobiona;) Pomalowałabym ja sobie białym akrylem i zrobiła przecierki..żeby wyglądała jak stara.....i wstawiłabym ją sobie do sypialni na zapasowa pościel!! co Wy na to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 25.02.2010 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Pomysł rewelacyjny. Jak jest porządna, to pewnie że brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamanda 25.02.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 witam uwazam ze pomysl ze skrzynia super pieknie bedzie wygladac w sypialni szczegulnie gdy lozko tez bedzie w takim stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 25.02.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Hej Kala pomysł jak najbardziej dobry ,jak tylko mężulek obejrzy i stwierdzi że ok to bierz i kupuj zawsze sie przyda ,no i cena spoko P.S fajny avatorek !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 25.02.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Witam z rana!!! wypatrzyłam u nas w sklepie drewniana skrzynie...., cena 99zł własnie wysłałam męża , żeby pojechał zobaczyc czy porządnie zrobiona;) Pomalowałabym ja sobie białym akrylem i zrobiła przecierki..żeby wyglądała jak stara.....i wstawiłabym ją sobie do sypialni na zapasowa pościel!! co Wy na to?? Witam, dawno mnie u Ciebie Kala nie było Kupuj skrzynię i nie zastanawiaj się dziewczyno...i koniecznie wklej zdjęcie. Moja sosnowa skrzynia została kupiona też do sypialni na cichy(ponadczasowe) których aktualnie nie nosimy, ale są ładne i szkoda wyrzucić. Niestety skrzynia utknęła na dole i składamy w niej dzienny zapas drewna do kominka. Ale skrzynię/kufer na wspomniane ciuchy jeszcze sobie kupię pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.02.2010 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 no i dupa........... mąż wrócił ze sklepu...i powiedział, że to taka piwniczna skrzynia!!! ......... chyba sama musze się wybrać do tego sklepu...i osobiście pomacać!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamanda 25.02.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 uwarzam ze do podejmowania takich decyzji to raczej sa kobiety niekturzy mezczyznie nie maja takiego smaku jak my oczywiscie jezeli chodzi o wnetrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamanda 25.02.2010 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 to moze teraz ja zapytam przepraszam ze uzywam twojego dziennika ale nie mam swojego a mam pytanie do wszystkich.prosila bym o porade a pytanie brzmi tak: czy uwarzacie ze samotna kobieta z dzieckiem powinna rzucac sie na wielka wode tzn na budowe domu zwlasza gdy nie ma nic tzn dzialki projektu a przedewszystkim pieniedze(tzn kwoty az tak duzej ktora by pokryla wszystkie koszty)i w dodatku przebywajaca za granicami kraju z czym sie wiaze niemoznosc kontroli budowy ? prosze o odpowiez oile moge o to prosic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 25.02.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Witam z rana!!! wypatrzyłam u nas w sklepie drewniana skrzynie...., cena 99zł własnie wysłałam męża , żeby pojechał zobaczyc czy porządnie zrobiona;) Pomalowałabym ja sobie białym akrylem i zrobiła przecierki..żeby wyglądała jak stara.....i wstawiłabym ją sobie do sypialni na zapasowa pościel!! co Wy na to?? Super pomysł!! Ja jak się naoglądałam mebli u betib, to już myślę kiedy zacząć malować nasze ciemne(jeszcze nowe) meble w sypialni(sosnowe) Mój chłop to mnie chyba z domu wygna jak mu powiem o pomyśle Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.02.2010 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 uwarzam ze do podejmowania takich decyzji to raczej sa kobiety niekturzy mezczyznie nie maja takiego smaku jak my oczywiscie jezeli chodzi o wnetrza ale mąz miał ocenic stan techniczny skrzyni i uznał, że to gó..... jest!!! nawet powiedział, że sam by lepszą z desek zbił!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamanda 25.02.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 acha no to chyba ze tak pod wzglede stanu technicznego to tylko mezczyzni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akselek 26.02.2010 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 macie domek w dechę bardzo ładny domek, nei ma co pozdrawiam tez wykańczając siebie i derwniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 26.02.2010 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Zgadzam się. Jest przepiękny. Strasznie mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 26.02.2010 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Oj kaluś, tak to z facetami....jak nie kupisz sama to nie będziesz miała, no chyba że ci małżonek sam zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.02.2010 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 bobiczek, akselek.......dziekuje za pochwały !! nieskromnie powiem......mi też się podoba Amtla ..... teraz mąz nie ma wyjścia!!!!!!! będzie musiał sam zbic skrzynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamanda 26.02.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 witam ponownie wyslalam ci wiadomosc na pw z pytaniami.prosila bym o odpowiedz chociaz ogolnie z gory dziekuje. a cos pocieszajacego dla was wszystkich to to ze juz niedlugo wiosna i budowa a raczej wykonczenia sie zaczna pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts