Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam !! :p

własnie sie okazało, że zapomnieliśmy o wełnie na ocieplenie dachu w garażu!!!!!! :o :o

...i dziś mąż szybko domówił kolejne 40 m kw. wełny 8)

i tak dobrze, że taksz SZYBKO nas olśniło :lol: :lol: :lol:

Witammmm :D

Widzę, że nie tylko ja siedzę i jeżdżę, wydzwaniam itp. w sprawie m.in. wełny. U mnie jeszcze styropian, folia, regipsy... Kręćka idzie dostać. A najlepsze jest to, że opłaca nam się zamówć tak jak z pustakami poza naszą miejscowością... bo maja rabaty i nawet transport ok. a na miejscu takie zdzierusy! :-?

Zostawiłam to miskowi, bo on bardziej potrafi się targować :wink:

Pozdrawiam ... :wink: :D

Kala, a dlaczego własnie brzoza? Czy nie za szybko się spala? Mnie czeka zakup drewna do kominka, na razie spalalam wlasne. Moze na wiosnę będzie taniej?

Jest średnio twarde, ciężkie, i niezbyt trwałe dlatego konieczna jest jego szybka obróbka. Brzoza spala się bardzo ładnie dając duży jasny płomień. Z uwagi na małą ilość kory drewno to wydziela podobnie jak grab śladowe ilości dymu. Brzoza wysycha bardzo szybko.

tak.......mam namiar na czerwone......... 8)

ale teraz zastanawiam sie, czy nie lepsze będą białe????

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a z przeprowadzką to może byc problem..........bo podłóg jeszcze nie mamy :wink:

Czemu ursa ,a nie isower :roll: ? Lepszy ,tańszy,mniej pyli czy 3w1? :wink: :lol:

tańsza, lepsze parametry i transport gratis :lol: :lol:

Super :lol: Kala,a mogłabym Cię prosić o namiary :roll:

poszło na priv:)

Witam Kala,

Również czy mogę prosić o namiary i więcej szczegółów? :(

Pozdrawiam i życzę Ci szybkiego meblowania i przeprowadzki. :D