Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witanko !!!!:)

Takiej do dobrze na wypoczynek pojechała ,a człowiek musi zapitalać.....troszkę zazdroszczę ,bo latami nad morzem nie byłam.....no cóż i tak bywa pozdrawiam cieplutko i miłego odpoczynku papa:cool::D

Wróciłam właśnie!!! :)

bo mój mąż jutro rano idzie do pracy........

pogoda nam dopisała, było cieplutko i słonecznie.........rodzinka mi się nawet troszke opalila;)

Alma... kilka razy kąpała się w morzu!!! :):):)

było SUUUUUUUUUper!!! :) odpoczeliśmy od budowy!

Dzień dobry :)

Wczoraj wieczorem wróciliśmy z długiego weekendu - bardzo udanego zresztą. Odwiedziliśmy NellęSza i Agduś, no i widzieliśmy paradę smoków w Krakowie :)

Podlewać nie miałam okazji, ale u nas jeszcze gleba tak nasiąknięta, że mogę o tym na razie wcale nie myśleć.

A u mnie susza !!!!!! :( W sobotę posadziłam roslinki i jak byłam w niedzielę, to wyglądały bardzo mizernie buuuuuuuuuuuu !! Poprosiłam sąsiadkę, miała je wieczorem podlać, może uda się je uratować. A dziś znowu upał - nie wiem czy się cieszyć czy martwić ?

Witam popołudniowo !!!!! :)

jestem Kaluś jestem ale teraz ciągnę 1,5 etatu więc wieczorami na kompa patrzeć nie mogę ale obiecuję poprAwe jeszcze 3 tygodnie i będzie LUZ :D , A PŁOT PO PROSTU CUUUUUUUUUUUUDNY!!!!!!!

póki co........u nas nie pada.............upał i duchota:(

przydałby się jakiś mały deszczyk w nocy........

Byliśmy dziś na działce pomierzyć odległości na płot przed domem.........

planujemy wkopać słupki co 3 m

brama przesuwana 5m

a z bramką mam problem..........ile powinna wynosić szerokośc bramki w ogrodzeniu??????

ja zaplanowałam 1m............starczy???????:)

Myślę, że wystarczy. U nas ma być pomiędzy 1 - 1,20 ale dokładnie nie pamiętam...

Patrzyłam na prognozy - deszczu do piątku nie przewidują...ale póki co ziemia wilgotna, zobaczymy jak będzie dalej :)