Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

kala jakie cudne te niebieskie bale, normalnie zaczelam kombinowac czy nie mam jakiejs wolnej sciany na przemalowanie :)

chcialam cie o srodki zapytac, czym impregnowalas chatke z zewnatrz na robale i inne grzyby?

Witam:)

...dziekuje wszystkim za trzymanie kciuków........ale egzamin to dopiero mam w październiku:):):)

kala jakie cudne te niebieskie bale, normalnie zaczelam kombinowac czy nie mam jakiejs wolnej sciany na przemalowanie :)

chcialam cie o srodki zapytac, czym impregnowalas chatke z zewnatrz na robale i inne grzyby?

Kasiu....ciesze się, że Ci sie podobaja moje błękitne bale;)

domek z zewnątrz malowałam : Aidol HK-Lasur firmy Remmers

http://lh3.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/Snx0dxaXIfI/AAAAAAAAEH8/M0-JFesvcjI/PICT0095.JPG

ten preparat chroni przed sześcioma zagrożeniami: sinizną, zgnilizną, pleśnią i algami, przed owadami, promieniowaniem UV i wilgocią.

Poza tym ponoć:

-nie pęka

-głęboko wnika w drewno

-ma charakter hydrofobowy, pozwala drewnu oddychać i reguluje poziom jego wilgotności

-ponowne malowanie możłiwe jest bez szlifowania i usuwania powłoki malarskiej

...........mam nadzieje, że Ci pomogłam??

Hej!

Już miałam pisać, że też trzymam, ale zanim się dokopałam za co to mnie chłop do roboty wyciągnął... i dobrze bo z takimi zaplątanymi paluchami to kiepski pomocnik bym była:rolleyes:;):)

Do października to jeszcze troszkę pracki odwalimy:yes::lol2:

Kaluś... ładnie u Ciebie, tak czyściutko wszędzie od razu widać, że to już nie budowa, a dom:)... u nas chałupy zza rupieciów rózniastych nie widać...

A tego drewka to jak byście mieli za dużo to daj znać;)... my taż mamy od cholery, tylko się gadzina porąbać sama nie chce:rolleyes:

Pozdrawiam

wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !!!!!!!!!!!!!!!!!

ależ mi dzisiaj podniesli cisnienie!!!!!!!!!!

......przywieżli nam kolejną partie drewna na zime..........i zwalili na moją młodą wschodząca trawke!!!!!!!!:(

moja działka ma 2600 m kw.............ale zrzucili akurat tam gdzie trawka wschodzi!!!!!!!!

GŁUPOTA LUDZKA NIE ZNA GRANIC!!!!!!!!

Witam z rana!!!:)

....zaraz lecę do pracy.......

wpadłam tylko powiedziec, że wczoraj odwiedziła nas Nelli Sza z rodzinką:)

to przesympatyczni młodzi ludzie!!! i mają cudowne dzieciaczki!! małe gaduły :):):)

...szkoda tylko,że byli tak krótko..........ale w przyszłym roku............zostana na noc!!!! ;)