Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Alma ma fajną klatę!!! :) Mi najbardziej podoba się tabliczka nr 2, czytelny adres...a czy wszyscy muszą wiedzieć, że tam króluje Alma? Ten koteczek to niezła zmyłka. Mi się najbardziej podoba.
  • Odpowiedzi 8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dla mnie nr. 3,

na 2 to faktycznie jakby wichura szła....

a 1 strasznie zabudowana

a skąd TY taki pomysł wziełaś? jak to sie robi? czy docelowo też będa czarne litery, na czym? na jakiejś tablicy?

Ja glosuje na 1, bo dobrze widac numer domu. Ja jak wjade w dana ulice to na domach szukam numerku, jesli jest maly to nie widze niestety.

o kurcze.....tylko troche mnie tu nie było, a tu tyle zmian...fiu, fiu !!!! kala ty naprawdę niedługo skończysz - swietnie !!!!! taki mąż to SKARB !!!! Uważaj na niego !!!! Oj uważaj ! ;)

A jeśli chodzi o tabliczki to mnie podoba się nr 2 , nie robiąc przykrości Almie, ale jak nikt o niej nie bedzie wiedział - to jakie zaskoczenie jak wejdzie.........nie proszony !!! hi, hi juz to widzę..... 8 na setkę.......

Bardzo Wam dziekuje za oddane głosy i wyrażenie swojego zdania w sprawie tabliczki!!!!

Jak tylko dostanę gotową tabliczke.......pochwalę się Wam i wstawie fotke:)

A tymczasem..........dziś przyjechały do nas: podłogi, legary, dechy elewacyjne do kuchni, boazeria do pokoi, dechy do obicia bram garażowych, dechy na płot oraz listwy wykonczeniowe........było tego cały TIR :)

W domu się ruszyć nie mozna.......wszystko zawalone:

http://lh3.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/TH_juW7OYII/AAAAAAAAGe8/8yQ-A_yBw5s/s640/PICT0132.JPG

http://lh3.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/TH_j1_lEP7I/AAAAAAAAGfA/HswjXZn4-2k/s640/PICT0128.JPG

http://lh4.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/TH_kbSF7dmI/AAAAAAAAGfE/LRpIUaSaCVE/s512/PICT0135.JPG

mąż będzie miał co robić !!! ;)

Kaluś dla mnie 1 troche za mało czytelna, 2 i 3 podbają mi się bardzo :)

Jak Wy pędzicie :jawdrop:.... i to .... SAMI !!!! Rewelacja :) :) Co chwile robi się bardziej domowo, a przprowadzka pewnie szybciej niz myślisz ;) Na kiedy planujecie???

Pozdrawim serdecznie!!!

Witanko powakacyjne:)

Ale Wam tego drewna zazdroszczę....napisz na priv, gdzie kupowaliście podłogowe dechy i z jakiego drewna.

Wnętrza robią się prawdziwie domowe.

dla mnie nr. 3,

na 2 to faktycznie jakby wichura szła....

a 1 strasznie zabudowana

a skąd TY taki pomysł wziełaś? jak to sie robi? czy docelowo też będa czarne litery, na czym? na jakiejś tablicy?

ANNNJA........allegro :)

stal 2 mm malowana proszkowo...

Wieki mnie nie było u Ciebie

a tu prosze jakie wielkie zmiany ,gratuluje!!!:jawdrop:

ciesze sie, że wróciłaś jessi :)

Kaluś dla mnie 1 troche za mało czytelna, 2 i 3 podbają mi się bardzo :)

Jak Wy pędzicie :jawdrop:.... i to .... SAMI !!!! Rewelacja :) :) Co chwile robi się bardziej domowo, a przprowadzka pewnie szybciej niz myślisz ;) Na kiedy planujecie???

Pozdrawim serdecznie!!!

Karolinko......no właśnie nie planujemy żadnego terminu.......żeby sie nie stresować:)

mieszkać mamy gdzie, na głowe nam nie kapie, tylko ciasno się zrobiło ;)

Witaj Kaluś :)

Teraz to dopiero mnóstwo pracy przed Wami - zagospodarować całe to drewno :)

Ale będzie super:wiggle:

Miłego dnia :)

Aniu.....mąż ma teraz ręce pełne roboty :)

Witanko powakacyjne:)

Ale Wam tego drewna zazdroszczę....napisz na priv, gdzie kupowaliście podłogowe dechy i z jakiego drewna.

Wnętrza robią się prawdziwie domowe.

wysyłam priv Amtelko!:)

ostateczna wersja tabliczki na dom będzie wygladała chyba tak;

http://lh4.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/TIEnIuTESVI/AAAAAAAAGf4/eO4djHSRESs/s576/j1.jpg

obrazek jest identyczny jak w projekcie nr 3

zmieniona została tylko trzcionka.