Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kurcze.........dziś dostałam pisemne zawiadomienie o egzaminie :(:(:(

....wyznaczyli mi termin egzaminu w Warszawie na 7 listopada !!!!!!!

nic nie umiem, czasu mało, a chęci do nauki nie mam żadnych:(

RATUNKU !!!!!!!!!!:(

...liczyłam na to, że egzamin wyznaczą na koniec listopada......:(

Kurcze.........dziś dostałam pisemne zawiadomienie o egzaminie :(:(:(

....wyznaczyli mi termin egzaminu w Warszawie na 7 listopada !!!!!!!

nic nie umiem, czasu mało, a chęci do nauki nie mam żadnych:(

RATUNKU !!!!!!!!!!:(

...liczyłam na to, że egzamin wyznaczą na koniec listopada......:(

Będzie dobrze ,zobaczysz.

Wszyscy będziemy kciuki trzymać;)

Witaj Kaluś;)

No proszę i tawka sie pojawiła:wave:.

Jak ta Wasza sypialnia ładniutko już wygląda.

Nic się nie martw, będziemy trzymać kciuki za egzamin, szybszy termin -mniej czekania, mniej nerwów. :D

Te białe sypialnie fajniuśkieeeeeeeeeee....

Buziakiiiiiiiii:)

..właśnie próbowałam ogarnąć materiał którego mam się nauczyć.....i jest tego TYLE, że nie wiem jak ja dam rade:(

a poza tym......jak tylko zaczynam się uczyć, odrazu ziewam i chce mi sie spać :):):)

Na prośbę balowiczów wstawiam fotki poglądowe....na temat "jak u mnie płynie prąd w balach"

:):):)

http://lh4.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/TC7t8haTJxI/AAAAAAAAGKs/3H0ZdIGtlsk/s512/PICT0316.JPG

http://lh4.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SsuLb7MtXGI/AAAAAAAAEoE/fcKNZ88L4eQ/s512/PICT0142.JPG

http://lh4.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/THgLOI8nBZI/AAAAAAAAGbc/GArSGIh8k4k/s640/PICT0080.JPG

jeżeli chcecie to moge porobić więcej fotek !!!

Edytowane przez kala67
..właśnie próbowałam ogarnąć materiał którego mam się nauczyć.....i jest tego TYLE, że nie wiem jak ja dam rade:(

a poza tym......jak tylko zaczynam się uczyć, odrazu ziewam i chce mi sie spać :):):)

Spij na książce , to kiedyś pomagało.;)

Spij na książce , to kiedyś pomagało.;)

Mój syn wczoraj postanowił na dobranoc posłuchać płyty od podręcznika z angielskiego, bo ktoś mu powiedział, że przez sen można się uczyć :rotfl:

Dzieki Kala za zdjęcia. Mam jeszcze jedno pytanie. U mnie problemem jest tylko jak prowadzić kable w ściance działowej, która jest zrobiona z pojedyńczego balika 7cm, i chodzi mi o wyłączniki. Bo żeby było estetycznie trzeby by wwiercić się od góry i to na sprą odległość. Edytowane przez telewy
Dzieki Kala za zdjęcia. Mam jeszcze jedno pytanie. U mnie problemem jest tylko jak prowadzić kable w ściance działowej, która jest zrobiona z pojedyńczego balika 7cm, i chodzi mi o wyłączniki. Bo żeby było estetycznie trzeby by wwiercić się od góry i to na sprą odległość.

u mnie bale były wiercone w środku nieraz wzdłóż bala metrowym wiertłem;) dało rade!!

a ścianki działowe przecież musisz z jakiejś strony wygłuszyć wełną.