Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tak, tak pamiętam. Nawet to zdjęcie zamieściłaś wyżej ( trzecie od dołu ), ale pamiętam, że jeszcze w tamtym roku nie wiedziałaś, czy mąż zaakceptuje taki pomysł. A teraz już wiem, ze TAK :) Fajnie będzie wyglądał wasz domek z tym płotem :yes::yes::yes:

Witaj Kaluś!!!

No pięknie będzie z tym ogrodzeniem:) już kiedyś Ci pisałam ,że będzie pasowało do waszego domku:wiggle:

Mnie podoba sie ten z pierwszego zdjęcia z tej stronki ,ale wybór należy do Ciebie:)

Pozdrawiam cieplutko papapa:bye:

Acha! Gwoli dzielenia się doświadczeniami, mam płot w takim typie i moja ocena:

minusy: mimo wszystko za niski, za bardzo ażurowy, nie daje kompletnie nawet minimum prywatności, ot taki gadżet...mam to wiem

plusy: tani...i tyle.

Gdybym mogła go zmienić, postawiłabym z czerwonej cegły mur na 2 metry wysoki. Dałby mi 90 % prywatności, ochroniłby przed chłodnymi wiatrami, stałby się pięknym tłem dla mojego ogrodu, pomógłby mi stworzyć oazę spokoju i jeszcze inne takie tam :)

Kiedyś właśnie ten mój drewniany na taki wymienię...to postanowione.

gdzie znalazłam????

.....trzymałam w inspiracjach ;)

zdaje sobie sprawę, że ten płot nie będzie chronił od wiatru, jest ażurowy i nie daje prywatności.......ale prócz MURU to wszystko jest ażurowe;)

a murem raczej się nie chcę ogrodzić mimo wszystko:)

..na taki drewniany płot choruje od początku.....obsadze sobie roslinnością, która za jakieś 10 lat da mi prywatość;)

bedzie pięknie......mam nadzieje:):):)

Ja już czekam 4 lata i kolejne 6 to straaaszzzzna perspektywa, ale jakoś muszę to wytrzymać. Jeżeli będziesz miała spokojne sąsiedztwo to może będziesz mniej zdeterminowana. Moi to nawet psie gówna zaczęli składować mi pod ogrodzeniem, zebrała się już spora górka...

U mnie działka narożna, z dwóch stron mam... drogę :)

z trzeciej strony pole ze zbożem, a z czwartej strony pusta działka.

PICT0283.JPG

..więc póki co....nie mam bezpośrednich sąsiadów :):)

Ale tych Twoich to nie zazdrosze Ci:(....czy ja dobrze pamietam, że to byli jacys znajomi, którym pomogliście znaleść tą działke??????

U mnie działka narożna, z dwóch stron mam... drogę :)

z trzeciej strony pole ze zbożem, a z czwartej strony pusta działka.

PICT0283.JPG

..więc póki co....nie mam bezpośrednich sąsiadów :):)

Ale tych Twoich to nie zazdrosze Ci:(....czy ja dobrze pamietam, że to byli jacys znajomi, którym pomogliście znaleść tą działke??????

Dobrze pamiętasz...od tamtej pory tak nam "dziękują". Jedno wielkie rozczarowanie, nauczka do końca życia i do końca życia "zasrana energia".:wiggle:

Zadumy u grobu pustego,

radości ze spotkania Zmartwychwstałego,

pokoju, nadziei, jajka smacznego

i udanego oblewanego!

Niech się nie zgubi wśród tylu pisanek

Świąt sens prawdziwy - Jezus - Baranek.

http://www.rotfl.com.pl/data/media/42/pasxa_12.gif

WESOŁYCH ŚWIĄT