Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Kala najlepsze życzenia urodzinowe :)

i dziękuję za życzenia świąteczne, których nie odwzajemniłam, bo miałam post od netu ;) a jak post skończyłam to już za późno na życzenia było.

• Odpowiedzi 8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Szykujemy się do stawiania drewnianego ogrodzenia przed domem. Ciągle trwają dyskusje......jak wysokie ma być to ogrodzenie???

Nie chciałabym przed domem stawiać jakiegoś wysokiego płotu........ale niestety nie może być też zbyt niski ze względu na Almę !!!

Nasz pies nieźle skacze.........więc ogrodzenie musi mieć bezpieczną wysokość !!!

DSCN0165.JPG

DSCN0182.JPG

DSCN0174.JPG

Myślę, że jak zrobicie 150cm i nie pokażecie Almie, że można go przeskoczyć ;) to będzie akurat. Nasza Aisha to raczej podkopywała się pod ogrodzeniem. Na przeskakiwanie jakoś nie wpadła, choć też nieźle skakała :yes::yes:
Kala, bezpieczne w przypadku psów są metalowe pionowe pręty, tego nie przeskoczą. Ale jeśli coś ma porzeczne deski, albo oczka jak siatka, pies jest w stanie to pokonać. Najważniejsze, żeby się nie nauczył, że może.. :rolleyes:

Wszystko zależy od zwierzaka, nasza kocica Megana nie przeskakuje przez płoty hahahaha, mówimy że jest "nielot".

Chodzi na pola na około, komicznie to wygląda, bo koty wiejskie myk i za płotem, a ta na około :)

Wszystko zależy od zwierzaka, nasza kocica Megana nie przeskakuje przez płoty hahahaha, mówimy że jest "nielot".

Chodzi na pola na około, komicznie to wygląda, bo koty wiejskie myk i za płotem, a ta na około :)

Jakbym o swojej kotce czytała;)

U nas też na 160,ale nie mamy psa.

Kaluś... u nas jest 160... siatka... i powiem Ci tyle... jak zechce jej się wyjść to nie ma bata... wylezie i tyle... a psiców mam trzy jak wiesz:)... i nie przytulanki... znaczy się ino dla mnie przytulanki;)
cześc kala:wiggle:mój malutki na smyczy chodzi bo trawka rośnie/ coś mniej wiecej jak u ciebie przed domem;)/i o ogrodzeniu tez myslimy. ale takim żeby sie nie podkopał. przeskoczyć raczej nie przeskoczy 1,5 m:rolleyes: