Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witaj Kalu:) jak dla mnie to lampki(kinkiety) bardzo ładnie się prezentują:yes:....co do kibelka to raczej nie w moim guście i ta deska faktycznie jakaś mała ,ale ja się nie znam;)Myślę ,że będzie pasował do waszego klimatu domku:)

Pozdrawiam cieplutko:):)

• Odpowiedzi 8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kalu, czy w obecnym mieszkaniu też masz podobne baterie?

Chodzi mi o to, że woda zimna osobne pokrętło, a ciepła osobne.

Przyznam, że ja nie cierpię takiego rozwiązania, bo ciężko ustawić sobie temperaturę wody.

Piszę za nim zamontujesz baterie, sprawdź to rozwiązanie, czy Ci odpowiada :)

Znaczy wkładu , czy obudowy?

Ja mam z Castoramy, Supra dla nich produkuje. Jesteśmy zadowoleni , różnica znaczna jest w cenie i w kolorze... nasz jest szary, a z napisem supra jest czarny. gorąco jest jak palimy, ma dopływ powietrza zewnątrz... No i to tyle w kwestii kominka.... Obudowę polecam z kafli ;)

Kalu, czy w obecnym mieszkaniu też masz podobne baterie?

Chodzi mi o to, że woda zimna osobne pokrętło, a ciepła osobne.

Przyznam, że ja nie cierpię takiego rozwiązania, bo ciężko ustawić sobie temperaturę wody.

Piszę za nim zamontujesz baterie, sprawdź to rozwiązanie, czy Ci odpowiada :)

tak Meganko.......pod prysznicem mamy teraz dwa pokrętła :).

...poza tym jesli chodzi o baterie typu retro....to własnie te dwa pokretła daja cały urok :)

Znaczy wkładu , czy obudowy?

Ja mam z Castoramy, Supra dla nich produkuje. Jesteśmy zadowoleni , różnica znaczna jest w cenie i w kolorze... nasz jest szary, a z napisem supra jest czarny. gorąco jest jak palimy, ma dopływ powietrza zewnątrz... No i to tyle w kwestii kominka.... Obudowę polecam z kafli ;)

Arnika....wkład mamy.

szukam jakiejs fajnej obudowy, projektu.....

nic nie moge znaleść sensownego, co pasowałoby do mojej koncepcji domu z bala:(

Albo znajduje bardzo nowoczesne obudowy.....albo w rustykalnym, przytłaczającym stylu:(

wrrrrrrrrrrrrrrrr ...

Kala, nie napisałam kochana że mi się nie podobają, aż mi głupio :) są fajne proste, jeśli chodzi o uzyskanie efektu o jakim piszesz to jak najbardziej ok :). Głównie miałam na myśli lampki nad lustro i nie sam kształt klosza tylko pałąki, ale już nieważne bo pokazałaś na inspiracjach że fajnie wyglądają :hug:.

Trzymam kciuki za ciąg dalszy!

Kala, nie napisałam kochana że mi się nie podobają, aż mi głupio :) są fajne proste, jeśli chodzi o uzyskanie efektu o jakim piszesz to jak najbardziej ok :). Głównie miałam na myśli lampki nad lustro i nie sam kształt klosza tylko pałąki, ale już nieważne bo pokazałaś na inspiracjach że fajnie wyglądają :hug:.

Trzymam kciuki za ciąg dalszy!

yokasta.....nie ma co byc Ci głupio:)..po to jest właśnie to forum aby wymieniac sie spostrzeżeniami!!!

i ja naprawde wole gdy ktoś zwraca mi uwage na jakies błędne decyzje....niż miałby pisac nieszczerze, że jest ślicznie ;)

przynajmniej dzieki Tobie przejżałam wczoraj setki inspiracji łazienkowych....uwpeniłam sie, że takie lampki bedą pasowały.....ale za to chyba kupie całkiem inny kibelek do łazienki:):):)

więc kochana wpadaj częściej i pisz jak cos Ci nie gra :)

Kaluś, mi najbardziej pasuje do Twojego domku kominek z siódmego obrazka

emiluś......a mnie intryguje nr 11-12 :):):)

Kala jakiś czas nie zaglądałam, a tu u Was takie zmiany!!!! :cool: Pokoje pomalowane :) Super ten niebieski w pokoju Martyny ( czemu ja takiego nie znalazłam jak malowaliśmy nasze...? :/ )

Łazienka już się bosko wygląda!!! :yes:

A jeśli chodzi o kominki, pewnie już za późno ;) ale nie myślałaś o kozie???

Pozdrawiamy :)

Edytowane przez ida2

Dziś mieliśmy słoneczny i pracowity dzień !!!!

wygrabilismy cały teren.....wysialiśmy z męzem 10 kg trawy........zagrabilismy po raz drugi i zwałowaliśmy to wszystko......a tym samym.... ostatnia częśc działki została trawką obsiana:)

teraz niech tylko pogoda sprzyja naszej trawce ;)

kilka fotek z efektem naszej pracy:

DSC_0024.JPG

DSC_0004.JPG

DSC_0007.JPG

DSC_0020.JPG

1.nie wiem czy to widac na zdjęciach.....ale w jednym miejscu usypalismy niewielkie wzniesienie, jest tam wsadzony czerwony buk pendula, ktory bedzie - mam nadzieje - zwieszała się do samem ziemi:) kompozycje uzupełnią duże kamienie co ma lekko przesłonić widok na taras od rogu dzialki czyli z drogi:)

2.w innym miejscu jest taka kupa suchego zielska.....zgodnie z moim projektem - tam bedzie miejsce na ognisko:)

3. a teraz ide pooglądac kominki, które dostalam w linkach od Was dziewczyny, dzieki:)

hej, czy ja doczytałam u Ciebie Hubnera kibelek?

Nie wiem, czy znasz kogoś kto go użytkuje, moja teściowa go ma, bo taki ładny sie wydawał, tani i wogle. Po roku już klęła bo spłuczka posputa, bo się giba i mnóstwo innych rzeczy już jej nie pasowało. Nie wiem czy 1 opinia jest tego warta aby rezygnowac, ale ja juz sie przekonałam, ze jak cos jest podejrzanie tanie to nir bez powodu..

Kala jakiś czas nie zaglądałam, a tu u Was takie zmiany!!!! :cool: Pokoje pomalowane :) Super ten niebieski w pokoju Martyny ( czemu ja takiego nie znalazłam jak malowaliśmy nasze...? :/ )

Łazienka już się bosko wygląda!!! :yes:

A jeśli chodzi o kominki, pewnie już za późno ;) ale nie myślałaś o kozie???

Pozdrawiamy :)

ida........koza nie wchodziła w rachube............u nas kominek ogrzewac będzie cały dom:):):)

hej, czy ja doczytałam u Ciebie Hubnera kibelek?

Nie wiem, czy znasz kogoś kto go użytkuje, moja teściowa go ma, bo taki ładny sie wydawał, tani i wogle. Po roku już klęła bo spłuczka posputa, bo się giba i mnóstwo innych rzeczy już jej nie pasowało. Nie wiem czy 1 opinia jest tego warta aby rezygnowac, ale ja juz sie przekonałam, ze jak cos jest podejrzanie tanie to nir bez powodu..

Wiolka....jestes niezawodna !!!

dzieki za informacje....jutro poczytam w necie opinie !!!

Kala, miałam takie baterie w bloku :-)

Dorotko.....i jak wrażenia????

piękne baterie:)

i inspiracja z lampkami:)

idę prasować;/;/

o moich wrzosach się nie wypowiadam, bo mnie trafia na samą myśl;/

asiulku....na moje też nie patrze:):):)