dorkaK 15.11.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Fajnie Gosiu ,że miałaś kontakt z Kalą i dobrze ,że wszystko w porządku:).....dziękujemy za info i czekamy na wieści:)!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 15.11.2011 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Kala, czekamy dalej na Ciebie Ania, GRATULACJE !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 15.11.2011 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Kalusia, GRATULACJE od całej mojej rodzinki z rodzicami włącznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 16.11.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 NO własnie tez miałam przekazać wiadomości od KALI, a MEG mnie ubiegła:-) ALE przekazuję pozdrowienia dla Wszystkich. Kala tęskni do wszystkich i przekazuje, że super jej sie mieszka:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 18.11.2011 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 (edytowane) GRATULUJĘ ZAMIESZKANIA W NOWYM DOMKU Życzę Wam Wszystkiego Najlepszego z okazji PRZEPROWADZKI Edytowane 18 Listopada 2011 przez taka_ja & taki_on:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 18.11.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Kala...pewnie super się mieszka w nowym domku. Szkoda tylko,że nie masz jeszcze neta...ale my tu i tak czekamy na Ciebie;) Jak się już pojawisz,to wrzuć duuużo fotek:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatka2106 18.11.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Pozdrawiam, ciepłej zimy życzę. Ale fajnie, że już mieszkacie:wave:. To ogromna radość patrzeć z cieplutkiego domu przez okienka na zimny, śnieżny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.11.2011 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Kala GRATULACJE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 22.11.2011 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Hej,hej....Wracaj szybciutko tu do nas:)Zdaj relacje....czekamy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 22.11.2011 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Kalusia, ja tak w ogóle to też się strasznie cieszę i gratuluję, i to super, że się dobrze mieszka, ale mogłabyś się odezwać, i się trochę podzielić! Może choć jedno zdjęcie?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 22.11.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 WIADOMOŚĆ!! Kala nadal nie ma netu......w pracy nie da się zalogować na fm .....jest szczęśliwa. Pozdrawia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.11.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Kala... a nikt z rodziny nie ma też netu... nie możesz wpaść do koleżanki... Ja tak raz na jakiś czas robiłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.11.2011 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Witajcie:) ....jestem własnie u kolezanki..........i wpadłam powiedzieć Wam, że tesknie za FM jest nadzieje, że może już w poniedziałek nas do netu podłączą!!!!!!!!!!!! mieszka sie cudnie, ale łatwo nie jest.........nadal część rzeczy mam w kartonach, worach...........ciągle czegoś szukam....wiele rzeczy nam brakuje, karniszy, zasłon...mieszkamy jak cyganie :) Pranie jezdże robic do starego mieszkania.....bo tutaj mam pralke, która cieknie i nie chce zabierac jej do nowego domu.... a na zakup nowej czasu brak;) Chodzę notorycznie zmęczona.....chociaz chodze teraz spac o 21.00.............co tu robić jak neta nie ma:( Dodatkowo do tego wszystkiego rozpoczełam studia w Warszawie, bylam już w ten wekeend na pierwszym zjeżdzie.... mam nadzieje, ze dam rade ..... buziaki zostawiam.... kala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.11.2011 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Nooo nareszcie dałaś znak, że żyjesz Wszystkiego dobrego , i czekamy aż do neta Cię podłączą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 23.11.2011 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Cześć Alusia, miłego mieszkania i szybkiego rozpakowania pudełek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 23.11.2011 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Kalu fajnie ,że się odezwałaś:)Pudłami się nie przejmuj...ja niektóre rozpakowywałam niedawno a mieszkamy już...3 lata:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.11.2011 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 kochane jesteście tęsknie !!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 23.11.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Kaluś, fajnie,że odezwałaś się Brakuje nam ciebie:hug: a jakie to studia? jak często masz zjazdy? wiesz, jakby nam się nałożyły zjazdy to mogłybyśmy razem jechać do w-wy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 23.11.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Kaluś-ogromne, ogromne gratulki kochana z podjęcia decyzji o dalszej nauce..BRAVA!!!łatwo nie jest, ale patrz na Alusie, na mnie.... a kartonami i brakami w wyposażeniu wnętrz się nie przjmuj- ja jeszcze w tym roku dokupywałam co nie co:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 23.11.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Fajnie Kaluś ,że się odezwałaś.....kartonami się nie przejmuj będzie czas to sie na spokojnie rozpakujesz;),ale super ,że już mieszkasz w swoim domku:) chyba to jest najważniejsze:yes: Jak już będziesz miała net to czekamy na fotki z domku;) Zycze powodzenia na studiach....pozdrawiam serdecznie i przytulam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts