Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Dodatkowo do tego wszystkiego rozpoczełam studia w Warszawie, bylam już w ten wekeend na pierwszym zjeżdzie....

mam nadzieje, ze dam rade .....

buziaki zostawiam....

kala

Kala, dasz radę. Ja też po raz kolejny na studiach ;-)

• Odpowiedzi 8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nareszcie! Kala wracaj do nas, bo bardzo Ciebie brakuje:)

A co do kartonów... u nas nadal jeden wielki magiczny karton nie rozpakowany, a mieszkamy już 15 miesięcy:) Łatwo się domyślić co za pierdoły w nim są, skoro nie były potrzebne tak długo:) No i nie wspomnę już, że w minioną sobotę bratowa piła wódeczkę z małej plastikowej miarki do syropu, bo kieliszki na wódkę chyba również gdzieś utknęły!:)

Edytowane przez Ania i Bartek
Witajcie:)

.

mieszka sie cudnie, ale łatwo nie jest.........nadal część rzeczy mam w kartonach, worach...........ciągle czegoś szukam....wiele rzeczy nam brakuje, karniszy, zasłon...mieszkamy jak cyganie :):):)

kala

Ja mam 1/5 rzeczy przewiezioną... ale wracać do mieszkania się nie chce...:yes:

Witaj Kaluniu dobrze ,że chociaż od czasu do czasu wpadniesz na Fm i coś skrobniesz do nas:).....my tu wszyscy tęsknimy za Tobą :)....wracaj szybciutko do nas,bo smutno tutaj:);)

Pozdrawiam gorąco i przytulam pa:bye::hug:

Pozdrawiam Kalu. Ja tez spiesze z pocieszeniem, u mnie kartony do dzis stoja nierozpakowane. Mieszkam juz dwa lata, najwazniejsze ze w domu ciepelko i nic sie nie psuje. A czujesz jeszcze zapach drewna? Och, jakie to fajne na poczatku