Nata21 14.01.2012 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Hm, ta impreza to parapetówka, czy Krajowy Zjazd Polskich Feministek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 14.01.2012 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Kaluś wiem,że juzto pisałam ale jest u Ciebie tak ciepło, domowo, pięknie i klimatycznie,ze piszę raz jeszcze Buźka :**** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.01.2012 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Niezły "babiniec" :)wnioskuje że było wesoło mugatka...to moje kochane dziewczyny z roboty fotka zrobiona jeszcze przed imprezką ! Kaluś ślicznie u Ciebie i podkładki mamy takie same ,i wiem ,że nie dam się mężowi po Twoich zdjęciach namówić na sofy 3+2 bo ostatnio tak coś przygadywał ,że może było by lepiej bo goście mieli by gdzie spać odpowiedziałam ,że do gabinetu możemy kupić sofę rozkładaną.Troszemnie to zaczeło męczyć ,że może ma racje ale narożnik wygląda super i nie dam się to już wiem na 100% .Pozdrawiam . Renata....ja tez dłuuuugo wahalam sie czy kupic sofy czy naroznik. wybralismy naroznik i jestem zadowolona....jest baaardzo pojemny:) i wygodny. No i pięknie.......chyba zabawa była udana? widać po kobitkach, że tak..... meg...to zdjęcie pozowane. Niestety tych niepozowanych nie moge wstawić :D:D:D Kalus slicznie wyglada to czarne lozko z bialymi mebelkami, bardzo Ci dziekuje za fotki! madpie....jestem ciekawa jak u Ciebie to wyjdzie. czekam na zdjęcia:) Łał... jaka impreza była... Tylko Kala ... dlaczego wszystkie dziewczyny na zdjęciu są niepełnoletnie? Arnika...tak naprawde to pełnoletność uzyskuje sie ok. 40-stki:) Na dachu mamy czarna matową blachodachówke, miała być czarna dachówka z posypką ale górale tak zrobili dach ,ze gość co robił dach odradził nam dachówke ze względu na ciężar, ale wyszło bardzo ładnie, starannie, podbitka w kolorze machoniowym kaska....wstaw zdjęcia tej podbitki. Hm, ta impreza to parapetówka, czy Krajowy Zjazd Polskich Feministek Nata.....akurat BARDZO popieram równouprawnienie kobiet. Zresztą moje koleżanki również Kaluś wiem,że juzto pisałam ale jest u Ciebie tak ciepło, domowo, pięknie i klimatycznie,ze piszę raz jeszcze Buźka :**** Karolinko....kochana jesteś ps....własnie po dwóch dniach wróciłam z uczelni. Jestem wyczerpana totalnie:( Nie wiem czy studiowanie po 40-stce to dobry pomysł? .... j. angielski przyprawia mnie o zawał !!! chyba bede szukac korepetycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 15.01.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 kochana ....wiem coś o tym!!! Kładź się spać i odpoczywaj w swoim cichym, pachnącym domku........dobranoc i miłego poniedziałku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 15.01.2012 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 acha...a angielskim się nie przejmuj, dasz radę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.01.2012 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 dzieki meg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 15.01.2012 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 jeszcze nie śpisz ?????? jazda do łóżeczka! Spać!! Jutro trzeba do pracki!!!! No chyba, ze masz wolne....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka K 17.01.2012 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Kalu prosze Cie napisz jak zabrać sie za papiery do odbioru domu. Napewno pamiętasz, bo to ostatnio przechodziłaś. Pan co robił mi instalacje c.o. ,wode i kanaliz. nie wie co mi wystawić , jaki dokument, załatwił mi protokół odbioru przyłącza wody z urzędu, ale przecież to nie ma nic wspólnego z instalacjami w domu. Zdjecie podbitki wysle popołudniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 17.01.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Kalu gdzie jesteś? odezwij się ...pozdrowionka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.01.2012 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 jestem, zyje.........ale nie mam na nic czasu:( zdjęcia z dziś: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.01.2012 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Kalu prosze Cie napisz jak zabrać sie za papiery do odbioru domu. Napewno pamiętasz, bo to ostatnio przechodziłaś. Pan co robił mi instalacje c.o. ,wode i kanaliz. nie wie co mi wystawić , jaki dokument, załatwił mi protokół odbioru przyłącza wody z urzędu, ale przecież to nie ma nic wspólnego z instalacjami w domu. Zdjecie podbitki wysle popołudniu Kasiu....u nas przyszedl kierownik budowy....i wiele rzeczy sam załatwił. Nam zlecił załatwienie mapek poinwentaryzacyjnych u geodety, świadectwa energetycznego i certyfikatu na bale. Zwróć sie z tym do swojego kierbuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 17.01.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 ojej....ale masz oryginalną bramę Alma jeszcze nie wpadła na to, że może ją przeskoczyć? fajnie ma, ze może sobie pobiegać bez problemu po ogrodzie...moje maja, co prawda, park pod nosem, ale to nie to samo.........znowu napiszę - ZAZDROSZCZĘ JAK NIE WIEM CO!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 18.01.2012 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Kala ale Ty masz piękny ten dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 18.01.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Kaluniu, piękna zima u Ciebie. U nas dziś totalna odwilż, czarne pomyje na ulicach, a było tak fajnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 18.01.2012 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Oj dawno nie zaglądałam, oj dawno OJ ZBYT DAWNO!! Kala, przeprowadziłaś się ja tam cudnie u Ciebie, jak ciepło i tak strasznie swojsko.. i pierwsze święta w domu.. mam nadzieję, ze uda mi się w swoim domu stworzyć podobny klimat po prostu brak słów, jest przepięknie, a domek w śniegu wygląda naprawdę zjawiskowo.. Strasznie się ciesze a po cichu zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jokka 18.01.2012 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Kala:) Pieknie:) podobne zimowe klimaty mam za oknem:)Kaluś, mam prośbę, zbieram się do zakupu kabiny prysznicowej, przyściennej, jeśli dobrze kojarze taką włąśnie posiadasz:)? usiłowałam odnaleźć na jej temat informacje w Twoim dzienniku, ale jestem bez szans.Prośbę mam - napiszesz co w końcu zamontowałaś? jak się sprawdza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka K 18.01.2012 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Ale masz bajkowy ten dom Dzieki popytam kier.bud. Na wysłanie zdjecia podbitki zabrakło czasu ,dzis tez pewnie nie zdąże ,bo ide dzis buszować po jysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 18.01.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Wianek z jemioły po powałą...gdzie jeszcze to zobaczyć można ? Cudo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.01.2012 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Amtelko, Kaśka, jokka, Gannia, dorbie, mugatka, meg....kochane jesteście:) wybaczcie, że tak ostatnio mało wpadam do Was ale chodze na rzęsach ostatnio:( dzis obiecałam sobie, że pójde spac przed 22.00 !!!! ..musze sie kiedys wreszcie wyspać !!! w domku systematycznie dochodza nowe upiększacze efekt końcowy pewnie uda się osiagnąć za 10 lat ....... ale póki co ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.01.2012 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Kala:) Pieknie:) podobne zimowe klimaty mam za oknem:) Kaluś, mam prośbę, zbieram się do zakupu kabiny prysznicowej, przyściennej, jeśli dobrze kojarze taką włąśnie posiadasz:)? usiłowałam odnaleźć na jej temat informacje w Twoim dzienniku, ale jestem bez szans. Prośbę mam - napiszesz co w końcu zamontowałaś? jak się sprawdza? ja mam NEW TRENDY http://www.newtrendy.pl/pl/serie/Circus/Kabiny-prysznicowe/Kabiny-przyscienne/10-Kabina-prysznicowa-przyscienna-CIRCUS.html tylko z płaskim - niskim brodzikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts