aron68 05.09.2012 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 do kali.mam pytanie.czy Wy jako inwestor musieliście zapewnić zakwaterowanie ekipie budowlanej,która stawiała Wam dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 05.09.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 a Kala to jeszcze nie wróciła...? Zdecydowanie za dlugo na Brać się wygrzewa... :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 06.09.2012 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Wrócila, tylko cicho siedzi.Pewnie szok pourlopowy w pracy zalicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 06.09.2012 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Szok pourlopowy i termiczny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.09.2012 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Tak dziewczyny macie racje szok termiczny, depresja pourlopowa, dołek finansowy, zarośniety ogród, wszystko do kupy wzięte powoduje, że nie wiem co sie zabrać najpierw :D:D na dodatek nie moge sie przestawić na pobudke o 6.00 rano.....i codziennie po pracy klade sie na godzinke:( chyba starość przyszla nie mam siły na nic aron....wyslałam Ci priv. asia.....witaj u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 06.09.2012 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 witaj, witaj......dobrze, że postanowiłas wrócić, bo juz myslałam, ze tak ci sie tam spodobalo, ze zostałas na zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.09.2012 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Kaluś witaj Jak dobrze być w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 07.09.2012 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Witaj Kaluś Ja sie już uporasz to wracaj do nas...może z fotkami pięknej Chorwacji co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 07.09.2012 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Witaj Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.09.2012 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 czesc wczasowiczko sprawdzalam dla ciebie brzozki ceny od 48 - 160 zł w zaleznosci od "starosci" i gestosci drzewka. wysokosci 3-5 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 08.09.2012 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Dzięki dziewczyny za miłe przyjęcie Obecuje w ten weekend zrzucic fotki z aparatu i cos wstawić z wakacji.... Bylo BOSKO !!! teraz nie moge dojśc do siebie Taracia....dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 09.09.2012 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 ja też zaglądam i na fotki czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.11.2012 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 dawno mnie nie było na forum, ostatnio zaniedbałam moje tu bywanie przepraszam.... Muszę to zmienić koniecznie.......... Dowiedziałam sie o strasznej tragedii jaka spotkała rodzinę naszej kochanej Nelci ich dom spłonął Serce mi pękło !! Potrzebna jest im nasza pomoc, materialna i finansowa.....szczegóły w wątku załozonym przez Małgoś. dzięki temu wątkowi zobaczyłam ilu dobrych ludzi mamy tutaj na forum, ludzi o dobrych sercach, serdecznych, pomocnych.... wiem, że warto tu bywać, .....wiem, że to zaszczyt być forumowiczem FM . dziekuje WAM ZA TO KOCHANI jesteście wielcy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.11.2012 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Podaje wątek dotyczacy pomocy dla naszej Nelci: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?208966-Nelli-Sza-spłonął-dom-(-TU-PYTAMY-O-NR-KONTA liczy sie każda złotówka !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskja 11.11.2012 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Hej, dawno mnie tu nie było, tak jak Ciebie z powrotem na forum przygnała mnie straszna wiadomość o Nelli. Pięknie Ci się porobiło w ogrodzie, nie martw się, wszystko porośnie i będzie super. Tylko widzę, że popełniasz ten sam błąd, co ja - czyli za gęsto sadzisz niektóre roślinki. Ja już po roku część musiałam przesadzać, a teraz będzie ich druga zima i już wiem, że znów wiosną się będą musiały przeprowadzać. Ale uważam, że to nie problem, taka zabawa w przemeblowanie, tylko na świeżym powietrzu Co do traw, to ja kupuję je przez internet i zawsze jestem bardzo zadowolona. Polecam dwa sklepy: www.ogrodytraw.eu (tylko teraz mają chyba przerwę, bo strona nie działa) oraz www.trawki.pl Kupowałam i tu, i tu, zawsze miałam sadzonki w swietnym stanie, a czasem nawet jakieś gratisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.11.2012 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 jesiennie........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 24.11.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Hej Kalu, piękna u Was jesień Kolory roślinek supr. A co to za krzaczki w czerwonym kolorze na pierwszym zdjęciu? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 24.11.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Ale zmiany, pięknie się wszystko rozrosło:)Kala zostawiacie meble ogrodowe na zimę? albo chowacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.11.2012 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Hej Kalu, piękna u Was jesień Kolory roślinek supr. A co to za krzaczki w czerwonym kolorze na pierwszym zdjęciu? Pozdrawiam Meganko to są berberysy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.11.2012 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Ale zmiany, pięknie się wszystko rozrosło:) Kala zostawiacie meble ogrodowe na zimę? albo chowacie? Nadulko....nie bardzo mamy je gdzie schować chyba czymś przykryjemy poprostu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts