Perłóweczka 06.11.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 ho ho drzewka kupione tez mam chęć kupić ale zbieram się....... kaluś jak pogoda u nas ? bo nadjeżdzam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.11.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Kalu tresujesz???? Twoja sunia chyba w najlepszym stadium rozwoju ku temu???Klikier już masz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.11.2009 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 no własnie czytam o tym http://www.sklep.mampsa.pl/?p=productsMore&iProduct=125&sName=Kliker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.11.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Moja psica, za mądra na takie cuda niewidy. Pewnie za stara, ale jak jej sie nie chce... to i kilo szynki nie pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 07.11.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 My naszą sunię sami ułożyliśmy !!!! Domowymi sposobami i konsekwencją !! Ma pewne wady - wita sie z wszystkimi ludźmi czule i bezpretensjonalnie ( liże ) ale ogólnie jest dobrze wychowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 07.11.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 dzien dobry , co tam słychac na budowie jak prace sie posuwaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.11.2009 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 sobota... martwie się troche !!! dzis rano zwaliłam z półki koszyk z róznościami i w kuchni na podłodze rozsypała mi sie karma dla kota!!! mój pies odrazu rzucił sie na karme i zaczł wyjadac z podłogi.... ale okazało sie, że małam tam tez olejek zapachowy do ciasta, który tez spadł na podłoge i sie zbił teraz sie martwie o mojego psa bo nie wiem czy czasem razem z kocią karmą nie połknął potłuczonego szkła!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.11.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 No rzeczywiście niefajnie... trzeba mieć nadzieję, że nawet jak tak to wyjdzie bezboleśnie drugą stroną . Trzeba było poskładać buteleczkę i zobaczyć czy coś brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 07.11.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 kaluś- no nieciekawie z tym szkłem nie chciałaś jechać na prześwietlenie do weterynarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 07.11.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Ło jeżu malusieńki !!!! Obserwuj Almę i jej......odchody, czy nic się nie dzieje tzn czy nie ma krwi, - jeśli ciemna, utleniona to mogło dojść do uszkodzenia wewnętrznego, jesli jasna - to coś koło odbytu. A najlepiej iść do lekarza ! Oj, ale cię nastraszyłam - przepraszam, ale ja tak mam. Jak coś się dzieje z moimi zwierzątkami to ja w te pędy do weta. Oczywiście nie jestem panikarą, ale jak nie wiem co robić to idę i już !!!! kalu ale mam nadzieję, że już wszystko dobrze i nic złego sie nie dzieje !!!!!! Pozdrowionka !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.11.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 mam nadzieję,że wszystko będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.11.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 kala, jak psica? Też miałabym nerwy...napisz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.11.2009 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 cały czas obserwuje pieska Alma zachowuje sie normalnie, jest wesoła, bawi sie jak zawsze.. zrobiła juz dzisiaj dwie kupki, narazie żadnych sladów krwi!!! myslicie, że już by coś było, gdyby połknęła te szkła??? jutro juz chyba nic sie nie wydarzy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.11.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 szkieł nie połknęła!!!... jutro też nic złego się nie wydarzy!!!... Myślenie pozytywne kobietooooo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.11.2009 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 szkieł nie połknęła!!!... jutro też nic złego się nie wydarzy!!!... Myślenie pozytywne kobietooooo!!! ..no własnie nie jestem pewna czy jakies szkła połknęła ale z pyska szkła jej wyciagalam rano......gdy tylko zorientowałam sie, co jest grane!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.11.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Miała w pysku bo nie zdążyła połknąć!!!! Myślenie pozytywne kobietooooo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.11.2009 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.11.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 NO!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 07.11.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 BĘDZIE DOBRZE !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.11.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 dzięki dziewczyny!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts