Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kaniorki budują dom z bala :) ...komentarze tutaj !!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jestem, jestem!!!!!! :p

od poniedziałku ciężkie sprawy w pracy, nawet nie mam czasu zajrzec na FM :(

bardzo podoba mi sie kominek z bielonej cegły, ale jak trafnie zauważyła dankaf....nie będzie praktyczny :cry:

poszperałam w tych linkach od Was, dziekuje!!!!!!

spodobały mi sie białe kafle, takie z ramką 8)

musze tylko znaleść jakiś odpowiedni projekt i według niego obliczyć ile tych kafli musze kupić!!! :roll: potem poszukać .....zduna????? :o :o

kto mi takie kafle położy???? :o

witaj kala :wink:

Kominek z białej cegły jest ładny, ale moim zdaniem do domku z bali - salonu, kominek zdecydowanie będzie najładniejszy z kafli, bądź obłożony kamieniami - tak jak to spotyka się w niektórych gospodach w Zakopanym :wink:

Ale piekne te kafle -wpisałam sobie ceny kafli piecowych i znalazłam kilka cenników -wiesz 30-40 zł. wzwyż i wsio zalezy od kształtu -rzeźby, czy narozny i jaki wymiar -podejrzewam, że musiałabyś sobie taki własnie projekt zrobić, wtedy jakoś wyliczysz za materiał -kafle.

Aż dech zapiera takie niektóre są piękne te kominki - mmmmmmm... się rozmarzyłam :wink:

a oto cennik - :wink:

http://www.kaflarniazduny.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=51&Itemid=45

Tylko w kolorach nie widzę czerwonego i jest albo biały -albo to taki kremowy :roll:

pięknie dziekuje!!!! :lol: :lol: :lol:

wstawiajcie mi tu jeszcze więcej kominków ...to wogóle nie będe wiedziała na jaki sie zdecydować :wink: :lol: :lol: dziś odważyłam sie ..aby spróbowac odnowić zniszczone meble drewniane.. :wink:

..kupiłam sobie pędzel, białą farbę akrylową i rozpoczęłam swoją próbe na starych krzesłach kuchennych!!! :p

jesli cos mi z tego wyjdzie....wstawie potem fotki!! :oops: :)

pięknie dziekuje!!!! :lol: :lol: :lol:

wstawiajcie mi tu jeszcze więcej kominków ...to wogóle nie będe wiedziała na jaki sie zdecydować :wink: :lol: :lol: dziś odważyłam sie ..aby spróbowac odnowić zniszczone meble drewniane.. :wink:

..kupiłam sobie pędzel, białą farbę akrylową i rozpoczęłam swoją próbe na starych krzesłach kuchennych!!! :p

jesli cos mi z tego wyjdzie....wstawie potem fotki!! :oops: :)

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Sooooooorry!!!!