amazonka22 09.11.2009 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 dobrze ze nic nie jest psu. mojej weterynarz sąsiad zabił tak psy. szkło z żarówki zawinął w kotlety mielone i psy w ciągu doby zdechły. ona i zrobiła sekscje i była w szoku ile szkła znalazła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 09.11.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Jeszcze tu coś znalazłamhttp://www.kaflarnia.com/kafle/kafel_duzy_realizacje_2.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 09.11.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Witaj Kala dobrze,że pies ma się dobrze,że skończyło się tylko na strachu. A kominek z białej cegły jest piękny ,a można zapytać się o cenę takiego cósia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 09.11.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 tutaj są rewelacyjne: http://www.jasba.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 09.11.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Kalu, cieszę się, że suni nic nie jest i że ma się dobrze :) Kominek z biała obudową jest piękny, tylko czy praktyczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.11.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Wita z ranka!!! A gdzie Ty się podziewasz???? Tak bez kawusi i fm???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 10.11.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 puk-puk Kala,przyniosłam cos na rozgrzewkę,właśnie piję,choć nie taką http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/Klasyczne_zdjecie_kawy%2C_kawa_na_zdjeciach_fotki_kawowe_1418_mini.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 10.11.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 dzien doberek Kalus a Kala pewnie po budowie lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 10.11.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Witaj Kaluś Małe zaległości blogowe miałam u Ciebie Ale juz nadrobiłam! Dobrze,że z pieskiem wszystko w porządku Ten biały kominek moim zdanie by Ci pasował Kafle tez są ok Pozdrawiam i miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 10.11.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Kala ,co ty zagrzebałaś się w te kafle ,ze Cię nie ma?? Ciekawa jestem ,czy już się na coś zdecydowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.11.2009 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 jestem, jestem!!!!!! od poniedziałku ciężkie sprawy w pracy, nawet nie mam czasu zajrzec na FM bardzo podoba mi sie kominek z bielonej cegły, ale jak trafnie zauważyła dankaf....nie będzie praktyczny poszperałam w tych linkach od Was, dziekuje!!!!!! spodobały mi sie białe kafle, takie z ramką musze tylko znaleść jakiś odpowiedni projekt i według niego obliczyć ile tych kafli musze kupić!!! potem poszukać .....zduna????? kto mi takie kafle położy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.11.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Większość firm sprzedających kafle ma swoich zdunów... Tylko nie wyliczaj za dużo tych kafli... dzwoniłam kiedyś, nawet nie pamiętam dokładnie gdzie, pytałam o cenę kominka......... i już mi się przestały podobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.11.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Witam , Przyszłam w końcu z rewizytą . Przeleciałam wszystkie strony dziennika i muszę przyznać Kala, że piękny domek budujesz Czekam z niecierpliwością na wnętrza pozdrawiam i postaram się często zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 10.11.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 hej, hej, dawno nie byłam, więc zaglądam! ale dziwne, ze mi powiadomienia często nie dochodzą, albo czemuś ląduja do spamu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 11.11.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 witaj kala Kominek z białej cegły jest ładny, ale moim zdaniem do domku z bali - salonu, kominek zdecydowanie będzie najładniejszy z kafli, bądź obłożony kamieniami - tak jak to spotyka się w niektórych gospodach w Zakopanym Ale piekne te kafle -wpisałam sobie ceny kafli piecowych i znalazłam kilka cenników -wiesz 30-40 zł. wzwyż i wsio zalezy od kształtu -rzeźby, czy narozny i jaki wymiar -podejrzewam, że musiałabyś sobie taki własnie projekt zrobić, wtedy jakoś wyliczysz za materiał -kafle. Aż dech zapiera takie niektóre są piękne te kominki - mmmmmmm... się rozmarzyłam a oto cennik - http://www.kaflarniazduny.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=51&Itemid=45 Tylko w kolorach nie widzę czerwonego i jest albo biały -albo to taki kremowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 11.11.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 A może coś takiego do domku z bali...... http://deccoria.pl/files/501/10404/79ddc221e32a47a84e0ec5c12b151ec2.jpghttp://bi.gazeta.pl/im/1/6227/z6227711X.jpgzerknij też tu......http://www.kanadyjskiedomy.pl/galeria_wnetrza.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.11.2009 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 pięknie dziekuje!!!! wstawiajcie mi tu jeszcze więcej kominków ...to wogóle nie będe wiedziała na jaki sie zdecydować dziś odważyłam sie ..aby spróbowac odnowić zniszczone meble drewniane.. ..kupiłam sobie pędzel, białą farbę akrylową i rozpoczęłam swoją próbe na starych krzesłach kuchennych!!! jesli cos mi z tego wyjdzie....wstawie potem fotki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.11.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 A przecierki będziesz robić???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 11.11.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 pięknie dziekuje!!!! wstawiajcie mi tu jeszcze więcej kominków ...to wogóle nie będe wiedziała na jaki sie zdecydować dziś odważyłam sie ..aby spróbowac odnowić zniszczone meble drewniane.. ..kupiłam sobie pędzel, białą farbę akrylową i rozpoczęłam swoją próbe na starych krzesłach kuchennych!!! jesli cos mi z tego wyjdzie....wstawie potem fotki!! Sooooooorry!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.11.2009 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 meg..........no coś Ty !!!! jestem Ci bardzo wdzięczna kobieto za wszystkie pomysły!!!! uwielbiam i Ciebie i Twoje pomysły!!!! Arctica......narazie bez przecierki. Najpierw ucze sie malowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts