Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kaniorki budują dom z bala :) ...komentarze tutaj !!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja kiedyś w przedpokoju przecierałam ściany, ale się namęczyłam. A stare krzesła "rodowe" zeszlifowałam ręcznie i pomalowałam lakierem. Takie są fajne "postarzane", tzn. naprawdę stare. Mężowi się jakoś nie podobają, bo faktycznie sa zupełnie zwykłe, kuchenne, ale ja mam sentyment... ;)

http://www.tooba.pl/i/p/12/11351,50496.jpg

całkiem niedaleko mnie, ktoś będzie budował taki piekny dom z bala!!! :p

śliczny prawda??? 8)

Będę trzymała kciuki!!!! i mam nadzieje, że będę mogła na FM śledzic dziennik budowy!! :wink:

pozdrawiam!!

cudeńko!!!

Kala67, ale ja Tobie i innym budującym z bala zazdroszczę...[/img]

Noooo ściany też przecierałam... ale tak trochę na lenia... przecierkowa na wierzch poszła :roll:

ja mam rysik w przedpokoju............tak se pomyślałam,że znudził mnie kolor pierdykłam oliwkę,później gąbką przetarłam żółcią i se mam arcydzieło :lol: :wink:

zaczynam myślec o decoupage.........kiedyś małowałam i zaczyna mnie znów ciągnąc do takich rzeczy.........mam duszę artystki :D :wink:

zaczynam myślec o decoupage.........kiedyś małowałam i zaczyna mnie znów ciągnąc do takich rzeczy.........mam duszę artystki :D :wink:

zima, długie wieczory............ :wink: dobra pora, by wrócić do pasji :wink:

masz rację :wink:

ciekawe jak mi pójdzie :lol:

napewno dobrze!!!!tylko zacznij..... :D