Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

zaczynam myślec o decoupage.........kiedyś małowałam i zaczyna mnie znów ciągnąc do takich rzeczy.........mam duszę artystki :D :wink:

zima, długie wieczory............ :wink: dobra pora, by wrócić do pasji :wink:

masz rację :wink:

ciekawe jak mi pójdzie :lol:

też mi się decoupage podoba, tylko nie wiem, czy do mojego minimalistycznego wnętrza by pasował! :lol:

kiedyś w wątku Kasiorka sobie pooglądałam i na jej stronie rózne cudeńka, i mi się zachciało... a moze jakies elementy by się dobrze wkomponowały?? :roll:

ech, kiedy nadejdą te długie zimowe wieczory, gdy nie ma się nic do roboty? Ciekawe, czy w tym roku? :wink:

• Odpowiedzi 8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ech, kiedy nadejdą te długie zimowe wieczory, gdy nie ma się nic do roboty? Ciekawe, czy w tym roku? :wink:

jeszcze troszkę i będziesz miała spokój :wink: pierwszą choinkę w swoim wyczekanym domku

jeszcze troszkę i będziesz miała spokój :wink: pierwszą choinkę w swoim wyczekanym domku

marzenia... a co mi tam, bez schodów zamieszkam, zrobię sobie ślizgawkę! ;)

marzenia... a co mi tam, bez schodów zamieszkam, zrobię sobie ślizgawkę! ;)

ale własna! :wink:

stare krzesła kuchenne wygladały tak:

http://lh3.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/Svx4Ip0gYMI/AAAAAAAAEwY/IS6qvF5d8Yw/s512/PICT0181.JPG

po dwukrotnym malowaniu wygladają tak:

http://lh6.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/Svx4UYRU6-I/AAAAAAAAEwc/9VH16mkgt7o/s512/PICT0185.JPG

..nie do końca jestem zadowolona z efektu.....

Arctica miała racje......fajniejsze byłyby z przecierkami!!!!

tylko jaką farbę dać pod spód???

czarna?? grafit???

....pomalowałam sobie tez wieszak :lol:

http://lh5.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/Svx4W8whQmI/AAAAAAAAEwg/6RlPOlu3ksg/PICT0189.JPG

To zależy do czego ma pasować, jak do tego co tam w tle widać to lepszy brąz. A kolory na bank znajdziesz...

Czytałam, że u Latarnika zdjęć już nie ma... Jego żona sypialnię trzasnęła, białą z wrzosem (lawendą?) pod spodem... miodzio :roll:

..to co widac na zdjęciach....jest w moim obecnym mieszkaniu...

Cholera.....zawsze w moich wnętrzach było DUŻO drewna :lol: :lol: :lol:

..a teraz i dom będzie z bali :wink: :p

poszłam na całość!!! :lol: :lol: :lol:

to prawda...u latarnika zdjęć nie widać :cry: :cry:

Danusiu.....te krzesła stoją w starej kuchni..

posłużyły mi tylko jako królik doświadczalny :wink:

..ale gdybym nauczyła sie odnawiac stare meble.....to moje witrynki debowe mogłyby uzyskac nowe oblicze :wink: i zabrałabym je do nowego domu!!!

moja babka ma zaciecie artystyczn eona by ci doradziła

jej ściany w pokoju sa różowo - żółto zielone a wzore k na suwicie zrobiła moja kredka do oczu :lol: :lol: :lol: hehe zniezła nie ;p ty sie krzesłami przejmujesz;p

Danusiu.....te krzesła stoją w starej kuchni..

posłużyły mi tylko jako królik doświadczalny :wink:

..ale gdybym nauczyła sie odnawiac stare meble.....to moje witrynki debowe mogłyby uzyskac nowe oblicze :wink: i zabrałabym je do nowego domu!!!

o ile pamiętam, to takie odnowione meble były w watku Monah? Chyba tam opisywała, co i jak... :roll:

dzień dobry wszystkim!