meg60 15.11.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Taki pomysł też był, ale plakat musiał być płaski a nie przestrzenny i to nas trochę ograniczało. Maczek też miał być ale strrrasznie dużo czasu nam to zajęło i zrezygnowałyśmy. Było jeszcze sporo unnych opcji, ale nie mogłyśmy zdobyć elementów - np zdjęć postaci ważnych dla Polski. I musiało tak zostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 15.11.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 fiu, fiu, ale pracowiicie! też myślałam o zapisaniu szyframi Polski (albo wyklejeniu kawałkami gazet, co mi później jeszcze przyszło do głowy) ale pomysły to były tylko inspiracje, twórca ma przecież własna wizję.. pozdrawiam, powodzenia życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.11.2009 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 meg........... polonistką nie jestem ale myśle, że praca na 5+ !!!! mam nadzieje,że dasz znać jaką ocene córcia zdobyła?? Arctica, Iwus, kamarsz.........do tych przecierek nie będę dodawać juz obrazków zostawie tak jak jest teraz........ planuje własnie w taki sposób odnowić, a raczej postarzeć swoje meble.....i boje sie, że gdybym dodała jakieś obrazki, kwiatki, kalkomanie.... to byłaby przesada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 16.11.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Kalawitam się poniedziałkowo .Ale u Ciebie cudeńka znalazłam.Zdolna dziewuszka z Ciebie i ....jaka zacięta Ciekawa jestem dalszych prac.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.11.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 dzien dobry przyszłam sie przywitac , musze teraz nadrobić w czytaniu dzienników , co tam u Ciebie Kalus ,jak pogoda dopisuje bo u mnie pada ostatnio codziennie ,a do tego starsza córcia sie rozchorowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 16.11.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Cześć Kaluś Super wychodzą Ci te przecierki! Niemal zawodowo to robisz Płyteczki też baaardzo fajne, ja widziałam tego typu w sklepie carpetright , co prawda nie pamietam ceny ale nie była wysoka Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 16.11.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 meg........... polonistką nie jestem ale myśle, że praca na 5+ !!!! tylko!? 6 się należy! Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 16.11.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 cześć Kala-no pełna podziwu jestem..coraz piekniej Ci to wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 16.11.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 planuje własnie w taki sposób odnowić, a raczej postarzeć swoje meble A myślałaś o dwóch kolorach? pierwszy lekko kremowy,wosk i wtedy druga warstwa biała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 16.11.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 meg........... polonistką nie jestem ale myśle, że praca na 5+ !!!! tylko!? 6 się należy! Dzień dobry Zobaczymy, zobaczymy, ale w imieniu córki, dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.11.2009 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 planuje własnie w taki sposób odnowić, a raczej postarzeć swoje meble A myślałaś o dwóch kolorach? pierwszy lekko kremowy,wosk i wtedy druga warstwa biała? ....ale własnie na tej desce i na wieszaku są dwa kolory!!!! czarny akryl, wosk i biały akryl!! dziekuje wszystkim za pochwały teraz szykuje sie na postarzenie małego stoliczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 16.11.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 No, no kalu jaki zapał !!! jak tak dalej pójdzie to wszystkie meble i inne dodatki drewniane będziesz odnawiać postarzając Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.11.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Hej!!! Ten stoliczek, jak będzie użytkowy to dobrze by go było lakierem akrylowym na koniec parę razy pociągnąć. Czekam z niecierpliwością na efekty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.11.2009 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 ten stoliczek składa sie z 3 części......jeden wchodzi w drugi.....wysywa sie je w miarę potrzeby......ale są wygodne i poręczne. Mój stoliczek jest teraz dębowy... ale chciałabym pomalowac go na biało wyglądałby tak: http://translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=de&tl=pl&u=http%3A%2F%2Fwww.car-moebel.de%2F ..niestety nie udało sie wkleić zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.11.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Być może taką podłogę zrobię u siebie, tylko kształt mi nie bardzo leży... musiał by być bardziej ... dechowaty.... a właśnie... DECHY... coś mi się obiło o ...oczy , że planujesz dechy... JAKIE, SKĄD I ZA ILE??????????? Przegapiłaś mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.11.2009 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Być może taką podłogę zrobię u siebie, tylko kształt mi nie bardzo leży... musiał by być bardziej ... dechowaty.... a właśnie... DECHY... coś mi się obiło o ...oczy , że planujesz dechy... JAKIE, SKĄD I ZA ILE??????????? Przegapiłaś mnie przegapiłam !!! przepraszam zamierzamy u siebie na podłodze wszędzie kłaść dechy, nawet w kuchni!! zamówilismy w tej samej firmie, która budowala nam dom Firma Stollux, tutaj jest oferta: http://www.stollux.com/index.php?option=com_content&task=view&id=98&Itemid=66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 16.11.2009 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Witaj Alicjo Przyznaję, że sporadycznie wpadam do Twojego dziennika, dziś jednak przysiadłam i przebrnęłam przez wszystkie 37 stron. Czułam się tak jakbym czytała swój własny dziennik. Wiele wspólnego znalazłam, wnętrza w drewniane, kominek kaflowy, drewniane podłogi, bardzo podobny projekt z pracowni Iwanka, firma Stollux też byłam z niej bardzo zadowolona. A teraz jeszcze decoupage Też się teraz tym bawię i bardzo dużo pożytecznych wskazówek znalazłam na tej stronie http://www.cafeart.pl/20080125665/decoupage/Techniki_malarskie/Przecierki_dwukolorowe_-_decoupage.html pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.11.2009 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Witaj Alicjo Przyznaję, że sporadycznie wpadam do Twojego dziennika, dziś jednak przysiadłam i przebrnęłam przez wszystkie 37 stron. Czułam się tak jakbym czytała swój własny dziennik. Wiele wspólnego znalazłam, wnętrza w drewniane, kominek kaflowy, drewniane podłogi, bardzo podobny projekt z pracowni Iwanka, firma Stollux też byłam z niej bardzo zadowolona. A teraz jeszcze decoupage Też się teraz tym bawię i bardzo dużo pożytecznych wskazówek znalazłam na tej stronie http://www.cafeart.pl/20080125665/decoupage/Techniki_malarskie/Przecierki_dwukolorowe_-_decoupage.html pozdrawiam serdecznie Witaj Edzia!! czuje się zaszczycona, że znalazłas czas i chęć na przeczytania całego mojego dzinnika!! ..i nawet nie wiesz jak Twoje pochwały są dla mnie ważne!! Przyznam Ci się, że zanim zaczelismy budowac dom z bali to wielokrotnie czytałam Twój dziennik !! .. i moge śmiało powiedziec, że pośrednio własnie Ty wywarłaś na mnie wpływ i pomogłas w podjęciu decyzji, że budujemy dom z bali !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.11.2009 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Podjęłam ważna decyzję......ODCHUDZAM SIĘ !!!! ..rano stanęłam na wadze i oczy przecierałam ze zdzwienia Budowa budową, ale czas sie za siebie zabrać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 17.11.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Podjęłam ważna decyzję......ODCHUDZAM SIĘ !!!! ..rano stanęłam na wadze i oczy przecierałam ze zdzwienia Budowa budową, ale czas sie za siebie zabrać!!! dzien dobry Kala czytam a ty tu takie głupoty piszesz o odchudzaniu ,spójrz na siebie kobitko przecież z Ciebie niezła du..a jest ,a figurke masz swietna i nie jedna babka Ci zazdrości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts