Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kaniorki budują dom z bala :) ...komentarze tutaj !!!

Recommended Posts

Taki pomysł też był, ale plakat musiał być płaski a nie przestrzenny i to nas trochę ograniczało. Maczek też miał być ale strrrasznie dużo czasu nam to zajęło i zrezygnowałyśmy. Było jeszcze sporo unnych opcji, ale nie mogłyśmy zdobyć elementów - np zdjęć postaci ważnych dla Polski. I musiało tak zostać :roll:

• Odpowiedzi 8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

meg........... polonistką nie jestem :wink: ale myśle, że praca na 5+ !!!! 8)

mam nadzieje,że dasz znać jaką ocene córcia zdobyła?? :lol: :lol:

Arctica, Iwus, kamarsz.........do tych przecierek nie będę dodawać juz obrazków :wink: zostawie tak jak jest teraz........ planuje własnie w taki sposób odnowić, a raczej postarzeć swoje meble.....i boje sie, że gdybym dodała jakieś obrazki, kwiatki, kalkomanie.... to byłaby przesada :roll: :-?

planuje własnie w taki sposób odnowić, a raczej postarzeć swoje meble

A myślałaś o dwóch kolorach?

pierwszy lekko kremowy,wosk i wtedy druga warstwa biała?

....ale własnie na tej desce i na wieszaku są dwa kolory!!!! :lol: :lol:

czarny akryl, wosk i biały akryl!!

dziekuje wszystkim za pochwały :oops: :oops:

teraz szykuje sie na postarzenie małego stoliczka :o :o :o

ten stoliczek składa sie z 3 części......jeden wchodzi w drugi.....wysywa sie je w miarę potrzeby......ale są wygodne i poręczne.

Mój stoliczek jest teraz dębowy...

ale chciałabym pomalowac go na biało :p

wyglądałby tak:

http://translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=de&tl=pl&u=http%3A%2F%2Fwww.car-moebel.de%2F

..niestety nie udało sie wkleić zdjęcia :cry: :cry:

Być może taką podłogę zrobię u siebie, tylko kształt mi nie bardzo leży... musiał by być bardziej ... dechowaty....

a właśnie... DECHY... coś mi się obiło o ...oczy :lol: :lol: :lol: , że planujesz dechy...

JAKIE, SKĄD I ZA ILE???????????

Przegapiłaś mnie :(

przegapiłam !!! :oops: :oops: :oops: przepraszam :roll:

zamierzamy u siebie na podłodze wszędzie kłaść dechy, nawet w kuchni!!

zamówilismy w tej samej firmie, która budowala nam dom :p

Firma Stollux, tutaj jest oferta:

http://www.stollux.com/index.php?option=com_content&task=view&id=98&Itemid=66

Witaj Alicjo

Przyznaję, że sporadycznie wpadam do Twojego dziennika, dziś jednak przysiadłam i przebrnęłam przez wszystkie 37 stron.

Czułam się tak jakbym czytała swój własny dziennik.

Wiele wspólnego znalazłam, wnętrza w drewniane, kominek kaflowy, drewniane podłogi, bardzo podobny projekt z pracowni Iwanka, firma Stollux też byłam z niej bardzo zadowolona.

A teraz jeszcze decoupage :wink:

Też się teraz tym bawię i bardzo dużo pożytecznych wskazówek znalazłam na tej stronie http://www.cafeart.pl/20080125665/decoupage/Techniki_malarskie/Przecierki_dwukolorowe_-_decoupage.html

pozdrawiam serdecznie

Witaj Alicjo

Przyznaję, że sporadycznie wpadam do Twojego dziennika, dziś jednak przysiadłam i przebrnęłam przez wszystkie 37 stron.

Czułam się tak jakbym czytała swój własny dziennik.

Wiele wspólnego znalazłam, wnętrza w drewniane, kominek kaflowy, drewniane podłogi, bardzo podobny projekt z pracowni Iwanka, firma Stollux też byłam z niej bardzo zadowolona.

A teraz jeszcze decoupage :wink:

Też się teraz tym bawię i bardzo dużo pożytecznych wskazówek znalazłam na tej stronie http://www.cafeart.pl/20080125665/decoupage/Techniki_malarskie/Przecierki_dwukolorowe_-_decoupage.html

pozdrawiam serdecznie

Witaj Edzia!! :p

czuje się zaszczycona, że znalazłas czas i chęć na przeczytania całego mojego dzinnika!! :o :lol: :lol: :lol:

..i nawet nie wiesz jak Twoje pochwały są dla mnie ważne!! :D

Przyznam Ci się, że zanim zaczelismy budowac dom z bali to wielokrotnie czytałam Twój dziennik !! .. i moge śmiało powiedziec, że pośrednio własnie Ty wywarłaś na mnie wpływ i pomogłas w podjęciu decyzji, że budujemy dom z bali !! :p :p :p

Podjęłam ważna decyzję......ODCHUDZAM SIĘ !!!! :-?

..rano stanęłam na wadze i oczy przecierałam ze zdzwienia :o :o :o

Budowa budową, ale czas sie za siebie zabrać!!! :lol: :lol: :lol:

dzien dobry Kala :D

czytam a ty tu takie głupoty piszesz o odchudzaniu ,spójrz na siebie kobitko przecież z Ciebie niezła du..a jest ,a figurke masz swietna i nie jedna babka Ci zazdrości :roll: :wink: :p