kawika 17.11.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 dzień dobry kaluś a przepraszam bardzo z czego Ty się niby chcesz odchudzać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 17.11.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Kala, a mi się dzisiaj śniłaś Śniło mi się, ze byłam oglądać Twój domek, tylko miejsce się nie zgadza - nie wiedzieć czemu był na Roztoczu Co to może znaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 17.11.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Witaj Edzia!! czuje się zaszczycona, że znalazłas czas i chęć na przeczytania całego mojego dzinnika!! ..i nawet nie wiesz jak Twoje pochwały są dla mnie ważne!! Przyznam Ci się, że zanim zaczelismy budowac dom z bali to wielokrotnie czytałam Twój dziennik !! .. i moge śmiało powiedziec, że pośrednio własnie Ty wywarłaś na mnie wpływ i pomogłas w podjęciu decyzji, że budujemy dom z bali !! Miło mi, że w tym Twoim pięknym domku mam jakiś tam swój udział Juz nie pamiętam, ale i Tobie też pewnie udzielałam informacji na temat Stolluxu...tzn. chwaliłam ich. Cieszę się, że u Ciebie ta firma też się spisała. No i Kala ....zajmij się tym decoupagem, bo jakies niemądre pomysły przychodzą Ci do glowy. Figurę masz akuratną...wiem co mówię, bo chudzielcem jestem i nie jest mi z tym dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 17.11.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Podjęłam ważna decyzję......ODCHUDZAM SIĘ !!!! ..rano stanęłam na wadze i oczy przecierałam ze zdzwienia Budowa budową, ale czas sie za siebie zabrać!!! już to ostatnio pisałaś ......ja też się odchudzam........zawsze od poniedziałku Kala tylko ty z czego się odchudzasz?????? Kurczę chwilę mnie nie było a tu takie zmiany Kala za prace artystyczne się wzięła.....i od razu sukces...pięknie to wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 17.11.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 dzień dobry kaluś a przepraszam bardzo z czego Ty się niby chcesz odchudzać??? Tez bym chciala o to zapytac ? Pokazane przez Ciebie kafle imitujace deski podlogowe sa swietne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 17.11.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 kalu kup nową wagę A cóz ja mam powiedzieć????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 17.11.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 chyba też zacznę się odchudzać... pozdrawiam wieczornie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 17.11.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 dzień dobry kaluś a przepraszam bardzo z czego Ty się niby chcesz odchudzać??? o to samo przyszłam się zapytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 17.11.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Tyle osob "zasypalo" Kale tym samym pytaniem, ze pewnie sie wystraszyla i dlatego jej z nami nie ma ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 17.11.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 hehe ja dopiero po napisaniu spojrzałam ile osób to samo pytanie zadało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.11.2009 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 juz jestem!!!!! wróciłam dzis z pracy dopiero po 19.00 ..szybki obiadek, zmywanie, ogarnięcie kuchni, pranko...no i jestem!!! ale ledwo żywa dziewczyny jesteście BARDZO miłe i wszystkim dziekuje za te pocieszające słowa... ale prawda jest taka, że przypakowałam ostatnio ze 6 kilo słownie: sześć !!!!!!!! i jak teraz sie za to nie zabiore, to będzie i 7 kilo , 8, 9 itd..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.11.2009 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Kala, a mi się dzisiaj śniłaś Śniło mi się, ze byłam oglądać Twój domek, tylko miejsce się nie zgadza - nie wiedzieć czemu był na Roztoczu Co to może znaczyć? mam nadzieje Agatko.....że kiedyś wpadniesz obejżeć mój domek i wypijemy razem kawke zresztą nie tylko Agatke zapraszam......ale Was wszystkie laski!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.11.2009 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Hej!!! Ten stoliczek, jak będzie użytkowy to dobrze by go było lakierem akrylowym na koniec parę razy pociągnąć. Czekam z niecierpliwością na efekty.... Arctkica......też myslałam o polakierowaniu stoliczka..... ale dostałam informację od betib, że wtedy mebelek zżółknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.11.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Może i tak być , to będzie wyglądał jeszcze starzej... nie ma tego złego... Aaaa.... czuję się zaproszona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 17.11.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 ja co prawda do lasek nie należę, ale poczułam się też zaproszona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 17.11.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 ...a na co i gdzie zapraszają? oo, a dlaczego tylko laski? Ja tez chcę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 17.11.2009 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 kala na kawę zaprasza !!!! Jak wszystkie to wszystkie.......laski też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 18.11.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Hej!!! Ten stoliczek, jak będzie użytkowy to dobrze by go było lakierem akrylowym na koniec parę razy pociągnąć. Czekam z niecierpliwością na efekty.... Arctkica......też myslałam o polakierowaniu stoliczka..... ale dostałam informację od betib, że wtedy mebelek zżółknie Kaluś, wydaje mi się, że betib napisała jakim lakierem malować żeby nie zżółkło, ponieważ nie wszystkie się do tego nadają... , muszę do niej wrócić i poszperać w wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.11.2009 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 kala na kawę zaprasza !!!! Jak wszystkie to wszystkie.......laski też meg, sure, Arctica, Iwuś...i inne laski!!! zapraszam oczywiście !! mam nadzieje, że kiedys spotkamy sie na kawce u mnie!! rano stanęłam na wadze.... po 1 dniu mam 0,40 kg mniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.11.2009 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Hej!!! Ten stoliczek, jak będzie użytkowy to dobrze by go było lakierem akrylowym na koniec parę razy pociągnąć. Czekam z niecierpliwością na efekty.... Arctkica......też myslałam o polakierowaniu stoliczka..... ale dostałam informację od betib, że wtedy mebelek zżółknie Kaluś, wydaje mi się, że betib napisała jakim lakierem malować żeby nie zżółkło, ponieważ nie wszystkie się do tego nadają... , muszę do niej wrócić i poszperać w wątku Iwuś......jak coś wyszperasz to prosze daj znać!! jestem zainteresowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts