aka z Ina 18.11.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 cześć Kaluś a powiedz mi co planujesz z tym szkieletem w wiatrołapie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.11.2009 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 cześć Kaluś a powiedz mi co planujesz z tym szkieletem w wiatrołapie? za duzy ten mój wiatrołap to nie jest więc dużego pola do popisu nie mam niestety zresztą mój mąż mówi, że w drewnianym domu to nie wiatrołap, a raczej sień wydgląda od wewnątrz tak: http://lh6.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/Ssdr7L4apKI/AAAAAAAAEnU/nPSazHNdJ3E/s512/PICT0135.JPG planuje zrobić drzwi przesywane po prawej stronie od wejścia...taką ala-szafe na nasze domowe kurtki i buty....żeby ten cały majdan był schowany natomiast po lewej stronie powiesić na ścianie jakieś ładne wieszaczki na kurtki gości... lampa będzie wisiała na suficie na środku.... a masz może inne propozycje dla mnie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 18.11.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 sz fa przyda się- napewno! ja sama planuje w przyszłości miec taką od góry do dołu, cała za przesuwnymi drzwiami no i musze pamietać o tej sieni Kaluś mi chodzi czym zamaskujecie albo nie ten szkielet z listew? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.11.2009 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 aaaaaaaaaa o to Ci chodziło? na środku wstawimy jakies drzwi, a boki wyKończymy oczywiście drzewem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 18.11.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 pytam bo ja zrezygnowałam z drzwi z wiatrołapu do holu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.11.2009 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 no tak.....ale ja musze miec tą ścianke bo inaczej nie mogłabym zamontować szafy przesuwanej. poza tym aktualnie mam tam też powieszoną klawiature od alarmu!! a możesz pokazac fotke wswojego wiatrołapu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.11.2009 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 zapomniałam napisać...... w jysku są teraz bardzo fajne ozdoby świateczne, nabyłam sobie bieznik świąteczny z tej serii: http://resources.jysk.com/getimage/pm.large/5658100/WEB/1005 ale jeszcze chyba dzis kupie z tej serii obrus podoba Wam się?? tylko martwie sie, czy nie będę miała problemu z rozprasowaniem materiału po praniu???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 18.11.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 piękny ,najlepiej prasować ,gdy będzie jeszcze lekko wilgotny,lub z dużą siłą pary wodnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.11.2009 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 piękny ,najlepiej prasować ,gdy będzie jeszcze lekko wilgotny,lub z dużą siłą pary wodnej UWAGA!!!!!!!! bieżnik - 10 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 18.11.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 o jakich wymiarach bo cena podchodzi mi pod 20x40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 18.11.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Kala jaka diete stosujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 18.11.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Uwaga, uwaga!!!!!!.........zrobiłyśmy plakat wklejam do oceny dziewczyn - pomysłodawczyń tylko nie wiem czy dobrze zrozumiałyśmy ale już trudno - jest jak jest http://foto2.m.onet.pl/_m/084c0cfd544f72bf6702a9ca1a602932,10,19,0.jpg JESZCZE RAZ DZIĘKUJĘ !!!!!!! Jest ocena, bardzo wymagającej Pani - 5!!! i ponoć pójdzie na galę tischnerowską, czyli będzie wisiał jako ozdoba w czasie wizyty gości. Ma przyjechać rodzina Tischnera, więc.............dziewczyny SZACUN !!!!! http://img128.imageshack.us/img128/5762/czekoladki.jpg A to dla was!!! Smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.11.2009 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 o jakich wymiarach bo cena podchodzi mi pod 20x40 bieżnik 40 x150 i jest cudny!! http://www.jysk.pl/210/504/512/5658600/a/catalog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.11.2009 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Kala jaka diete stosujesz? stosuje dietę niskowęglowodanową posiłki 5 x dziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.11.2009 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Uwaga, uwaga!!!!!!.........zrobiłyśmy plakat wklejam do oceny dziewczyn - pomysłodawczyń tylko nie wiem czy dobrze zrozumiałyśmy ale już trudno - jest jak jest http://foto2.m.onet.pl/_m/084c0cfd544f72bf6702a9ca1a602932,10,19,0.jpg JESZCZE RAZ DZIĘKUJĘ !!!!!!! Jest ocena, bardzo wymagającej Pani - 5!!! i ponoć pójdzie na galę tischnerowską, czyli będzie wisiał jako ozdoba w czasie wizyty gości. Ma przyjechać rodzina Tischnera, więc.............dziewczyny SZACUN !!!!! http://img128.imageshack.us/img128/5762/czekoladki.jpg A to dla was!!! Smacznego meg...cieszymy sie razem z Twoją córcia i z Tobą!!!! a za czekoladki dziekuje!!!...odchudzam się poprosze raczej o sałate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAM 18.11.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Witaj Kaluś i Kobitki zadomowione w Twoim dzienniku Jak wybory kominkowe? I tak już czuć ciepło Twojego balowego domku, będzie miał cieplutki klimat:) My walczymy z papierami, niestety dom z bala z różnych względów nie mógł zostać zrealizowany, ale nadal mocno Wszystkim balowiczom kibicujemy Nasz domek będzie miał wiele elementów drewnianych z dodatkiem czerwonej postarzałej cegły i musi być sielsko-wiejski, no bo w lesie. Na wizytę do CZD jedziemy 15 grudnia, odliczamy już dni ale musi być dobrze! tej wersji się trzymam. Korzystając z zaproszenia:) wpraszam się na kawę z moim "munżem" do Ciebie bo już nie daje mi spokoju kiedy Twój balowy dom zobaczymy, może zgadamy się w najbliższym czasie na zapoznawczą kawkę? Pozdrowionek moc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 18.11.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Witam A u mojej babci i w ogóle często słyszałam -sień a nie wiatrołap Często korytarzyk, w blokach to -przedpokój Ale i ja dużego wiatrołapu nie mam, ale że jest zbyt wąsko i szafa to byłaby zbyt płytka, poza tym ja lubię usiąść i buta nałozyć -to bardziej jestem za wystrojem w wiatrołapie jak np. Magpie Bo jak mokra kurtka, to jakoś tak ni ja odrazu do szafy Ostatnio mój Misiek to robi mi taką burzę mózgu pomysłami że wiem, iż będą dwa pokoje i salon -a trzeci od salonu -nie zabudowany... Ojej już łeb mi puchnie a co dopiero potem. Mój bidecik poszedł sobie sio... ot tak był i nie będzie -bo jednak mało miejsca No i nie wiem, czy ktoś rozpatrywał długośc wanny kładąc się na chudziaku, albo udając że siedzi na muszli -patrzył ile ma miejsca... to chyba nam odbija... A co mówić dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 18.11.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 mówisz i masz.......http://www.giuseppe.pl/storage/full/1175254229_salatka2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.11.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Witam A u mojej babci i w ogóle często słyszałam -sień a nie wiatrołap Często korytarzyk, w blokach to -przedpokój Ale i ja dużego wiatrołapu nie mam, ale że jest zbyt wąsko i szafa to byłaby zbyt płytka, poza tym ja lubię usiąść i buta nałozyć -to bardziej jestem za wystrojem w wiatrołapie jak np. Magpie Bo jak mokra kurtka, to jakoś tak ni ja odrazu do szafy Ostatnio mój Misiek to robi mi taką burzę mózgu pomysłami że wiem, iż będą dwa pokoje i salon -a trzeci od salonu -nie zabudowany... Ojej już łeb mi puchnie a co dopiero potem. Mój bidecik poszedł sobie sio... ot tak był i nie będzie -bo jednak mało miejsca No i nie wiem, czy ktoś rozpatrywał długośc wanny kładąc się na chudziaku, albo udając że siedzi na muszli -patrzył ile ma miejsca... to chyba nam odbija... A co mówić dalej... Nie martw się Miśka... norma... u mnie ostatnio pustak za kibelek robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania kornecka 18.11.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Ale macie cudną psinkę i domek też niczego sobie będę sledziła rozwój i jednego i drugiego:) No i kota coś mało mi w tej galeri Pozdrawiam cieplutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts