Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kaniorki budują dom z bala :) ...komentarze tutaj !!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

cześć :D

Kaluś a powiedz mi co planujesz z tym szkieletem w wiatrołapie?

za duzy ten mój wiatrołap to nie jest :lol: więc dużego pola do popisu nie mam niestety :wink:

zresztą mój mąż mówi, że w drewnianym domu to nie wiatrołap, a raczej sień :lol: :lol: :lol:

wydgląda od wewnątrz tak:

http://lh6.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/Ssdr7L4apKI/AAAAAAAAEnU/nPSazHNdJ3E/s512/PICT0135.JPG

planuje zrobić drzwi przesywane po prawej stronie od wejścia...taką ala-szafe na nasze domowe kurtki i buty....żeby ten cały majdan był schowany :wink:

natomiast po lewej stronie powiesić na ścianie jakieś ładne wieszaczki na kurtki gości...

lampa będzie wisiała na suficie na środku....

a masz może inne propozycje dla mnie???? :)

zapomniałam napisać......

w jysku są teraz bardzo fajne ozdoby świateczne,

nabyłam sobie bieznik świąteczny z tej serii:

http://resources.jysk.com/getimage/pm.large/5658100/WEB/1005

ale jeszcze chyba dzis kupie z tej serii obrus :lol:

podoba Wam się??

tylko martwie sie, czy nie będę miała problemu z rozprasowaniem materiału po praniu???????? :o

Uwaga, uwaga!!!!!!.........zrobiłyśmy plakat :roll: :roll: :roll: :roll: wklejam do oceny dziewczyn - pomysłodawczyń :wink: :wink: :wink: tylko nie wiem czy dobrze zrozumiałyśmy :oops: ale już trudno - jest jak jest :p :p :p

http://foto2.m.onet.pl/_m/084c0cfd544f72bf6702a9ca1a602932,10,19,0.jpg

JESZCZE RAZ DZIĘKUJĘ !!!!!!!

Jest ocena, bardzo wymagającej Pani - 5!!! i ponoć pójdzie na galę tischnerowską, czyli będzie wisiał jako ozdoba w czasie wizyty gości. Ma przyjechać rodzina Tischnera, więc.............dziewczyny SZACUN !!!!!

http://img128.imageshack.us/img128/5762/czekoladki.jpg

A to dla was!!! Smacznego :p :p :p

Uwaga, uwaga!!!!!!.........zrobiłyśmy plakat :roll: :roll: :roll: :roll: wklejam do oceny dziewczyn - pomysłodawczyń :wink: :wink: :wink: tylko nie wiem czy dobrze zrozumiałyśmy :oops: ale już trudno - jest jak jest :p :p :p

http://foto2.m.onet.pl/_m/084c0cfd544f72bf6702a9ca1a602932,10,19,0.jpg

JESZCZE RAZ DZIĘKUJĘ !!!!!!!

Jest ocena, bardzo wymagającej Pani - 5!!! i ponoć pójdzie na galę tischnerowską, czyli będzie wisiał jako ozdoba w czasie wizyty gości. Ma przyjechać rodzina Tischnera, więc.............dziewczyny SZACUN !!!!!

http://img128.imageshack.us/img128/5762/czekoladki.jpg

A to dla was!!! Smacznego :p :p :p

meg...cieszymy sie razem z Twoją córcia i z Tobą!!!!

a za czekoladki dziekuje!!!...odchudzam się :x

poprosze raczej o sałate :lol: :lol:

Witaj Kaluś i Kobitki zadomowione w Twoim dzienniku :)

Jak wybory kominkowe?

I tak już czuć ciepło Twojego balowego domku, będzie miał cieplutki klimat:)

My walczymy z papierami, niestety dom z bala z różnych względów nie mógł zostać zrealizowany, ale nadal mocno Wszystkim balowiczom kibicujemy :)

Nasz domek będzie miał wiele elementów drewnianych z dodatkiem czerwonej postarzałej cegły i musi być sielsko-wiejski, no bo w lesie.

Na wizytę do CZD jedziemy 15 grudnia, odliczamy już dni :( ale musi być dobrze! tej wersji się trzymam.

Korzystając z zaproszenia:) wpraszam się na kawę z moim "munżem" do Ciebie bo już nie daje mi spokoju kiedy Twój balowy dom zobaczymy, może zgadamy się w najbliższym czasie na zapoznawczą kawkę?

Pozdrowionek moc

Witam :wink:

A u mojej babci i w ogóle często słyszałam -sień a nie wiatrołap :o :lol: Często korytarzyk, w blokach to -przedpokój :wink:

Ale i ja dużego wiatrołapu nie mam, ale że jest zbyt wąsko i szafa to byłaby zbyt płytka, poza tym ja lubię usiąść i buta nałozyć -to bardziej jestem za wystrojem w wiatrołapie jak np. Magpie :wink: Bo jak mokra kurtka, to jakoś tak ni ja odrazu do szafy :roll:

Ostatnio mój Misiek to robi mi taką burzę mózgu pomysłami że wiem, iż będą dwa pokoje i salon -a trzeci od salonu -nie zabudowany... Ojej już łeb mi puchnie a co dopiero potem.

Mój bidecik poszedł sobie sio... ot tak był i nie będzie :evil: -bo jednak mało miejsca :cry:

No i nie wiem, czy ktoś rozpatrywał długośc wanny kładąc się na chudziaku, albo udając że siedzi na muszli -patrzył ile ma miejsca... to chyba nam odbija... :wink: :lol: A co mówić dalej...

Witam :wink:

A u mojej babci i w ogóle często słyszałam -sień a nie wiatrołap :o :lol: Często korytarzyk, w blokach to -przedpokój :wink:

Ale i ja dużego wiatrołapu nie mam, ale że jest zbyt wąsko i szafa to byłaby zbyt płytka, poza tym ja lubię usiąść i buta nałozyć -to bardziej jestem za wystrojem w wiatrołapie jak np. Magpie :wink: Bo jak mokra kurtka, to jakoś tak ni ja odrazu do szafy :roll:

Ostatnio mój Misiek to robi mi taką burzę mózgu pomysłami że wiem, iż będą dwa pokoje i salon -a trzeci od salonu -nie zabudowany... Ojej już łeb mi puchnie a co dopiero potem.

Mój bidecik poszedł sobie sio... ot tak był i nie będzie :evil: -bo jednak mało miejsca :cry:

No i nie wiem, czy ktoś rozpatrywał długośc wanny kładąc się na chudziaku, albo udając że siedzi na muszli -patrzył ile ma miejsca... to chyba nam odbija... :wink: :lol: A co mówić dalej...

Nie martw się Miśka... norma... u mnie ostatnio pustak za kibelek robił :roll: