meg60 21.11.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Witajcie......ja też powinnam się zacząć odchudzać - boli mnie kręgosłup przez moich parę kilo nadwagi Zajrzałam do internetu poczytać o diecie Montignac!!!! I powiem wam, że baaardzo ciekawa! kaluzajrzyj na tę stronę - są tam bardzo ciekawe przepisy. Może ci się przydadzą http://www.mojeprzepisy.pl/Przepisy/dieta_montignac/1/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 21.11.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 ja tez powinnam się zabrać za zrzucenie ....kilogramówmoze zrobmy "grupę wsparcia" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.11.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Ja nie muszę zrzucać, ale będę Was wspierać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 21.11.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 ja tez powinnam się zabrać za zrzucenie ....kilogramów moze zrobmy "grupę wsparcia" ? oj tak, oj tak, jestem ZA W grupie zawsze łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 21.11.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Ja zaglądam nie za często , ale trafiłam na kandydatki grupy wsparacia Zapisuje się tyż. Odchudziłam się na wiosnę . Poszlo mi wtedy 14 kg , ale plan był ambitniejszy i tak zostało mi do tej pory 7 kg Nie mogę sie zmobilizować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 21.11.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Piknie u Was;)I mogę podskoczyć , posprzątac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 21.11.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Ja zaglądam nie za często , ale trafiłam na kandydatki grupy wsparacia Zapisuje się tyż. Odchudziłam się na wiosnę . Poszlo mi wtedy 14 kg , ale plan był ambitniejszy i tak zostało mi do tej pory 7 kg Nie mogę sie zmobilizować . ja też tak kcem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak to się robi??????????????? co prawda przed chorobą zrzuciłam 13, ale w trakcie nabiłam i teraz nie mogę się tego pozbyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.11.2009 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Niedziela...... waga zjechała w dół o 0,30 kg !! jestem zadowolona wybaczcie, że zamiast o budowaniu, pisze o odchudzaniu ale pisząc o tym na forum mam wiekszą motywacje.....i staram sie trzymać dietę.....wiem, że MUSZE!!!!! ..bo głupio byłoby mi codziennie pisac......nie udało sie, nie schudłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.11.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 O wstałaś już... jak fajnie... Nie chcę Cię martwić, ale duże postępy w odchudzaniu na początku to po prostu strata wody ... Całą wiedzę o odchudzaniu chłopa mam z tąd http://montignac.com.pl/CMS/ nie namawiam oczywiście, ale spojrzeć możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.11.2009 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Arctica.....nie ważne co trace, czy wode, czy cos innego ....wazne, że chudne ...rzuciłam okiem na dietę twojego męża.....ale wydaje mi się strasznie zagmatwana ja bym za cholere nie zapamietała czego z czym jeść nie mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.11.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Nie jest tak źle... tylko przez pierwszy tydzień gotowałam z wydrukami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.11.2009 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 podaj mi jakieś przykłady sniadanka i obiadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 22.11.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Kaluś trzymaj się dzielnie w swoich postanowieniach dietetycznych, ja trzymam kciuki za Ciebie i za siebie bo też ograniczyłam żarełko No i tak jak pisałam na siłownię się zapisałam od poniedziałku kończącego się tygodnia razem z Arturem on dla poprawy sylwetki (jak twierdzi ) ja w wiadomym celu czyli utraty wagi Kondycja tez kiepska więc i to chcę poprawić A tak wogóle to.... człowiek nie zajrzy do Ciebie jeden dzień, a tu TAKIE ZMAIANY Normalnie ZACHWYCONA JESTEM! Nie znam się na domkach z bali, nie jestem wielka miłośniczką takich domków, ale Wasz jest naprawde prześliczny! Normalnie pięknie wygląda, a działeczka ślicznie oczyszczona i wyrównana REWELACJA! Marze o tym by nasza działka choc w połowie przypominała waszą No ale może kiedyś....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.11.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 podaj mi jakieś przykłady sniadanka i obiadu Kaluś, my na śniadanie to mało wyszukanie bo zawsze musli, takie własnej roboty, z najróżniejszych płatków. Te sklepowe maja w sobie od cholery cukru . No i te musli ze śliwkami i morelkami suszonymi. Monotonne, ale kwestia przyzwyczajenia. A na obiadek dowolne żarło z tąd http://montignac.com.pl/CMS/index.php?option=com_content&task=category§ionid=11&id=80&Itemid=75 tylko się nie przestrasz, bo na początku jest dużo ryb... my niestety za mało ryb jemy... syn nie lubi a dwóch obiadów to ja gotować nie myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 22.11.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Dieta...hmmm , od kiedy wyrzuciłam wagę ze swego ogniska domowego...ponad dziesięć lat temu... nie mam problemów w wagą Fakt, trwoży mnie sytuacja kiedy w sklepie pasuje na mnie rozmiar 38, wtedy wiem, że już jest niedobrze . Czyli biust leci na łeb na szyję, a zamiast policzków wyłażą mi kości , Zdecydowanie nie jest mi ładnie w rozmiarze 38 , więc cieszy mnie fakt, że udaje mi się wypracować rozm. 40, choć niełatwe to jest. 42 miałam przyjemność posiadać w ciąży...piękne czasy to były i buźka taka przyjemniejsza w tych okrągłościach Trzymam kciuki za Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 22.11.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 To ja napisze tak, myslałam, że to kobiety maja fiołka lekkiego co do wagi... Ja kiedyś miałam rozmiar 40 - w ciązy, przed ciążą miałam albo 36 -albo 38 -chociaż te ciut takie było jakby przyduże. Po ciązy zostałam na 38 i tak jest do tej pory. Ostatnio jak ze słodkościami szalałam -ciasta, ciasteczka itp. to Misiek już stawał na wadze i znowu słyszałam: -kurczę przytyłem, patrz... A ja -odpukać w niemalowane ( gdzie ja mam tu niemalowane ), to w spodniach, spódnicach się zapinam -czyli ok. A waga - toż chowam ją a ten mój zawsze ją znajdzie i zaczyna te swoje, wiesz nie jem tego itp. Ale on taki jest "zbity" i nie jest gruby -ale on widzi, że jest gruby i koniec Też sam sobie robi płatki itp. nie je kolacji... tylko ma jedną słabość - kupiłam mu czekoladki -na Mikołaja -bombonierkę... i co się zakręcił to ruszał coś buzią... Jas zerakam no takkkkkkkkkkkk... cały misterny plan w łeb wziął Kupiłam kolejną ale ją schowałam w inne miejsce Kala ja po ciązy robiłam sporo brzuszków - nawet ponad 300 Teraz z 30 dobrze jakbym zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.11.2009 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Dzis mieliśmy bardzo sympatyczny dzień !!!! Na naszej budowie odwiedzili nas inni forumowicze gościliśmy u siebie JAM czyli Joannę i Arka z synkiem Jest nam bardzo miło, że zechcieliście nas odwiedzić !!! i ciesze się, że nasz domwk Wam sie spodobał i czuje, że już sie polubiliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 22.11.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Wpadłam postępy prac obejrzeć, a tu temat o odchudzaniu mnie też by się niestety dieta przydała, bo niby w ciązy nie przybrałam za dużo, ale jednak zostało mi trochę i nic nie udaje się zrzucić tzn nie udaje, bo jakoś nie mogę się zmobilzować do sensownej diety i dyscypliny do tej pory miałam wymówkę, że karmię piersią, ale tego już coraz mniej, a na zrzucenie nadmiarów też nie pomogło... MOże jak będę zaglądąć i o Twoich postępach czytać, to się zmobilizuję I byłabym zapomniała - wypiękniała Ci działeczka i domek cieszy oko coraz bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.11.2009 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 jasne dziewczyny, w kupie raźniej sie odchudza!!! .....dziś nawet mój pies jadł kapuste pekińską a ja szperam w necie, szukam dalej inspiracji na kominek..... pieknie wygladałby w moim domu taki kominek z czerwonymi kaflami: http://lh5.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/Swf7eMrR63I/AAAAAAAAE1s/4gDxPT4p7Kk/s512/DSCN1398.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 22.11.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 ktoś w wątku kominkowym miał taki:http://foto1.m.onet.pl/_m/8625a668788764e0b4dd717bf6487509,10,19,0.jpg ...pewno już widzialaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts