kala67 23.11.2009 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 a teraz pochwale sie moim kominem dzis przyjechał do mnie z Wrocławia http://lh4.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SwrPbPyBWVI/AAAAAAAAE4Y/QW_Dwb0AOc0/s640/DSCN3268.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 23.11.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Witam Nooo...my budowlańcy wiemy, jak taki komin może ucieszyć A dlaczego aż z Wrocławia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.11.2009 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 bo taniej i to duuuużo taniej !!!! nawet z transportem zapłaciłam o 600 zł mniej niż w hurtowni w Grudziądzu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 23.11.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Gratulacje. Jak już będzie komin i zaraz potem dym z komina to już będzie po domowemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 23.11.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 http://lh5.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/Swf7eMrR63I/AAAAAAAAE1s/4gDxPT4p7Kk/s512/DSCN1398.JPG ten kominek jest boski i to właśnie z takimi zielonymi kaflami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.11.2009 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 http://lh5.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/Swf7eMrR63I/AAAAAAAAE1s/4gDxPT4p7Kk/s512/DSCN1398.JPG ten kominek jest boski i to właśnie z takimi zielonymi kaflami [/quote wiem, że jast boski!!! tylko mi za cholere zielone kafle nie beda pasowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 23.11.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 no czerwone też ładne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.11.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Kala, ale Ty masz parcie na te czerwone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.11.2009 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Kala, ale Ty masz parcie na te czerwone bo ja sie jakas taka uparta urodziłam....... i jak sobie coś "zachce".....to już nie odpuszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 23.11.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 ...a jak nie znajdziesz czerwonych????? Odpuścisz ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.11.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Kala, ale Ty masz parcie na te czerwone bo ja sie jakas taka uparta urodziłam....... i jak sobie coś "zachce".....to już nie odpuszczam Ja to najczęściej nie wiem co mi się "zachciało" Chciała bym być tak stanowcza, czyt. uparta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.11.2009 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 ...a jak nie znajdziesz czerwonych????? Odpuścisz ???? meg.........znajde!!!!!!!! pytanie tylko.....czy mnie będzie na nie stac?? ..już wiem, że robią czerwone w Krakowie......ale cena nie jest niska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 23.11.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Dobry wieczór ! A może tu cosik znajdziesz ładnego http://www.kominki-tytus.pl/tytus/index.php?p=p_43&sName=Karat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 23.11.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Aaaa i koniecznie wizualizację obejrzyj - może chociaż pomysła znajdziesz http://www.kominki-tytus.pl/tytus/index.php?p=p_27&sName=wizualizacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.11.2009 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 dzięki Jeżyku!!! piękne te kominki..... ..wysłałam do nich zapytanie o czerwone kafle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 23.11.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 ...a jak nie znajdziesz czerwonych????? Odpuścisz ???? meg.........znajde!!!!!!!! pytanie tylko.....czy mnie będzie na nie stac?? ..już wiem, że robią czerwone w Krakowie......ale cena nie jest niska Wieeeedziaaaaaaałam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 23.11.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Teeeeż mi się podobają.Jeszcze nie mam pomysła i nie planuję obudowy ale sie chociaz pogapię z lubością ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mypink 23.11.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 kala przeeeeeepiękny ten Wasz domek. Zaczynamy czuć szczególną więź z Waszą budową, bo bardzo rzadko spotykamy drewniaka z garażem i to od razu podwójnym Ja to często nazywam naszą konstrukcję 'stodołą' bo jakaś taka wielka mi się wydaje! A właśnie w związku z garażem miałbym prośbę o trochę szczegółów nt. jak rozwiązaliście 'kłopot" z montażem bram i zabezpieczeniem ich przed późniejszym osiadaniem bali? Muszę się tu przyznać szczerze i pokajać, że niestety nie udało mi się szczegółowo przeczytać cały Twój dziennik, bo troszkę dużo jest już stron, więc jeśli już opisywałaś temat bram garażowych to podpowiedz na jakiej stronie mam szukać. z góry serdecznie dziękuję i trzymam kciuki za postępy na budowie .. o efekty się nie boję widząc dotychczasowe osiągnięcia! PS. U nas w dzienniku napisałaś, że "marzyłaś" o podobnych schodach. Ten czas przeszły coś oznacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.11.2009 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 kala przeeeeeepiękny ten Wasz domek. Zaczynamy czuć szczególną więź z Waszą budową, bo bardzo rzadko spotykamy drewniaka z garażem i to od razu podwójnym Ja to często nazywam naszą konstrukcję 'stodołą' bo jakaś taka wielka mi się wydaje! A właśnie w związku z garażem miałbym prośbę o trochę szczegółów nt. jak rozwiązaliście 'kłopot" z montażem bram i zabezpieczeniem ich przed późniejszym osiadaniem bali? Muszę się tu przyznać szczerze i pokajać, że niestety nie udało mi się szczegółowo przeczytać cały Twój dziennik, bo troszkę dużo jest już stron, więc jeśli już opisywałaś temat bram garażowych to podpowiedz na jakiej stronie mam szukać. z góry serdecznie dziękuję i trzymam kciuki za postępy na budowie .. o efekty się nie boję widząc dotychczasowe osiągnięcia! PS. U nas w dzienniku napisałaś, że "marzyłaś" o podobnych schodach. Ten czas przeszły coś oznacza? Mypink....dzieki za pochwały to miód na moje serce jeżeli chodzi o bramy garazowe to zamówilismy tylko same ramy u producenta aby było taniej. Obicie i montaz mąz robił sam. Zapytam go o szczegóły i wtedy opisze albo zrobie jakies fotki pogladowe montazu natomiast jesli chodzi o schody...to marzyłam o takich z półwałka jak u Ciebie.....ale niestety w naszym projekcie jest ubikacja pod schodami...więc schody będziemy mieli u siebie zabudowane ale cóż...nie mozna miec wszystkiego przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.11.2009 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 dzięki Jeżyku!!! piękne te kominki..... ..wysłałam do nich zapytanie o czerwone kafle ..i juz dostałam odpowiedź...... niestety nie maja czerwonych kafli a ja znowu schudłam 0,20 kg dzis po pracy idę na aerobik !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts