Karolina i Artur 24.11.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 a ja znowu schudłam 0,20 kg dzis po pracy idę na aerobik !! Super Ci idzie Kaluś No ja ledwo z siłownią zaczełam i kurcze się rozchorowałam i wczoraj nie byłam ani dzis też nie pójdę.... może jutro jak się lepiej poczuję To poskacz na tym aerobiku dzisiaj też za mnie też Oki ? Buźka:*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 24.11.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 kala, nie szalej za bardzo, bo staniesz za balem i Cie widać nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.11.2009 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 kala, nie szalej za bardzo, bo staniesz za balem i Cie widać nie będzie fajnie brzmi ale to mi niestety nie grozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.11.2009 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Napisałam o tym u Kruszona, to napisze i w swoim dzienniku wzdłuz płotu od stronypołudniowej planuje wsadzic brzozy, olche, modrzewie .... http://lh5.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SwbSg5-zLeI/AAAAAAAAE1E/iQR-5-XHCbY/s640/DSCN3221.JPG Na tym zdjęciu...płot będzie stał po prawej stronie między ta czarną ziemnią a tym zielonym co tam jeszcze moge wsadzić?? czy moge pomieszać ze świerkiem i sosnami?? czy lepiej liściaste osobno i iglaste osobno?? ponoć sosna obok modrzewia choruje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 24.11.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 kalu na forum jest doradca od ogrodnictwa, myślę, że ona odpowie ci na twoje wszystkie pytania. Jej nik to Elfir można ją spotkać w dziale - Pamiętajcie o ogrodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.11.2009 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 kalu na forum jest doradca od ogrodnictwa, myślę, że ona odpowie ci na twoje wszystkie pytania. Jej nik to Elfir można ją spotkać w dziale - Pamiętajcie o ogrodach. ...oj tam zaraz doradca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 24.11.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.11.2009 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 kalu na forum jest doradca od ogrodnictwa, myślę, że ona odpowie ci na twoje wszystkie pytania. Jej nik to Elfir można ją spotkać w dziale - Pamiętajcie o ogrodach. ...oj tam zaraz doradca meg.......chodziło mi o to, że tak zaraz każesz mi korzystac z porady doradcy !!! zamiast sama mi cuś poradzić ...bo to, że Elfir jest dobrym doradcą to oczywiście wiem!!!! i juz kiedyś nawet korzystałam z Jej dpbrych rad!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 24.11.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 ..i juz dostałam odpowiedź...... niestety nie maja czerwonych kafli a ja znowu schudłam 0,20 kg dzis po pracy idę na aerobik !! Hmmm a może ja też się na coś tak zawezmę - jak ty na te czerwone kafle i za każdym razem jak okaże się ...że nie ma - schudnę 0,20 kg... Maaaatko to byłaby trzecia dieta cud jaką znam !!! Terroryzujesz ciało tylko aerobikiem - czy masz też embargo na lodówkę ? Muszę coś pomyśleć, bo usiadłam na d ... ie i czuję, że ona tego nie lubi ... Ze złości puchnie czy co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 24.11.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 kafle czerwnone mają tu: http://www.riwal.com.pl tu jakies w bąbelki, ale chyba są też inne: http://www.riwal.com.pl/obrazki/nowy_633801543802300000.jpg i tutaj też znalazłam czerwone: http://www.kafelstyl.pl/paleta-szkliw.html http://www.kafelstyl.pl/uploads/images/galeria/Paleta%20szkliw/thumb_S-7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 24.11.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 kalu na forum jest doradca od ogrodnictwa, myślę, że ona odpowie ci na twoje wszystkie pytania. Jej nik to Elfir można ją spotkać w dziale - Pamiętajcie o ogrodach. ...oj tam zaraz doradca meg.......chodziło mi o to, że tak zaraz każesz mi korzystac z porady doradcy !!! zamiast sama mi cuś poradzić ...bo to, że Elfir jest dobrym doradcą to oczywiście wiem!!!! i juz kiedyś nawet korzystałam z Jej dpbrych rad!! ale jestem.......tempa!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.11.2009 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 dziękuje sure!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.11.2009 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 kalu na forum jest doradca od ogrodnictwa, myślę, że ona odpowie ci na twoje wszystkie pytania. Jej nik to Elfir można ją spotkać w dziale - Pamiętajcie o ogrodach. ...oj tam zaraz doradca meg.......chodziło mi o to, że tak zaraz każesz mi korzystac z porady doradcy !!! zamiast sama mi cuś poradzić ...bo to, że Elfir jest dobrym doradcą to oczywiście wiem!!!! i juz kiedyś nawet korzystałam z Jej dpbrych rad!! ale jestem.......tempa!!!!!! oj meg......to raczej ja napisałam tak głupio, że róznie mozna było to zrozumieć ale najważniejesze, że już sie wyjaśniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.11.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 To wezmę się i ja wypowiem w kwestii.... Taka mieszanka wygląda ładnie, pod warunkiem, że nie jest takim kompletnym miksem. Drzewa mogą być różnych rodzajów (osobiście kocham kombinację brzoza - sosna), ale muszą rosnąć w grupach swojego gatunku. Kilka brzóz, kilka sosen, kilka.... a modrzewi. Sosna z modrzewiem pewnie nie tyle się nie lubią wzajemnie, co potrzebują całkiem innych warunków. Sosenki lubią piaski, a modrzewie to nawet na bagnach urosną. Jak chcesz łączyć, to nie powinno to być: brzoza,olcha,brzoza,olcha,.... tylko takie jakby zagajniczki jednego rodzaju. A, i olcha też raczej na podmokłe tereny. Sorry, że tak się wymądrzam , piszę co myślę... , a zrobisz oczywiście jak zechcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.11.2009 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 To wezmę się i ja wypowiem w kwestii.... Taka mieszanka wygląda ładnie, pod warunkiem, że nie jest takim kompletnym miksem. Drzewa mogą być różnych rodzajów (osobiście kocham kombinację brzoza - sosna), ale muszą rosnąć w grupach swojego gatunku. Kilka brzóz, kilka sosen, kilka.... a modrzewi. Sosna z modrzewiem pewnie nie tyle się nie lubią wzajemnie, co potrzebują całkiem innych warunków. Sosenki lubią piaski, a modrzewie to nawet na bagnach urosną. Jak chcesz łączyć, to nie powinno to być: brzoza,olcha,brzoza,olcha,.... tylko takie jakby zagajniczki jednego rodzaju. A, i olcha też raczej na podmokłe tereny. Sorry, że tak się wymądrzam , piszę co myślę... , a zrobisz oczywiście jak zechcesz a wymądrzaj się, wymądrzaj..... mądrego to nawet miło posłuchać a ja z chęcią z Twoich i innych rad skorzystam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.11.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 To wezmę się i ja wypowiem w kwestii.... Taka mieszanka wygląda ładnie, pod warunkiem, że nie jest takim kompletnym miksem. Drzewa mogą być różnych rodzajów (osobiście kocham kombinację brzoza - sosna), ale muszą rosnąć w grupach swojego gatunku. Kilka brzóz, kilka sosen, kilka.... a modrzewi. Sosna z modrzewiem pewnie nie tyle się nie lubią wzajemnie, co potrzebują całkiem innych warunków. Sosenki lubią piaski, a modrzewie to nawet na bagnach urosną. Jak chcesz łączyć, to nie powinno to być: brzoza,olcha,brzoza,olcha,.... tylko takie jakby zagajniczki jednego rodzaju. A, i olcha też raczej na podmokłe tereny. Sorry, że tak się wymądrzam , piszę co myślę... , a zrobisz oczywiście jak zechcesz a wymądrzaj się, wymądrzaj..... mądrego to nawet miło posłuchać a ja z chęcią z Twoich i innych rad skorzystam !! .... dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 24.11.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 dziękuje sure!!!!!!!!!! alez proszę, mam nadzieję, ze się przyda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 24.11.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Kala, jak sosna z modrzewiem obok siebie będą się czuły, to nie wiem, ale na pewno lepiej unikać sadzenia obok siebie modrzewia i świerka, ze względu na ochojnika świerkowo-modrzewiowego Można oczywiście szkodnika zwalczać opryskami, ale chyba łatwiej unikać właśnie sadzenia obok siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 25.11.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Kala pozwoliłam sobie obejrzeć zdjęcia w Twojej galerii wow w jakich Wy pięknych miejscach bywacie, jestem wciąż pod wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.11.2009 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Kala pozwoliłam sobie obejrzeć zdjęcia w Twojej galerii wow w jakich Wy pięknych miejscach bywacie, jestem wciąż pod wrażeniem Chorwacja to kraj , który oboje z mężem poprostu kochamy!! jezdzimy tam od 10 lat, mamy zaprzyjażnioną rodzine Chorwacką i jesli masz ochotę spędzić wakacje w takim miejscu to serdecznie zapraszam do mnie na priv miasteczko nazywa się SUPETAR. http://lh3.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/R44216r54WI/AAAAAAAAAtQ/yo59KbUrjnE/rzut1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts