kala67 26.11.2009 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 A czemu akurat brzoza i modrzew? Ja też bym pod sznurek nie sadziła, bo nudno to wygląda Poza tym powtórzę Ci co kiedyś mi dziewczyny uświadomiły - z brzozy będzie jesienią dużo liści. A modrzew też zrzuca igły i śmieci nimi na dalekie odległości. A te igły są wtedy miękkie ale się wciskają gdzie mogą przy wietrze. Wiem, bo ostatnio usuwałam je u mamy ze schodów wejściowych I było tego dużo mimo, że modrzew z innej strony domu rośnie. andulko....no własnie dlatego brzoza i modrzew ...bo gubia liście i igły na zime!!!! te drzewa będa posadzone od strony południowej...więc tak jak doradzała Iwuś, w lato dadza mi cień, a zimą zgubią liście i słoneczko do mnie dojdzie i będzie świecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.11.2009 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Arctica, meg, Megana, Agatka......posadzę nieregularnie, tak jak zaproponowała Arctica!! będzie chyba najlepiej. A do brzózek i modrzewi dodam kilka sosenek!! Będzie pieknie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.11.2009 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 a........zapomniałam dodać, że wczrej popołudniu Pan sąsiad wjechał do nas traktorem, przeorał, zrównał........I MOGĘ SADZIĆ DRZEWKA !!!!! ..i modlić się, żeby nie ukradli przez zime bo działka nie jest ogrodzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 26.11.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 doberek Kalus ,o widze że wielkie sadzenia sie u Ciebie szykuja ,ja też juz powoli zastanawiam się co i gdzie bedę sadzić ,na pewno bedą drzewka owocowe ze względu tez na dzieciaczki ,tylko kurcze kiedy ja je posadze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 26.11.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Dzień dobry! Podoba mi się domek - bardzo mi się podoba. I posadzenie takie naturalne wzdłóż ogordzenia też mi się podoba. Ten pomysł że będzie zimą przeświecać słonko jest rozsądny tylko czy takie gołe drzewa nie będą znowu zbyt smutne?. A co do drzew owocowych, to jak tylko dodaję co jeszcze posadzimy to mężuś się śmieje, że musimy odkupić te hektary od sąsaida bo nam miejsca zabraknie. Dowcipas jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.11.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Cieszę się, że mogłam pomóc idę za ciosem... jak nie masz jeszcze pomysła na ten róg najbliżej Ciebie jak robiłaś zdjęcie, to zrób tam grubszy ten "żywopłot", taki zagajniczek nawet... fajnie będzie wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.11.2009 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Cieszę się, że mogłam pomóc idę za ciosem... jak nie masz jeszcze pomysła na ten róg najbliżej Ciebie jak robiłaś zdjęcie, to zrób tam grubszy ten "żywopłot", taki zagajniczek nawet... fajnie będzie wyglądało Atctica......czytasz w moich myślach chyba wczoraj wieczorem rysowałam sobie na kartce moje nasadzenia......i własnie tam w rogu nasadzłam więcej drzew tworząc takie zakole od środka i może w tym zakolu dam cos takiego: http://lh6.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SkYtrBAPI9I/AAAAAAAADhU/r0I3Oj8asG4/z1527895X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 26.11.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Cieszę się, że mogłam pomóc idę za ciosem... jak nie masz jeszcze pomysła na ten róg najbliżej Ciebie jak robiłaś zdjęcie, to zrób tam grubszy ten "żywopłot", taki zagajniczek nawet... fajnie będzie wyglądało Atctica......czytasz w moich myślach chyba wczoraj wieczorem rysowałam sobie na kartce moje nasadzenia......i własnie tam w rogu nasadzłam więcej drzew tworząc takie zakole od środka i może w tym zakolu dam cos takiego: http://lh6.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SkYtrBAPI9I/AAAAAAAADhU/r0I3Oj8asG4/z1527895X.jpg Kala, ale to jest piękne. Do Twoich bali pasuje jak ulał, ale sama bym się pokusiła o taki sielski wystruj. Bajka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 26.11.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Kaluś ja też nie jestem za równiutkimi nasadzeniami .Jestem zwolennikiem ogrodu raczej nieuporządkowanego ,więc jak najwięcej "namieszaj "i będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 26.11.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 O matko, a ja moich żołnierzy przy ogrodzeniu mam zamiar w szeregu ustawić Jakaś niemodna jestem Chyba muszę zweryfikować plany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 26.11.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Wpadłam z re-wizytą Pięknie u Ciebie, o drzewkach już myslisz....echhh....kiedy u mnie już tak będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 26.11.2009 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Cieszę się, że mogłam pomóc idę za ciosem... jak nie masz jeszcze pomysła na ten róg najbliżej Ciebie jak robiłaś zdjęcie, to zrób tam grubszy ten "żywopłot", taki zagajniczek nawet... fajnie będzie wyglądało Atctica......czytasz w moich myślach chyba wczoraj wieczorem rysowałam sobie na kartce moje nasadzenia......i własnie tam w rogu nasadzłam więcej drzew tworząc takie zakole od środka i może w tym zakolu dam cos takiego: http://lh6.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SkYtrBAPI9I/AAAAAAAADhU/r0I3Oj8asG4/z1527895X.jpg Ale slicznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 26.11.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 O matko, a ja moich żołnierzy przy ogrodzeniu mam zamiar w szeregu ustawić Jakaś niemodna jestem Chyba muszę zweryfikować plany Witajcie, AGP ja niestety też posadzę większość nasadzeń w formie szeregowej ale niestety gruntu za mało i... i.... i dooopa ale ZNAJDĘ MIEJSCE !!!!! i zrobie mini zagajniczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.11.2009 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 przyszły zamówione w necie kinkiety na taras bałam się czy nie będa w rzeczywistości wygladały beznadziejnie.... ale wyglądają CUDNIE!! http://lh4.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/Swv_qdyXhBI/AAAAAAAAE-I/vpFQCwSMFsA/s512/DSCN3274.JPG specjalnie zrobiłam zdjęcie obok kinkietu pokojowego.......żyby była widoczna jego wielkość!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 26.11.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Kalu, kinkiet pierwsza klasa, pasowałby również i nam :) Ile kosztuje - tylko nie pisz, że duuuuużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.11.2009 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Kalu, kinkiet pierwsza klasa, pasowałby również i nam :) Ile kosztuje - tylko nie pisz, że duuuuużo ...nie był drogi.... ok. 123 zł za sztukę!!! kupiłam 3 sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 27.11.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Podpinam sie pod pytanko ile kosztują i skąd je wytrzasnęłaś - są super.Gdzie je widzisz "oczyma duszy" ? Zdradź gdzie zawisną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.11.2009 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Podpinam sie pod pytanko ile kosztują i skąd je wytrzasnęłaś - są super. Gdzie je widzisz "oczyma duszy" ? Zdradź gdzie zawisną. kupowałam tutaj http://www.luxmarket.pl/kategoria/kinkiety-ogrodowe/2 a cena 115 zł!!! no ja policzyłam łącznie z przesyłką jeden kinkiet zawiśnie u mnie przy drzwiach wejściowych a dwa po bokach drzw tarasowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 27.11.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Śliczne kinkieciki !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.11.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Cieszę się, że mogłam pomóc idę za ciosem... jak nie masz jeszcze pomysła na ten róg najbliżej Ciebie jak robiłaś zdjęcie, to zrób tam grubszy ten "żywopłot", taki zagajniczek nawet... fajnie będzie wyglądało Atctica......czytasz w moich myślach chyba wczoraj wieczorem rysowałam sobie na kartce moje nasadzenia......i własnie tam w rogu nasadzłam więcej drzew tworząc takie zakole od środka i może w tym zakolu dam cos takiego: Wróżka Anna.... do usług , czarownica raczej Jak chcesz taki fajowy kącik ogniskowy sobie zrobić, to koniecznie podsadź czymś iglastym, ale takim, żeby od samego dołu zasłaniało... bo brzozy to za bardzo nawet latem nie zasłonią ... niewiem... może jałowiec???? Fajne kinkiety... już sobie stronkę "ku pamięci" zapisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts