Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kaniorki budują dom z bala :) ...komentarze tutaj !!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja mam juz wekeend!!!!!!!!!! :p

wybrałam nadgodziny i jestem szybciej w domu :wink:

ciesze sie, że kinkiety Wam sie podobają 8) ..jeszcze duuuużo czasu upłynie zanim je powiesze na domku, teraz by na bank ukradli :x

ale kupiłam póki są dostepne w ofercie....potem mogłoby już TAKICH nie być :lol:

jeżeli chodzi o odchudzanie, to dalej trzymam diete i chodze na aerobik, tylko nie pisze o tym codzinnie, żeby Was nie zanudzać :oops: a schudłam juz 1,50 kg !! :p

Dzis wieczorkiem wybieramy sie na impreze andrzejkową 8) napewno coś więcej tam zjem i wypije.....ale mam zamiar DUŻO tańczyc, żeby spaliś dodatkowe kalorie :lol: :lol: :lol: mam szczęście, że mój mąż też tańczyc lubi :wink: nie musze liczyc na obcych :lol: :lol: :lol:

A jutro.....sobota.....mam w planie ...SADZIĆ DRZEWKA NA DZIAŁCE !!!!

powiem Wam, że nie moge sie już tego doczekać :p i z chęcią już dziś bym sadzić zaczęła :lol: :lol: :lol: :lol:

jestem !!!! :p

Mąż wkońcu się wyspał i pojechalismy na działke 8)

..wsadziliśmy 50 sosenek, 50 brzózek i 8 sztuk olchy.

Wsadziłam też to co dostałam od koleżanki kamili: bez, wierzbę mandżurską, budleje i wrzośćca.

Razem wszystkiego dziś - 112 szt. :lol: :lol:

Nie zdarzylismy juz wsadzić modrzewia...bo za późno pojechaliśmy....i szybko zrobiło się ciemno!!! :x

Nie zrobiłam też zdjęcia na koniec dzisiejszego dnia pracy.....bo za ciemno juz było!! :(

Zrobiłam fotkę jak nasza działka wyglądała po przeoraniu, a przed przystapieniem do sadzenia wzdłuż miedzy:

http://lh5.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SxFl0U5u7NI/AAAAAAAAE-0/50mQk9A5K3g/s512/DSCN3284.JPG

a tutaj mam to co dostałam od Kamili;

http://lh6.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SxFmK-l1o_I/AAAAAAAAE-8/wCuaM78PFW8/s512/DSCN3289.JPG

jutro zrobie zdjęcia naszych nasadzeń, obiecuje :lol: :lol: :lol: