kala67 29.11.2009 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 .....niby książkowo to ciut za póżno!!! ale mrozów nie ma, nam akurat pole zaorali, a znajomy dał nam prawie darmo sadzonki........więc sam powiedz......jak tu nie sadzić????? cześć Gwoździk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.11.2009 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 brzózki....http://lh6.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SxKSvHBLVcI/AAAAAAAAFAk/VBZp8dW8O18/s512/DSCN3337.JPGsosna i olcha.... http://lh3.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SxKSoywZkqI/AAAAAAAAFAg/QukH1mMtXMc/s512/DSCN3328.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 29.11.2009 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 .....niby książkowo to ciut za póżno!!! ale mrozów nie ma, nam akurat pole zaorali, a znajomy dał nam prawie darmo sadzonki........więc sam powiedz......jak tu nie sadzić????? ... w takim układzie to ja bym sadził nawet w styczniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.11.2009 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 ..tych cieńkich brzózek, modrzewi, olchy, sosny.....nie za bardzo widac na zdjęciach niestety szkoda.....bo w rzeczywistości wyglada teraz suuuuuper!!!!! posadziłam nieregularnie w grupach było wczoraj rano tak: http://lh5.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SxFl0U5u7NI/AAAAAAAAE-0/50mQk9A5K3g/s512/DSCN3284.JPG a dzis tak: http://lh3.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SxKSdzClSXI/AAAAAAAAFAY/f0dWzwsaUoE/s512/DSCN3321.JPG słabo widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 29.11.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 ja widzę ... bo półtora roku temu sadziłem 80 iglaczków ....a teraz mam 75 iglaków .... ...pięć diabli wzięli .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.11.2009 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 ja widzę ... bo półtora roku temu sadziłem 80 iglaczków ....a teraz mam 75 iglaków .... ...pięć diabli wzięli .... ...tylko 5 diabli wzięli???? rewelacja!!!! w jakim miesiacu sadziłes??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 29.11.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 owocowe na początku listopada 2008 ... i w tym roku miałem kilka jabłek .... ... a iglaczki .... jakoś lciepło było... maj może ... kurde już gubię się w zeznaniach ...........muszę sprawdzić w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 29.11.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 No no.......kawał dobrej roboty A wiosną jak będzie pięknie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 29.11.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 ... a iglaczki .... jakoś lciepło było... maj może ... kurde już gubię się w zeznaniach ...........muszę sprawdzić w dzienniku ... właśnie sprawdziłem .... i wiem, że akurat o tym sadzeniu 80 iglaczków nie napisałem ... ... teraz zdałem sobie sprawę, co bym dzisiaj pamiętał, gdyby nie dziennik ... ... gówno bym pamiętał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.11.2009 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 ... a iglaczki .... jakoś lciepło było... maj może ... kurde już gubię się w zeznaniach ...........muszę sprawdzić w dzienniku ... właśnie sprawdziłem .... i wiem, że akurat o tym sadzeniu 80 iglaczków nie napisałem ... ... teraz zdałem sobie sprawę, co bym dzisiaj pamiętał, gdyby nie dziennik ... ... gówno bym pamiętał i własnie w takich chwilach okazuje sie, że jednak czas spedzony na FM nie jest czasem zmarnowanym !! zawsze mozna sobie w swój dziennik spojrzeć i różne rzeczy przypomnieć ...a ja mam jeszcze taki plan......aby sobie swój dziennik wydrukować...i na stare lata czytać wnukom przy kominku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 29.11.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 ... ja też o tym myślałem ... ... ale znając życie to wnuki nie będą miały czasu na czytanie .... będą wciąż na gadu-gadu ... ... i na pewno nie będzie to "łączność" z dziadkami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.11.2009 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 ... ja też o tym myślałem ... ... ale znając życie to wnuki nie będą miały czasu na czytanie .... będą wciąż na gadu-gadu ... ... i na pewno nie będzie to "łączność" z dziadkami ... ....cóż, pozostaje więc czytać sobie samemu na starość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.11.2009 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Kala, a kuchnię Myszki już widziałaś? .....piękna kuchnia Ikea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.11.2009 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Kaaaaaallllaaaaa..... Dalej sadzisz????? Wiem, nie ma zielonego , nie wiadaomo którą stroną Mam nadziej, że się nie gniewasz za ten żart Arctica......tak szybko to ja się nie obrażam ....a zeszło nam troche z tym sadzeniem.... wczoraj - 112 sztuk dziś - 24 sztuki Razem wsadziliśmy - 136 sztuk !!! najlepsze jest to, że tego nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 29.11.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Ho ho! To ogródek będziesz miała szybciej, niz ja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.11.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Jak nie widać... kofana... tyle pracy, widać widać... a jedną brzozę to nawet bardzo... aż sprawdzałam, czy wcześniej jej już nie było Dobra robota!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 29.11.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Kaluś Ale odwaliliście kawał dobrej roboty!już to widzę ,oczami wyobraźni ,jak na wiosnę zacznie to wszystko listki wypuszczać ......To istny busz będzie Żeby Wam tylko nie pokradli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 29.11.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Domek śliczny, taki bajkowy! Co do sadzenia drzewek - musimy sie na Was wzorowac - wiosną na działce będziemy mieli do wsadzenia ponad 180 drzewek i krzewów (teraz zbunkrowalismy je na działce u tesciwej). Życzę powodzenia i przyjemnego mieszkania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 29.11.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 ...a ja mam jeszcze taki plan......aby sobie swój dziennik wydrukować...i na stare lata czytać wnukom przy kominku My juz zaczeliśmy drukowanie naszego dziennika Kaluś nasadzenia wyszły wam super, a prawdziwa rewelacja to będzie jak to się na wiosnę zazieleni! Kawał dobrej roboty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 29.11.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 http://lh5.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SxFmGwa0qAI/AAAAAAAAE-4/bAKmvH8v2r0/s640/DSCN3288.JPG Bosko wygląda domek !!!! REWELACJA A zdjęć z nasadzeniami i tak nie odpuszczę! Bosko to mało powiedziane Jest jak z bajki Czułabym się wspaniale w takim domu, a ten zapach... marzenie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts