kala67 30.11.2009 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 No, Kala... uczyć Cię mam jak z kominiarzem postępować? A tak wogóle to jak tu wziąć sie za robote jak tu wszędzie jak nie Wacki to kominy stojące... Skupić sie nie moge ..ja sie zapytuje...gdize Twój dziennik?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 30.11.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 ... a ja szukałem w galerii ... .. ślepy swojego zdjęcia nie zauważyłem ... ... ... to jest zdjęcie z działeczki na Mazurach ... nie z gwoździkowej ... ... PS. aktualnych zdjęć Juniora nie posiadam ... trzeba pytać jego koleżanki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 30.11.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Pytałaś już kiedyś...odpowiadam...ni ma go...bo ni ma domu...jest zamysł domu... Będzie kiedyś...mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 30.11.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Pytałaś już kiedyś...odpowiadam...ni ma go...bo ni ma domu...jest zamysł domu... Będzie kiedyś...mam nadzieję ... też bym poczytał .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.11.2009 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Pytałaś już kiedyś...odpowiadam...ni ma go...bo ni ma domu...jest zamysł domu... Będzie kiedyś...mam nadzieję ... też bym poczytał .. Baby.....to czekamy z niecierpliwością !! Gwoździk.........a syn ile ma wiosen?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 30.11.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Będzie kiedys dom...nie wiem czy dziennik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 30.11.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Gwoździk.........a syn ile ma wiosen?? 18... Jezu jak to przeleciało ... Będzie kiedys dom...nie wiem czy dziennik... najpierw zacznij pisać ... a potem sobie zbudujesz co będziesz chciała ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 30.11.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Taa...pisać o czym? Jak mi sie zmienia koncepcja co 5 minut...jakaś niestabilna jestem ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 30.11.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 ... to chyba normalne u kobiety ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 30.11.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 No...to Ci się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 30.11.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Gwoździk.......a widziałes co sobie ukradlam od Ciebie??? w galerii mam szukać ? tam, poza domem, zauważyłem jeszcze ładną dziewczynę dla mojego przystojnego syna na stronie 43.... w dzienniku.. .....a gdzie fotka syna???? Ojej, ale rozrabiacie! Ja też chcę obejrzeć fotkę syna (ale bezinteresownie)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 30.11.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Ojej, ale rozrabiacie! ... no ... ... jakoś tak od kominiarza się zaczęło ... i już tak poleciało ... Ja też chcę obejrzeć fotkę syna (ale bezinteresownie)! ... ja też ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 30.11.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Ja też chcę obejrzeć fotkę syna (ale bezinteresownie)! ... ja też ... ale swojego?? qrcze, chyba trzeba będzie dzieci na nk zacząć wyszukiwać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.12.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Kaluś jakiej firmy masz kominek? i koszt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 01.12.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 dobry kaluś..... słoneczko pikne dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.12.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Ooooooo świntuchy!!!! poszłam grzecznie spać, a tu się taki matrymonialny temat rozwinął , i pomyśleć że rzuciłam jedynie a co za różnica... "leży"... "stoi".... i to w stosunku do komina Cześć Kaluś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 01.12.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Witam, ja w sprawie matrymonialnej - tez chcę zobaczyć....... syna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 01.12.2009 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Witam wszystkich !!! miałam dziś bardzo pracowity dzień......w pracy ostry zapieprz!!!!......wtorek - dzień petenta !! po pracy szybki obiad......a potem aerobik..... a teraz najchętniej poszłabym spać ................................................................... wiadomości z budowy: - przyjechał do nas komin wentylacyjny czterokanałowy - ekipa murarska rozpoczełam stawianie kominów - przywieźli nam 100 worków kory do ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAM 01.12.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Witaj Kaluś Widzę, ze wszystko zmierza ku dobremu , komin, kominek, drzewka i ciepło domowego ogniska ! U nas dużo się dzieje, i chyba zaczynam, nie nadążać, szczególnie za ustawami, szukamy jak obejść bzudrne przepisy, ciężki kawałek do przerobienia, ale damy rade bo co nie zabija to wzmacnia Pozdrowionek moc dla całej Rodzinki PS. czyżby następna kawa przy kominku? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 02.12.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Kaluś jakiej firmy masz kominek? i koszt Dobra,to idę szukac po komentarzach.Pewnie było wspomniene. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts