kala67 02.12.2009 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Kaluś jakiej firmy masz kominek? i koszt Dobra,to idę szukac po komentarzach.Pewnie było wspomniene. Danusiu..... kupiłam kominek z płaszczem wodnym Termokominek CTM, ekopiano z płaska szyba, moc 18 kW koszt - 5 tyś. _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 02.12.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Witammm Wystarczy, że człek jeden dzionek nie zajrzy tutaj, a gubi się jak w lesie Kala to dzieje się tam u WAS... Komin zaraz będzie stał Kora jest! Sporo tej kory zakupiliście -a może mi tak się wydaje nu ale 100 worków Goździk, a ja tak myslałam, że TY może masz te ok. 30 lat, a TY syna 18 letniego masz No to byłam się przywitać Za oknem jakoś dzisiaj pochmurnie.. to co może po kawusi ? http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14515/normal_Kawa_latte%2C_zdjecie_kawy_latte_1473.jpg Miłego dzionka - ja muszę powędrowac do zwrotu vat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 02.12.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Dziękuję Mąż ostatnio wspomina o płaszczu wodnym.Ale nie wiem czy to w ogóle się nam opłaca.Przecie bedzie piec na eko-groszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.12.2009 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Dziękuję Mąż ostatnio wspomina o płaszczu wodnym.Ale nie wiem czy to w ogóle się nam opłaca.Przecie bedzie piec na eko-groszek Danusiu....tu Ci nie poradze.... powinnaś zapytac jakiego fachowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.12.2009 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Witammm Wystarczy, że człek jeden dzionek nie zajrzy tutaj, a gubi się jak w lesie Kala to dzieje się tam u WAS... Komin zaraz będzie stał Kora jest! Sporo tej kory zakupiliście -a może mi tak się wydaje nu ale 100 worków Goździk, a ja tak myslałam, że TY może masz te ok. 30 lat, a TY syna 18 letniego masz No to byłam się przywitać Za oknem jakoś dzisiaj pochmurnie.. to co może po kawusi ? http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14515/normal_Kawa_latte%2C_zdjecie_kawy_latte_1473.jpg Miłego dzionka - ja muszę powędrowac do zwrotu vat Witaj z rana!!! a kawke z chęcia wypije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 02.12.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Witam wszystkich !!! miałam dziś bardzo pracowity dzień......w pracy ostry zapieprz!!!!......wtorek - dzień petenta !! po pracy szybki obiad......a potem aerobik..... a teraz najchętniej poszłabym spać ................................................................... wiadomości z budowy: - przyjechał do nas komin wentylacyjny czterokanałowy - ekipa murarska rozpoczełam stawianie kominów - przywieźli nam 100 worków kory do ogrodu Hej Kaluś no to widzę ,że obydwie wczoraj pracowity dzień zaliczyłyśmy fajnie,że masz już tyle kory! przedemna takie zakupy... tak bliżej wiosny Miego dnia :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.12.2009 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 jestem już dzisiaj po pracy.........wzięłam nadgodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 02.12.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 jestem już dzisiaj po pracy.........wzięłam nadgodziny Ale Ci dobrze , witanko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.12.2009 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 ..czekam na córke aż wrócie ze szkoły i pojedziemy zobaczyć co tam na działce słychać .....tak jakby miało sie coś od wczoraj zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.12.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Witaj... pewnie drzewka urosły... no nieee???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.12.2009 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Witaj... pewnie drzewka urosły... no nieee???? córka wróciła.....jadę sprawdzić czy urosły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 02.12.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Witam w popołudniowy czas !!!!! Ciekawe jakie wieści z placu ..........nasadzeń !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 02.12.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Witaj... pewnie drzewka urosły... no nieee???? córka wróciła.....jadę sprawdzić czy urosły No iiiii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 02.12.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Urosły, zakwitły i już owoce zbierają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 02.12.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Pewnie nie ma z połowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.12.2009 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 drzewka rosną póki co, żadnego nie ukradli!!!! odpukać !!! nie zrobiłam zdjęcia jak rosną.....bo pada u nas i nie było mozliwości wejśc na ogród, utopiłabym się w błocie zaczęły się robić kominy za to komin w salonie do kominka: http://lh4.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SxaR45Law7I/AAAAAAAAFCg/d-aXVAKcdTs/s640/DSCN3341.JPG i komin wentylacyjny w kuchni: http://lh5.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SxaR_vOMBfI/AAAAAAAAFCo/7uPcd_aRMGw/s640/DSCN3345.JPG znalazłam w necie takie cudo!!!! idealne na moje okno w kuchni http://www.arteego.pl/files/55275413/pict_81.jpg_173_small Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 02.12.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Śliczne. Lubię szydełkowe firanki (tylko nie lubię ich krochmalić i prasować). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.12.2009 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 ....ja od zawsze o takich firankach marze!!!!!! boje sie zapeszyć .........ale może znajoma mi takie zrobi !! byłabym przeszczęśliwa!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 02.12.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Jak nie znajoma to sama się złap za szydełko. Szydełko nie gryzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.12.2009 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Jak nie znajoma to sama się złap za szydełko. Szydełko nie gryzie ja i szydełko???? do tego cierpliwym trzeba być a ja mam ADHD raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts