kala67 02.12.2009 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 To ja z petycją, żeby to przesunąć na początek czerwca, bo w maju mi weekendów zabraknie ( ja, obaj moi synowie, mój brat i kuzyn jesteśmy w maju urodzeni i bynajmniej nie tego samego dnia Tak więc co weekend mamy imprezy urodzinowe ) ja w maju mam komunie w Nowym Sączu No ja w maju mam swój ślub i przeprowadzkę Więc może rzeczywiście początek czerwca bedzie lepszy zdecydowanie trzeba spotkanie przełozyć na czerwiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 02.12.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 No to juz chociaz mamy wstępnie ustalony miesiąc spotkania... , miejsce też jest... hmmm to teraz trzeba zwiększona produkcję nalewek rozpocząć ... iiii... działamy drogie inwestorki! Już się doczekać nie mogę naszego spotkania ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.12.2009 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 No to juz chociaz mamy wstępnie ustalony miesiąc spotkania... , miejsce też jest... hmmm to teraz trzeba zwiększona produkcję nalewek rozpocząć ... iiii... działamy drogie inwestorki! Już się doczekać nie mogę naszego spotkania ! ..mam nadzieje, że spotkamy sie wszystkie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.12.2009 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 .......mogłaby juz wiosna nadejśc..... bo przed domem mam bajoro ...tylko moje kalosze ratują mi zycie http://lh5.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SxaSWVwJpYI/AAAAAAAAFCs/WO_fyUJXb2k/s640/DSCN3352.JPG Kaluś ślicznie się prezentujesz na tle swojego pięknego domku! Rewelacja A co do bajorka wokół domu to nasz Benio też pływa No ale na nasze nalewkowe spotkanko napewno będzie już dobrze To co ? Spotkanko koło maja? czyli.....ustalamy czerwiec jednak!~~ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 02.12.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Jak dla mnie czerwiec jak najbardziej może być, przynajmniej mi cała trawka już do tego czasu wzejdzie i nie będziemy po ugorze biegać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 02.12.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 ja też za czerwcem jestem :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.12.2009 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 dziś dzwoniła moja córka z Torunia.....zaliczyła kolokwium z pedagogiki!!!! cieszcie sie razem ze mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 02.12.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Gratulacje! Mój młody zaliczyl ze spolecznej! Na razie, odpukać, wszystkio zaliczył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.12.2009 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 http://www.youtube.com/watch?v=Nh6ap78U2Xw&feature=fvw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 03.12.2009 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 .......mogłaby juz wiosna nadejśc..... bo przed domem mam bajoro ...tylko moje kalosze ratują mi zycie http://lh5.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SxaSWVwJpYI/AAAAAAAAFCs/WO_fyUJXb2k/s640/DSCN3352.JPG Kaluś ślicznie się prezentujesz na tle swojego pięknego domku! Rewelacja A co do bajorka wokół domu to nasz Benio też pływa No ale na nasze nalewkowe spotkanko napewno będzie już dobrze To co ? Spotkanko koło maja? czyli.....ustalamy czerwiec jednak!~~ no prosze jak pieknie domek wygląda ,a jaka inwestorka zadowolona i szczęsliwa a co do spotkani to sie doczytałam ze w czerwcu ,oj ja tez bym chciała byc na spotkaniu musze cos wykombinować żeby byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 03.12.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 dzień dobry piknie kaluś wyglądacie - i ty i alma i domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 03.12.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 http://media.superpimper.com/graphics/Good_Morning/good-morning-224.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 03.12.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 kaluś, ale żeś dodatki dobrała - pod kolor bali Pięknie wyglądacie dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.12.2009 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Witojcie !!! ...te dodatki pod kolor domu...tak sie akurat złożyło niespodziewanie córka mówi, że nawet pies nam do domu pasuje .................................................... dziś sie w pracy dowiedziałam , że w przyszłym tygodniu wyjeżdżam na 2 dniowe szkolenie do Torunia!! ...jak ja wytrzymam bez FM ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.12.2009 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 link od Kruszona:http://www.babciakasia.netgaleria.pl/?p=productsList Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.12.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Hej!!! Wyczytałam... że czerwiec... Wczoraj rozmawiałam nawet na ten temat z żonem... i.... wiem, że wiedział wcześniej, bo czyta całą moją klikaninę... ale tak na prawdę to myślałam, że będą jakieś opry... jakieś veta... może chociaż cośik w zamian... ale wiesz co... nawet nie dał za bardzo dokończyć, a taką piękną formułeczkę sobie przygotowałam , usłyszałam tylko: "- noooooo jasne, że jedziemy" tak więc jeden chłop będzie na bank... , tylko nie wiem, czy Wam nie będzie to przeszkadzało , wszak spotkanie forumowiczek miało być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 03.12.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Hej!!! Wyczytałam... że czerwiec... Wczoraj rozmawiałam nawet na ten temat z żonem... i.... wiem, że wiedział wcześniej, bo czyta całą moją klikaninę... ale tak na prawdę to myślałam, że będą jakieś opry... jakieś veta... może chociaż cośik w zamian... ale wiesz co... nawet nie dał za bardzo dokończyć, a taką piękną formułeczkę sobie przygotowałam , usłyszałam tylko: "- noooooo jasne, że jedziemy" tak więc jeden chłop będzie na bank... , tylko nie wiem, czy Wam nie będzie to przeszkadzało , wszak spotkanie forumowiczek miało być No to super! Mnie tam żadne chłopy nie przeszkadzają, wszak sama jednego posiadam i co by on biedny począł z samymi babami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 03.12.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Uważajcie, bo przywiozę moich trzech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 03.12.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Spotkanie??? A gdzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 03.12.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Jak dla mnie to czerwiec tez może być ,tylko muszę wiedzieć z miesiąc wcześniej,kiedy to będzie dokładnie?Rodzinę odstawię do Lublina.Odwiedzimy przy okazji siostrzenicę M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts