Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kaniorki budują dom z bala :) ...komentarze tutaj !!!

Recommended Posts

Gość coolibeer
....tak wygląda dziś...nasz dom z bali.http://lh5.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SxaSWVwJpYI/AAAAAAAAFCs/WO_fyUJXb2k/s640/DSCN3352.JPG

Kurcze idę za zapachem rakiji idę i nagle potknąłem się o jakiś wystający korzeń patrze i normalnie jestem pod wrażeniem tego co można zrobić z bali :)

Fajne kalosze ;) A tak na serio to powiem fajne miejsce, fajny pomysł, fajny projekt, fajny domek wszystko jest fajne. Powodzenia i dużo dużo jeszcze pomysłów bo jest co wymyślać w takim domku. Pozdrowienia

• Odpowiedzi 8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

....licytacja trwa tylko do 20 grudnia !!!!!

http://forum.muratordom.pl/licytacja-dla-walecznego-franka,t175613.htm

otwórzcie swoje serduszka i portfele kochani !!!!!!

......nieskromnie wspomnę, że mozna tam nabyć.... rakiję z Chorwacji!!!!

sprawdziłam osobiście.....super smak !!!! :p POLECAM!!!!!!!!! :lol: :lol:

....tak wygląda dziś...nasz dom z bali.http://lh5.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SxaSWVwJpYI/AAAAAAAAFCs/WO_fyUJXb2k/s640/DSCN3352.JPG

Kurcze idę za zapachem rakiji idę i nagle potknąłem się o jakiś wystający korzeń patrze i normalnie jestem pod wrażeniem tego co można zrobić z bali :)

Fajne kalosze ;) A tak na serio to powiem fajne miejsce, fajny pomysł, fajny projekt, fajny domek wszystko jest fajne. Powodzenia i dużo dużo jeszcze pomysłów bo jest co wymyślać w takim domku. Pozdrowienia

...a ja powiem........coolibeer fajnie, że licytujesz rakije !!! :p :p :p

masz nosa, wiesz co dobre!!! 8)

dzien doberek Kalus

gdzies ty tyle czasu sie podziewała :roll: ,cos długo tu nie zaglądałas a ja myslałam że już zapadłas w sen zimowy :roll: :lol: ,cieszę sie ze sie odezwałas

..jestem , żyje, mam się dobrze :p :p :p

ale jestem poprostu zawalona robotą :x :x

to witaj w klubie!

że też robota człowieka zawala akurat przed świętami... :roll:

pozdrowionka,

cześć Kala, Ty planujesz kominek kaflowy to pewnie wiesz, czy kafle na takim kominku będą gorące podczas palenia czt tylko ciepłe? i może wiesz też jak będzie z kaflami na takich piecykach wolnostojących :-? ja nigdy nie miałam do czynienia z kaflami :oops: wstyd się przyznać ale tak, no chyba że jako bardzo małe dziecko, ale nie pamiętam, chyba nie tykałam kuchenki babci, bo mnie gonili, a jak podrosłam to nikt jej już nie używał :( , u mnie w komentarzach nikt nie macał kafli chyba :-?

PS te drewniane mebelki bomba jak od Flinstonów, do pokoju chłopaków by mi pasowały, ale cena pewnie powala na kolana i nie pozwala długo wstać :D