kala67 18.12.2009 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Kala, bałagan w garażu? To Ty bałaganu nie widziałaś. Dom piękny! Gdybym nie miała swojego to chciałbym zamieszkac w takim jak Twój. Super wygląda pod tą pierzynka. Ech, BAJKA!!! hehe to samo chciałam napisać!!! Witam! dziękuje Wam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.12.2009 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 cześć Kala, Ty planujesz kominek kaflowy to pewnie wiesz, czy kafle na takim kominku będą gorące podczas palenia czt tylko ciepłe? i może wiesz też jak będzie z kaflami na takich piecykach wolnostojących ja nigdy nie miałam do czynienia z kaflami wstyd się przyznać ale tak, no chyba że jako bardzo małe dziecko, ale nie pamiętam, chyba nie tykałam kuchenki babci, bo mnie gonili, a jak podrosłam to nikt jej już nie używał , u mnie w komentarzach nikt nie macał kafli chyba PS te drewniane mebelki bomba jak od Flinstonów, do pokoju chłopaków by mi pasowały, ale cena pewnie powala na kolana i nie pozwala długo wstać Kama.....u mnie będzie kominek z płaszczem wodnym, obudowa będzie taka jak przy każdym innym kominku tylko, że obłożona kaflami, więc te kafle gorace nie będą!! jeżeli chcesz aby kafle były gorace, to musiałby Ci je chyba zdun postawić w formie takiego pieca kaflowego...typowego. ...ale moge sie mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 18.12.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Kaluś wpadniesz do mnie? moze coś doradzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 18.12.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 mnie właśnie chodzi żeby one nie były gorącę a najwyżej ciepłe te kafle i zastanawiam się jak to z kozach kaflowych działa , bo te żeliwne to gorące jak h....lera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 18.12.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 kamaG-podpytałam kooezanke, co ogrzewa taka kozą prawie cały parterowy dom! koza po napaleniu jest gorąca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.12.2009 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Kaluś wpadniesz do mnie? moze coś doradzisz? juz lece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 18.12.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 kamaG-podpytałam kooezanke, co ogrzewa taka kozą prawie cały parterowy dom! koza po napaleniu jest gorąca! tą z kaflami ma koleżanka? kurcze niedobrze, a koleżanka ma ile m2 tego domu i jaką kozę, jeśli moge zapytać, tak mniejwięcej i dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 18.12.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Hej Kala, przyszłam z wizytą/wizytacją. I sorry, ale gdzie ten bałagan w garażu schowałaś? Nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.12.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Bo ta Kala tak się pieści z tym bałaganem... Muszę Ją do siebie zaprosić , do garażu znaczy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 18.12.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 zapraszam do mojego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.12.2009 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 do swoich garaży mnie zapraszacie ????? ..ja chcę na pokoje!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 18.12.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 e, na pokoje to już daawno temu zapraszałam.. to może przyjedziesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.12.2009 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 e, na pokoje to już daawno temu zapraszałam.. to może przyjedziesz?? jasne, że przyjade!!! niech tylko troche śnieg odtaje, zabiore 17 zeta na autostrade i popędzę do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 18.12.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 e, na pokoje to już daawno temu zapraszałam.. to może przyjedziesz?? jasne, że przyjade!!! niech tylko troche śnieg odtaje, zabiore 17 zeta na autostrade i popędzę do Ciebie no! to dobre podejście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tereś57 18.12.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Witam serdecznie, jestem tu nowa ,narazie raczkuję znalazłam ten dziennik budowy i przeczytałam go w całaści ,troche to trwało, czytałam lepiej jak książkę 47 stron ,przepiękny domek. fantastyczne pomysły pozdrawiam , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.12.2009 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Witam serdecznie, jestem tu nowa ,narazie raczkuję znalazłam ten dziennik budowy i przeczytałam go w całaści ,troche to trwało, czytałam lepiej jak książkę 47 stron ,przepiękny domek. fantastyczne pomysły pozdrawiam , Witaj u mnie Tereś !! miło mi, że domek Cie sie podoba naprawde przeczytałaś 47 stron??? jestes niesamowita juz Cie polubiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tereś57 18.12.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 zajeło mi to pare dni, byłam jak pod wpływem dobrej książki ,jeszcze nie wszystkie linki które dostałaś sprawdziłam bo chciałam dojść do końca na dzień dzisiejszy ,ale to sobie spokojnie obejżę potem ,bardzo ciekawa lekturka dobrze wiesz co chcesz mieć,to mi sie podoba .pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jokka 18.12.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Kaladotarły do Ciebie te deski podłogowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.12.2009 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Kala dotarły do Ciebie te deski podłogowe? no własnie jeszcze nie!!!!! odpuszcze im chwilowo.....ale zaraz po świetach bede dzwonić!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 19.12.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Kala wystawiłam na licytację Mam nadzieję, że nie za późno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts