Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kaniorki budują dom z bala :) ...komentarze tutaj !!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

cześć Kala, Ty planujesz kominek kaflowy to pewnie wiesz, czy kafle na takim kominku będą gorące podczas palenia czt tylko ciepłe? i może wiesz też jak będzie z kaflami na takich piecykach wolnostojących :-? ja nigdy nie miałam do czynienia z kaflami :oops: wstyd się przyznać ale tak, no chyba że jako bardzo małe dziecko, ale nie pamiętam, chyba nie tykałam kuchenki babci, bo mnie gonili, a jak podrosłam to nikt jej już nie używał :( , u mnie w komentarzach nikt nie macał kafli chyba :-?

PS te drewniane mebelki bomba jak od Flinstonów, do pokoju chłopaków by mi pasowały, ale cena pewnie powala na kolana i nie pozwala długo wstać :D

Kama.....u mnie będzie kominek z płaszczem wodnym, obudowa będzie taka jak przy każdym innym kominku tylko, że obłożona kaflami, więc te kafle gorace nie będą!! :p

jeżeli chcesz aby kafle były gorace, to musiałby Ci je chyba zdun postawić w formie takiego pieca kaflowego...typowego.

...ale moge sie mylić :lol: :lol:

Witam serdecznie, jestem tu nowa ,narazie raczkuję znalazłam ten dziennik budowy i przeczytałam go w całaści ,troche to trwało, czytałam lepiej jak książkę 47 stron ,przepiękny domek. fantastyczne pomysły pozdrawiam ,

Witaj u mnie Tereś !! :p

miło mi, że domek Cie sie podoba :lol: naprawde przeczytałaś 47 stron??? :o :o :o

jestes niesamowita :lol: :lol: juz Cie polubiłam :lol: :lol: