kala67 19.12.2009 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Kala wystawiłam na licytację Mam nadzieję, że nie za późno! jasne, że nie jest za późno!!!! licytacja trwa do jutra!!! ..powiedz mi czy ten kwiatek jest doniczkowy czy do ogrodu??? bo jesli do ogrodu...ta zaraz będę licytwoała!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.12.2009 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 calutki dzisiejszy dzień spędziłam na świątecznych porządkach!!! żywa choinka kupiona, czeka w przedpokoju....... powoli mieszkanko nabiera świątecznego nastroju...... na 18 wybieramy sie do znajomych na parapetówke a mnie zaczyna grypa rozbierać !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 19.12.2009 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Też Cię nie ma co/kto rozbierać , nie daj się (seta z pieprzem na rozgrzewkę) Miłej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 19.12.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 mnie zaczyna grypa rozbierać !!! Mam nadzieję, że się mylisz ...ale jeśli nie ...to raźniej ci będzie - właśnie mam 38 i walę się do łóżka ...czuję każdą kosteczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 20.12.2009 01:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/x/6/2/3/51835853_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.12.2009 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Też Cię nie ma co/kto rozbierać , nie daj się (seta z pieprzem na rozgrzewkę) Miłej zabawy ...no niestety nie bawiłam się zbyt dobrze, miałam stan podgoraczkowy a gospodarze tak nagrzali w swoim domu, że wszyscy sie rozbierali!!!!!!!!! było chyba ze 30 stopni ..... dom mają duży, piękny, urządzony elegancko !!!! oprowadzili nas po całym domu..........i naszła mnie taka reflekcja co z ich domu chciałabym mieć u siebie????? i wiecie co bym chciała????.........jedynie szprosy w oknach i fotele wiklinowe!!!! pomimo tego, że ich dom naprawde jest piękny!!!!!.. to nic z mebli, wyposażenia nie widziałabym u mnie!!! chyba nie czułabym sie dobrze w takim eleganckim domu....... Mój musi być przytulny, swojski, z klimatem....... ....i kolejny raz ciesze się, że buduje dom z bali!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.12.2009 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 mnie zaczyna grypa rozbierać !!! Mam nadzieję, że się mylisz ...ale jeśli nie ...to raźniej ci będzie - właśnie mam 38 i walę się do łóżka ...czuję każdą kosteczkę Aga........musimy pokonać to choróbsko bo święta idą!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 20.12.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Aga........musimy pokonać to choróbsko bo święta idą!!!!!!! Aha ...dobrze mówić ...Walczyłam całą noc. Przebieranko średnio co dwie godziny . A tak się długo dzielnie "trzymałam" . Całą rodzinę "powaliło" a mnie ...na końcu psia mać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.12.2009 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 a może zamiast kafli, czymś takim obłożyć kominek??:http://www.allegro.pl/item845188754_biz_plytki_sciana_gres_bezfugowy_kamien_szary.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.12.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 kombinuj kobito, może cuś podpatrze , wkład co prawda upatrzyłam, ale zupełnie nie mam pomysła na resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 20.12.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 a może zamiast kafli, czymś takim obłożyć kominek??: http://www.allegro.pl/item845188754_biz_plytki_sciana_gres_bezfugowy_kamien_szary.html Jak dla mnie może być Mnie się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 20.12.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 A może cegiełka ręcznie formowana? Jest urodzaj kolorów i narożniki ... http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=10736685 Cena całkiem przystępna - były droższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 20.12.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 wkład co prawda upatrzyłam, ale zupełnie nie mam pomysła na resztę to tak jak i ja może ktoś podsunie jakiś fajny pomysł? do tak ustawionego wkładu w salonie. http://coolibeer.pl/murator/kominek.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.12.2009 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 wkład co prawda upatrzyłam, ale zupełnie nie mam pomysła na resztę to tak jak i ja może ktoś podsunie jakiś fajny pomysł? do tak ustawionego wkładu w salonie. http://coolibeer.pl/murator/kominek.jpg coolibeerku......a w jakim stylko chcesz mieć kominek w salonie?? kamień, płytki, piaskowiec, marmur, czy jeszcze cos inego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.12.2009 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 20.12.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Kalu, czy macie wszystkie dziury uszczelnione ( np przy oknach, drzwiach ) i ile macie dzisiaj w domku stopni ciepła? Bardzo ładne zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.12.2009 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 uszczelnione jest tak se.... szczeliny nad oknami i drzwiami sa raczej zabiete dechami niż uszczelnione bo domek cały czas osiada..... nie wiem jaka panuje w środku temperatura bo nie mamy czym zmierzyć, ale napewno nie spadła poniżej 0, bo woda w kubku nie zamarzła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 20.12.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Widać, że drewno dobrze chroni przed mrozem. Michał jest dzisiaj w domku ( działa piec, ale jeszcze nie ma wylewek), to dzwoniłam i powiedział, że jest 12 i 14 stopni, ale na poddaszu jest strasznie zimno, a tam zbiornik wyrównawczy. mam nadzieję, że nic się nie stanie Na dworze jest - 13 stopni. Bryyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.12.2009 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 a to Wy już ogrzewacie??? alez mam zaległości u Ciebie u mnie chałupa stoi nieogrzewana.....ale góral mówił, że nawet nie jest wskazane zaraz w pierwszym roku ogrzewać......bo bale mocno sie wysuszaja, pekają, skrecają sie......lepiej niech naturalnie osiądą. mam nadzieje, że wie co mówił !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 20.12.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 nie czytasz, no pięknie, a ja się po co produjuję Grzejemy, bo schną tynki, Ty nie suszysz tynków, więc nie musisz grzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts