dorbie 28.12.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 A nie mozecie zrobic z plytek? ....niby można zrobić z płytek, ale wolałabym kupić kabine z takim głębszym brodzikiem z miejscem do siedzenia w środku......to ze wzgledu na mojego tate. ...witaj dorbie !! Sympatycznie tu u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 28.12.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Witaj babo !!! Jak ja ci zazdroszczę tego Kołobrzegu Też bym tak chciała,ale niestety u mnie wszyscy z centrum i dopa !! A brodzika o tych wymiarach nie widziałam, niestety !!!! Ale, jak mnie znasz, będę szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.12.2009 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Witaj babo !!! Jak ja ci zazdroszczę tego Kołobrzegu Też bym tak chciała,ale niestety u mnie wszyscy z centrum i dopa !! A brodzika o tych wymiarach nie widziałam, niestety !!!! Ale, jak mnie znasz, będę szukać i za to Cie kocham babo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 28.12.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 mam coś....... zajrzyj tu. http://megalazienki.pl/brodziki/novellini-brodzik-prostokatny-gleboki-zdejmowana-obudowa,10243s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.12.2009 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 meg...........ale potrzebuje czegoś z kabiną prysznicową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 28.12.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Hej Kaluś Widzę ,że poszukujesz brodzika... jest duuużo ładnych brodzików o wymiarach 70x100 lub 75x100 np: http://www.nokaut.pl/brodziki/brodzik-pool-spa-milano-pbkb4b-100-x-70-cm.html .... ale bez siedziska.... rozumiem,że ten brodzik musi takie mieć ??? Poszukam jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 28.12.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Może łatwiej bedzie znaleść osobno brodzik a osobno kabinkę... Tu są fajne kabiny ( niektóre z brodzikami o wymiarach 70 cm i 75cm http://www.nokaut.pl/kabiny-prysznicowe/dolphi-modo-ii-walk-in-70-cm-kabina-prysznicowa-chrom-szklo-przejrzyste.html szukam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 28.12.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 A osobno nie można kupić i dopasować ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 28.12.2009 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Znalazłam coś takiego : Brodzik akrylowy Schedpol Compact, brodzik prysznicowy z siedziskiem, o promieniu R=70 cmhttp://www.omnires.pl/cennik_p/c_KABINY_Health_20090824.pdf na dole stronki jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.12.2009 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 dzieki laski za linki i namiary na brodziki i kabiny!!!!! juz pędzę oglądać!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 29.12.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Witaj Ja proponuję wybierać te z szybą, droższe ale praktyczniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.12.2009 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Witaj Ja proponuję wybierać te z szybą, droższe ale praktyczniejsze. masz na mysli kabinę ze szkła hartowanego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.12.2009 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 znalazłam podwójną umywalkę do łazienki:http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00135612 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.12.2009 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 a tak z innej beczki............jakie macie plany na sylwestra laseczki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosj 29.12.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 No i stało się! Po kilku miesiącach śledzenia forum dołączam się i witam serdecznie! Na razie jeszcze jako obserwator, ale już wkrótce mam nadzieję dzielić się z Wami wszystkimi radościami i nie-radościami z budowy. No więc - witam wszystkich, Kala - Ciebie szczególnie Wybraliśmy L-34 z bala, kupiliśmy projekt i nie ukrywam - z niecierpliwością śledzę Twoje zmagania. Gdybyś miała chwilkę, będę wdzięczna za kontakt - może teraz wprowadziłabyś jakieś zmiany - my jesteśmy tuż przed zostawieniem wszystkich papierów i naszych wytycznych u architekta - i sama nie wiem, jakie zmiany warto wprowadzić. Pozdrawiam serdecznie, PS. I jeszcze szczególne pozdrowienia dla Karoliny i Artura - naszych regionalnych sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.12.2009 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 No i stało się! Po kilku miesiącach śledzenia forum dołączam się i witam serdecznie! Na razie jeszcze jako obserwator, ale już wkrótce mam nadzieję dzielić się z Wami wszystkimi radościami i nie-radościami z budowy. No więc - witam wszystkich, Kala - Ciebie szczególnie Wybraliśmy L-34 z bala, kupiliśmy projekt i nie ukrywam - z niecierpliwością śledzę Twoje zmagania. Gdybyś miała chwilkę, będę wdzięczna za kontakt - może teraz wprowadziłabyś jakieś zmiany - my jesteśmy tuż przed zostawieniem wszystkich papierów i naszych wytycznych u architekta - i sama nie wiem, jakie zmiany warto wprowadzić. Pozdrawiam serdecznie, PS. I jeszcze szczególne pozdrowienia dla Karoliny i Artura - naszych regionalnych sąsiadów Witaj małgosj !! my w naszym projekcie powiekszyliśmy garaż o drugie stanowisko, zrezygnowalismy z balkonu bocznego, zrobilismy sobe garderobe w holu na pięterku.... na tym etapie na którym jestem teraz....moge powiedzieć, że nie żałuje wybory projektu L-34 kocham ten dom może znajdę jakieś wady gdy już zamieszkam !!! narazie jesyem pozytywnie zakręcona i zaślepiona ....pytaj o co tylko chcesz.....napewno pomoge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosj 29.12.2009 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 My też rezygnujemy z balkonu bocznego - na dole robimy drzwi podwójne - tylko nasz architekt kręci nosem, że to niesymetryczne jak dla mnie to jest to rozwiązanie bardzo praktyczne garaż poszerzamy do 4 m. i chcemy przesunąć komin w kuchni (żeby powiększyć kuchnię kosztem gabinetu na dole) i coś pokombinować z łazienką. A właśnie - skąd Ci wyszedł brodzik 75 cm? Zostawiasz takie ustawienie jak w projekcie? Niestety dla mnie najgorsze jest, że nie mam za grosz wyobraźni i dopóki nie zobaczę, nie potrafię nic sensownego wymyślić Tak samo z łazienką na dole - wyobrażenie sobie jak to będzie wyglądało przekracza moje możliwości... A co robicie z tymi rurami od komina, które idą przez gabinet??? nie wiem, kto to wymyślił, ale trochę spartolił Dużo mam jeszcze pytań, więc będę Ci zawracała głowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.12.2009 23:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 My też rezygnujemy z balkonu bocznego - na dole robimy drzwi podwójne - tylko nasz architekt kręci nosem, że to niesymetryczne jak dla mnie to jest to rozwiązanie bardzo praktyczne garaż poszerzamy do 4 m. i chcemy przesunąć komin w kuchni (żeby powiększyć kuchnię kosztem gabinetu na dole) i coś pokombinować z łazienką. A właśnie - skąd Ci wyszedł brodzik 75 cm? Zostawiasz takie ustawienie jak w projekcie? Niestety dla mnie najgorsze jest, że nie mam za grosz wyobraźni i dopóki nie zobaczę, nie potrafię nic sensownego wymyślić Tak samo z łazienką na dole - wyobrażenie sobie jak to będzie wyglądało przekracza moje możliwości... A co robicie z tymi rurami od komina, które idą przez gabinet??? nie wiem, kto to wymyślił, ale trochę spartolił Dużo mam jeszcze pytań, więc będę Ci zawracała głowę poszerzyłam łazienkę kosztem naszej sypialni.........stąd kabina prysznicowa wyszła nam w rogu w łazience pomiędzy ścianą od sypialni a oknem. a o jakich rurach mówisz od komina idących przez gabinet ???? u mnie nie ma czegoś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 30.12.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 cześć kaluś u mnie zima na całego, pługu nie uświadczy - ale słoneczka Ci życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 30.12.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Witaj Ja proponuję wybierać te z szybą, droższe ale praktyczniejsze. masz na mysli kabinę ze szkła hartowanego?? Tak, są ładniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts