Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kaniorki budują dom z bala :) ...komentarze tutaj !!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A teraz pytanko......

czy ktoś gdzieś widział takie pstryczki......w kolorze: grafit, antracyt, czarne???

http://lh3.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/S0Tv6TTBdGI/AAAAAAAAFYc/EG1KwAlbNMk/s640/DSCN3668.JPG

http://lh6.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/S0Tv9KvVl6I/AAAAAAAAFYg/pWatRqjfVL8/s640/DSCN3667.JPG

Któraś z dziewczyn na forum ma takie srebrne, ale muszę poszukać

Kala, ty jesteś właśnie na czasie, to pewnie mi powiesz - na system kominowy można kłaść od razu tynk, czy trzeba go obmurowac cegłą?? Mam w projekcie "kominy obmurować cegłą pełną", ale wydaje mi sie to bezsensowne.

Drugie pytanie - jakie masz sysyemy kominowe?

komin mam.....ale jeszcze niczym nie obudowany....teraz obok stawiaja kominek i bedę chciała to jakos razem obudowac ale chyba kaflami piecowymi 8)

podobają mi się takie kafle na podłoge w wiatrołapie;

http://lh5.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/S0Tz4Q-LTbI/AAAAAAAAFYo/5kyUuphtiig/s640/DSCN3630.JPG

tylko chce je u siebie położyć bez tych metalowych ozdobników.

Myślicie, że nadają sie do wiatrołapu?? nie będzie brudu z butów widać??? :wink:

Na ciemnym to chyba dopiero widać :wink: .

Cześć Kaluś :) Ładną terakotkę wybrałaś do wiatrołapu i moim zdaniem, będzie praktyczna i nie będzie na niej znać brudu :wink:

Ja głupia... ubzdurałam sobie,że koniecznie chcę mieć w wiatrołapie jasny gras polerowany :oops: taki sam jak w kuchni... wiem,że to raczej nie praktycznie ale jakos nie moge się wyleczyc z tego pomysłu :oops:

Cześć Kaluś :) Ładną terakotkę wybrałaś do wiatrołapu i moim zdaniem, będzie praktyczna i nie będzie na niej znać brudu :wink:

Ja głupia... ubzdurałam sobie,że koniecznie chcę mieć w wiatrołapie jasny gras polerowany :oops: taki sam jak w kuchni... wiem,że to raczej nie praktycznie ale jakos nie moge się wyleczyc z tego pomysłu :oops:

Karolinko............mloda jesteś, wysportowana, tryskasz energią..więc możesz codziennie latac z mopem i czyśćić podłoge :lol: :lol: :lol:

mi sie już nie chce....... wole poleżec na tarasiku z kawką :wink: