Arctica 06.01.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Kaluś... tutaj http://www.allegro.pl/search.php?string=govena&category=5&country=1&gclid=CIjbk4fOkJ8CFYGDzAodZyvhNQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.01.2010 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Kaluś... tutaj http://www.allegro.pl/search.php?string=govena&category=5&country=1&gclid=CIjbk4fOkJ8CFYGDzAodZyvhNQ ale tutaj sa satynowe lub srebrne:( ja potrzebuje ciemne....grafit, antracyt, czarne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.01.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 ale Ty masz wymagania , lecę szukać dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.01.2010 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 ale Ty masz wymagania , lecę szukać dalej przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.01.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Za długo nie szukałam, ale faktycznie nie widać... Może zadzwoń do producenta, mają swoją stronę, i zapytaj gdzie możesz kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 07.01.2010 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Witammm Kaluś widzę, że u Was w domku coróż się coś dzieje - super Wpadłam się przywitać i zostawiam cieplutką kawusię U mnie pada znowu śnieg... http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14285/normal_Kawa_latte%2C_zdjecie_kawy_latte_1473.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 07.01.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Kala, ty jesteś właśnie na czasie, to pewnie mi powiesz - na system kominowy można kłaść od razu tynk, czy trzeba go obmurowac cegłą?? Mam w projekcie "kominy obmurować cegłą pełną", ale wydaje mi sie to bezsensowne.Drugie pytanie - jakie masz sysyemy kominowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 07.01.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 A teraz pytanko...... czy ktoś gdzieś widział takie pstryczki......w kolorze: grafit, antracyt, czarne??? http://lh3.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/S0Tv6TTBdGI/AAAAAAAAFYc/EG1KwAlbNMk/s640/DSCN3668.JPG http://lh6.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/S0Tv9KvVl6I/AAAAAAAAFYg/pWatRqjfVL8/s640/DSCN3667.JPG Któraś z dziewczyn na forum ma takie srebrne, ale muszę poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.01.2010 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Kala, ty jesteś właśnie na czasie, to pewnie mi powiesz - na system kominowy można kłaść od razu tynk, czy trzeba go obmurowac cegłą?? Mam w projekcie "kominy obmurować cegłą pełną", ale wydaje mi sie to bezsensowne. Drugie pytanie - jakie masz sysyemy kominowe? komin mam.....ale jeszcze niczym nie obudowany....teraz obok stawiaja kominek i bedę chciała to jakos razem obudowac ale chyba kaflami piecowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 07.01.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 O to właśnie mi chodziło. Ja tez chcę częściowo obudować kaflami wielkoformatowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 08.01.2010 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 podobają mi się takie kafle na podłoge w wiatrołapie; http://lh5.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/S0Tz4Q-LTbI/AAAAAAAAFYo/5kyUuphtiig/s640/DSCN3630.JPG tylko chce je u siebie położyć bez tych metalowych ozdobników. Myślicie, że nadają sie do wiatrołapu?? nie będzie brudu z butów widać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 08.01.2010 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 podobają mi się takie kafle na podłoge w wiatrołapie; http://lh5.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/S0Tz4Q-LTbI/AAAAAAAAFYo/5kyUuphtiig/s640/DSCN3630.JPG tylko chce je u siebie położyć bez tych metalowych ozdobników. Myślicie, że nadają sie do wiatrołapu?? nie będzie brudu z butów widać??? Na ciemnym to chyba dopiero widać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 08.01.2010 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 kuźwa......teraz mam u siebie jasne i widać!!! skoro na takich ciemnych mazanych tez bedzie widać...to jakie mam kupić??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 08.01.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 kuźwa......teraz mam u siebie jasne i widać!!! skoro na takich ciemnych mazanych tez bedzie widać...to jakie mam kupić??????????? Szaro bure . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 08.01.2010 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 kuźwa......teraz mam u siebie jasne i widać!!! skoro na takich ciemnych mazanych tez bedzie widać...to jakie mam kupić??????????? Szaro bure . toć to własnie szaro bure są!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskja 08.01.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Mnie sie zdaje, że one do wiatrołapu będą OK, bo mają jakąś fakturkę, a najbardziej widac brud na ciemnych gładkich (zresztą z jasnymi jest podobnie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.01.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Kaluś-mi sie wydaje, ze dobry wybór z tymi kaflami do wiatrołapu i tak jak pisze Saskja dlatego, ze nie sa one jednolicie ciemne tylko z fakturka to brudu tak nie będzie widac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 08.01.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Cześć Kaluś Ładną terakotkę wybrałaś do wiatrołapu i moim zdaniem, będzie praktyczna i nie będzie na niej znać brudu Ja głupia... ubzdurałam sobie,że koniecznie chcę mieć w wiatrołapie jasny gras polerowany taki sam jak w kuchni... wiem,że to raczej nie praktycznie ale jakos nie moge się wyleczyc z tego pomysłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 08.01.2010 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Cześć Kaluś Ładną terakotkę wybrałaś do wiatrołapu i moim zdaniem, będzie praktyczna i nie będzie na niej znać brudu Ja głupia... ubzdurałam sobie,że koniecznie chcę mieć w wiatrołapie jasny gras polerowany taki sam jak w kuchni... wiem,że to raczej nie praktycznie ale jakos nie moge się wyleczyc z tego pomysłu Karolinko............mloda jesteś, wysportowana, tryskasz energią..więc możesz codziennie latac z mopem i czyśćić podłoge mi sie już nie chce....... wole poleżec na tarasiku z kawką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.01.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 cześć kaluś ja też mam jasne teraz sie wycwaniłam i kawałek dywanika położyłam (brudu nie widzę) - tylko w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts