aka z Ina 08.01.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 a ja nie położyłam i daltego latam kilka razy dziennie z mopem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 08.01.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 kuźwa......teraz mam u siebie jasne i widać!!! skoro na takich ciemnych mazanych tez bedzie widać...to jakie mam kupić??????????? Szaro bure . toć to własnie szaro bure są!!! aż poryczałam się ze smiechu , Zbyszek to aparat ahahaha Te będą Kaluś moim zdanim git Podobają mi się i to BARDZO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 08.01.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Kalu, bardzo ładne te kafle. Myślę że sprawdzą się w wiatrołapie, bo nie są jednolite a dzięki tej fakturze nie będą również zbyt śliskie. U mnie też są ciemne, w maziaje i nie narzekam AGP - komin systemowy możesz od razu tynkować, nie musisz go obmurowywać, chyba że chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 08.01.2010 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 AGP - komin systemowy możesz od razu tynkować, nie musisz go obmurowywać, chyba że chcesz. No właśnie nie chcę, bo mi pół salonu zajmie Dzięki za informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 08.01.2010 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Nie wiem jaki tynk planujesz, u nas był gipsowy maszynowy, to tynkarze cały komin obkładali najpierw siatką (taką, żeby wzmocnić tynk) i na to tynk. Tynki są rok i póki co nic nie pęka (odpukać koniecznie!!!). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 08.01.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Na chwilę obecna planuję tynki CW filcowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 08.01.2010 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 dzięki laski za wsparcie..........chyba KUPIE te płytki do wiatrołapu, bo drogie nie są chyba a pewnie i tak nic innego, praktyczniejszego nie znajdę zależało mi na tym, żeby nie były jasne, żeby nie były brązowe, beżowe... a te są grafitowe !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pit79 08.01.2010 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Witaj Kala Widzę rurki są ciągnięte, fajnie, choć ja już na te rurki u siebie [atrzeć nie mogę po ostatnich dniach. Płyteczki do wiatrołapu praktyczne będa i mi się podobają. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 08.01.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 ja też oddaję głos na te kafle, fajne są Kala i będą praktyczne na pewno, no może będzie znać czerwoną glinę lub zółtą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 08.01.2010 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Kala płytki są piękne mnie osobiście podoba się szary i to jak A gdzie takie płytki można zobaczyć,może w Praktikerze? Oddaje swój głos na TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 08.01.2010 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Kala, ty jesteś właśnie na czasie, to pewnie mi powiesz - na system kominowy można kłaść od razu tynk, czy trzeba go obmurowac cegłą?? Mam w projekcie "kominy obmurować cegłą pełną", ale wydaje mi sie to bezsensowne. Drugie pytanie - jakie masz sysyemy kominowe? Mam chyba ten sam system kominowy co Kala i kładliśmy od razu tynk cem-wap,bez siatek,póki co tynk się trzyma i nie pęka. Ale też nie był komin użytkowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 08.01.2010 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Kala płytki są piękne mnie osobiście podoba się szary i to jak A gdzie takie płytki można zobaczyć,może w Praktikerze? Oddaje swój głos na TAK Castorama!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.01.2010 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 zapożyczone AgaG. napisał: przepis na nitkowe kule A proszę bardzo 1.Pompujemy balonik najlepiej taki kulisty nie jajowaty 2.Smarujemy balonik oliwką dla dzieci 3.Do słoika wlewamy klej Wikol i wrzucamy szpulkę nici 4.Owijamy balonik nitką, gęsto, w różnych kierunkach 6.Jak wyschnie nitka przebijamy balonik i wyciągamy go przez jakaś dziurke (oczko) I gotowe, w zeszłym roku zużyłam dwa słoiki kleju i chyba z 4 szpulki nici, z rozpędu nawet lampę zrobiłam ze sznurka http://i48.tinypic.com/2hs7qsi.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 09.01.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 "przelotnie" siem witam no i zostały dwa tygodnie o której ruszacie dzien doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.01.2010 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 "przelotnie" siem witam no i zostały dwa tygodnie o której ruszacie dzien doberek Witaj ciesze sie, że poznamy sie na kuligu!!! Plan jest taki: albo wyjedziemy w piątek raniutko i pojedziemy prosto do Koniakowa albo wyjedziemy w czwartek i przenocujemy u mojej siostry w Bielsko -Białej ...hmmmmm wszystko zalezy od kiedy urlop mi dadzą dla nie wtajemniczonych wyjasniam, że spotkam sie z Gosią_Anbudową tutaj: http://forum.muratordom.pl/kulig-forumowiczow-w-istebnej-w-styczniu,t171230.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 09.01.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 no to czymam kciukasy za urlop my też w piatek raniutko i cieszymy się baaaaardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.01.2010 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Na dzisiaj zaprosilismy znajomych, mamy zaplanowane ognisko z pieczeniem kiełbasek, mały kulig, herbatke z rumem na naszej działce..... Od rana sypie snieg, jest -8 stopni, mam nadzieje, że pogoda nie pokrzyżuje nam dobrej zabawy!!!!!!!!! Trzymajcie kciukasy!!!!!!! .....lece zakupic kiełbache na ognisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.01.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Udanej impry... coby Was tylko śnieg nie przysypał, bo u nas porządnie daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 09.01.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 o kuligu dopiero dziś się dowiedziałam szkoda... choć na dzień dzisiejszy pewnie i tak bym nie pojechała Życzę udanego spotkania dziewczyny!!!!!!czekamy na relacje fotkowe u nas śnieżyca.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 09.01.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Bawcie się dobrze.Na brak białego puchu nie można narzekać,a herbatka z rumem rozgrzeje Was do "czerwoności" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts