Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kaniorki budują dom z bala :) ...komentarze tutaj !!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

podobają mi się takie kafle na podłoge w wiatrołapie;

http://lh5.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/S0Tz4Q-LTbI/AAAAAAAAFYo/5kyUuphtiig/s640/DSCN3630.JPG

tylko chce je u siebie położyć bez tych metalowych ozdobników.

Myślicie, że nadają sie do wiatrołapu?? nie będzie brudu z butów widać??? :wink:

....

mam pytanko.........jaki stopień ścieralności powinny mieć kafle w wiatrołapie????

mam pytanko.........jaki stopień ścieralności powinny mieć kafle w wiatrołapie????

Ja bym szukała IV klasy, chociaż ciemne płytki zazwyczaj mają III. Wiadomo, tu się najbardziej zużywają. A czy te które wybrałaś są barwione w masie? Czyli czy cała płytka ma taki sam kolor, czy w środku jest jasna? Bo jak barwiona w masie, to klasa ścieralności może być niższa. Ale II zdecydowanie odpada.

zakupiłam takie śniegowce.....

http://allegro.pl/item855562749_855562749.html

cierpliwa jestem.......czekam.........czekam.......... :D

A tu nie spojrzałaś ... ?

http://allegro.pl/show_user.php?uid=10904932&type=fb_all&feedback_type=fb_recvd_neg

Bo mnie takie cosik odrzuca od razu ...

Jeżyku.....oczywiście, że spojrzałam na komentarze!! zawsze to robie!! :wink:

ale przy ponad 6500 komentarzy cięzko jest nie mieć negatywnych...zawsze jakies marudy się znajdą!!!!

90% komentarzy to pozytywy.....więc uznałam, że będzie OK!! :p

kala mamy dębowe,

ale wiem że jesionowe są bardziej jaśniejsze, mają mniej "naturalnych wzorów" w sobie niż dąb,

a zarówno jesion jak i buk są porównywalnej twardości do dębu- wg. mnie jest naprawde b. mala różnica, dlatego patrz bardziej które usłojenie bardziej ci się podoba i jaki kolor z których można zrobić,- bo każdy kolor inaczej bedzie wyglądał w dębie, a inaczej w jesionie...- będzie i jaśniejszy i bardziej żywszy!

Ja bym szukała IV klasy, chociaż ciemne płytki zazwyczaj mają III. Wiadomo, tu się najbardziej zużywają. A czy te które wybrałaś są barwione w masie? Czyli czy cała płytka ma taki sam kolor, czy w środku jest jasna? Bo jak barwiona w masie, to klasa ścieralności może być niższa. Ale II zdecydowanie odpada.

te płytki, ktore wybrałam do wiatrołapu...mają 4 klase ścieralności, czyli powinno być ok???

kala mamy dębowe,

ale wiem że jesionowe są bardziej jaśniejsze, mają mniej "naturalnych wzorów" w sobie niż dąb,

a zarówno jesion jak i buk są porównywalnej twardości do dębu- wg. mnie jest naprawde b. mala różnica, dlatego patrz bardziej które usłojenie bardziej ci się podoba i jaki kolor z których można zrobić,- bo każdy kolor inaczej bedzie wyglądał w dębie, a inaczej w jesionie...- będzie i jaśniejszy i bardziej żywszy!

kochaniutka.........a możesz pokazac swoje schody???? :wink:

wklej tutaj choćby maluśkie zdjęcie!! :lol: :lol: