Gosia-Anbudowa 13.01.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 jeszcze nieee kompletuje ciepłe ciuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 13.01.2010 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 a ja specjalnie na kulig ...zakupiłam na allegro śniegowce dla męża i córki, kase wpłaciłam a butow nie ma !!!!!!! sprzedawca telefonów nie odbiera !!!!!!! jestem wkurzona !!!!!!!! .....ale nie trace wiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmach 13.01.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 a kto robił Ci schody???? Ten sam cieśla, który robił cały dom czyli Pan Zbyszek Pilch z Wisły (znany niektórym forumowiczom ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 13.01.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 a ja specjalnie na kulig ...zakupiłam na allegro śniegowce dla męża i córki, kase wpłaciłam a butow nie ma !!!!!!! sprzedawca telefonów nie odbiera !!!!!!! jestem wkurzona !!!!!!!! .....ale nie trace wiary kciukasy trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 13.01.2010 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 zakupiłam takie śniegowce..... http://allegro.pl/item855562749_855562749.html cierpliwa jestem.......czekam.........czekam.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 13.01.2010 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 podobają mi się takie kafle na podłoge w wiatrołapie; http://lh5.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/S0Tz4Q-LTbI/AAAAAAAAFYo/5kyUuphtiig/s640/DSCN3630.JPG tylko chce je u siebie położyć bez tych metalowych ozdobników. Myślicie, że nadają sie do wiatrołapu?? nie będzie brudu z butów widać??? .... mam pytanko.........jaki stopień ścieralności powinny mieć kafle w wiatrołapie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 13.01.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Kafle są bardzo ładne, a w brązach były? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 13.01.2010 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Kafle są bardzo ładne, a w brązach były? Meganko.......były w brazach i to sporo odcieńi! ...ale popatrz jak gusta są różne, Ty pytasz o brązy, a ja szukałam jakis fajnych oby nie były brązowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 13.01.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Ja lubię w domu brązy i wszelkie ich odcienie, pewnie mój dom będzie nudny, ja nie jestem taka odważna biorąc pod uwagę kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 13.01.2010 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 zakupiłam takie śniegowce..... http://allegro.pl/item855562749_855562749.html cierpliwa jestem.......czekam.........czekam.......... A tu nie spojrzałaś ... ? http://allegro.pl/show_user.php?uid=10904932&type=fb_all&feedback_type=fb_recvd_neg Bo mnie takie cosik odrzuca od razu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 13.01.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 mam pytanko.........jaki stopień ścieralności powinny mieć kafle w wiatrołapie???? Ja bym szukała IV klasy, chociaż ciemne płytki zazwyczaj mają III. Wiadomo, tu się najbardziej zużywają. A czy te które wybrałaś są barwione w masie? Czyli czy cała płytka ma taki sam kolor, czy w środku jest jasna? Bo jak barwiona w masie, to klasa ścieralności może być niższa. Ale II zdecydowanie odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.01.2010 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Ja lubię w domu brązy i wszelkie ich odcienie, pewnie mój dom będzie nudny, ja nie jestem taka odważna biorąc pod uwagę kolory Meganko.........dlaczego pisze, że nudny.....skoro będzie w brązach to będzie ciepły i przytulny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.01.2010 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 zakupiłam takie śniegowce..... http://allegro.pl/item855562749_855562749.html cierpliwa jestem.......czekam.........czekam.......... A tu nie spojrzałaś ... ? http://allegro.pl/show_user.php?uid=10904932&type=fb_all&feedback_type=fb_recvd_neg Bo mnie takie cosik odrzuca od razu ... Jeżyku.....oczywiście, że spojrzałam na komentarze!! zawsze to robie!! ale przy ponad 6500 komentarzy cięzko jest nie mieć negatywnych...zawsze jakies marudy się znajdą!!!! 90% komentarzy to pozytywy.....więc uznałam, że będzie OK!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 14.01.2010 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 kala mamy dębowe, ale wiem że jesionowe są bardziej jaśniejsze, mają mniej "naturalnych wzorów" w sobie niż dąb, a zarówno jesion jak i buk są porównywalnej twardości do dębu- wg. mnie jest naprawde b. mala różnica, dlatego patrz bardziej które usłojenie bardziej ci się podoba i jaki kolor z których można zrobić,- bo każdy kolor inaczej bedzie wyglądał w dębie, a inaczej w jesionie...- będzie i jaśniejszy i bardziej żywszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.01.2010 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 mam pytanko.........jaki stopień ścieralności powinny mieć kafle w wiatrołapie???? Ja bym szukała IV klasy, chociaż ciemne płytki zazwyczaj mają III. Wiadomo, tu się najbardziej zużywają. A czy te które wybrałaś są barwione w masie? Czyli czy cała płytka ma taki sam kolor, czy w środku jest jasna? Bo jak barwiona w masie, to klasa ścieralności może być niższa. Ale II zdecydowanie odpada. te płytki, ktore wybrałam do wiatrołapu...mają 4 klase ścieralności, czyli powinno być ok??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.01.2010 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 kala mamy dębowe, ale wiem że jesionowe są bardziej jaśniejsze, mają mniej "naturalnych wzorów" w sobie niż dąb, a zarówno jesion jak i buk są porównywalnej twardości do dębu- wg. mnie jest naprawde b. mala różnica, dlatego patrz bardziej które usłojenie bardziej ci się podoba i jaki kolor z których można zrobić,- bo każdy kolor inaczej bedzie wyglądał w dębie, a inaczej w jesionie...- będzie i jaśniejszy i bardziej żywszy! kochaniutka.........a możesz pokazac swoje schody???? wklej tutaj choćby maluśkie zdjęcie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 14.01.2010 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 To jesion, tak dla poglądu: http://lh3.ggpht.com/_5epUv1e8bgg/SrPXIdZKclI/AAAAAAAAEG8/7kxAmKtNmZs/s400/IMG_0290.JPG te płytki, ktore wybrałam do wiatrołapu...mają 4 klase ścieralności, czyli powinno być ok??? Jak najbardziej ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 14.01.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 ładny ten jesion Kala-dzwoniłaś do pana od śniegowców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.01.2010 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 ładny ten jesion Kala-dzwoniłaś do pana od śniegowców? kilka razy !!!!!!!!!1 nie odbiera telefonów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.01.2010 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Sprzedawca z allegro jest z Krakowa...czy ktos z Was jest z Krakowa z okolic ulicy Dietla 71 ????i mogłby mi na miejscu sprawdzić czy taka firma istnieje????????..prosze o pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts