Megana 14.01.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Ja lubię w domu brązy i wszelkie ich odcienie, pewnie mój dom będzie nudny, ja nie jestem taka odważna biorąc pod uwagę kolory Meganko.........dlaczego pisze, że nudny.....skoro będzie w brązach to będzie ciepły i przytulny!!! Napisałam tak, gdyż widząc meble w kuchni, w kolorze czerwonym ( co zresztą bardzo mi się podoba), to sama nie jestem tak odważna, a czasem szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.01.2010 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 a ja marze o czerwonych kaflach na kominku..........i o czerwonej kanapie .....pomysły biorą sie z marzeń własnie!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 14.01.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 a ja marze o czerwonych kaflach na kominku..........i o czerwonej kanapie .....pomysły biorą sie z marzeń własnie!!!!!!!! o kanapie ja też, ja też!!! Czerwonej. Koniecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.01.2010 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 No i kto tu jest odważny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 14.01.2010 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 No nie!!!! A ja chciałam być oryginalna i chciałam mieć .....czerwoną kanapę lub chociaż fotele a tu proszę. W większości domów w których bywałam, są kanapy lub komplety ze skóry. Dlatego ja postanowiłam ich nie mieć!! Ale chyba nie tylko ja!! Teraz powtórka z rozrywki - w każdym domu będzie czerwona kanapa !!!!!! Trzeba chyba zmienić koncepcję !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.01.2010 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 No nie!!!! A ja chciałam być oryginalna i chciałam mieć .....czerwoną kanapę lub chociaż fotele a tu proszę. W większości domów w których bywałam, są kanapy lub komplety ze skóry. Dlatego ja postanowiłam ich nie mieć!! Ale chyba nie tylko ja!! Teraz powtórka z rozrywki - w każdym domu będzie czerwona kanapa !!!!!! Trzeba chyba zmienić koncepcję !!! Heheheh, to ja nie będę każdy, bo mam już narożnik - zgadnijcie jaki...................brązowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 14.01.2010 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 To jeszcze ci coś pokażę. Będzie się podobało Tylko wynośmy się już z Kruszonowego dziennika bo nas jutro zbeszta http://picasaweb.google.com/Jezyk28/Okiennice?authkey=Gv1sRgCJ7Dv5Plou_ZDQ# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 14.01.2010 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Agunia, ale my som w kaniorkowym dzienniku i nikt nas stąd nie ruszy...nawet Kala No nie Kaluniu ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.01.2010 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 To jeszcze ci coś pokażę. Będzie się podobało Tylko wynośmy się już z Kruszonowego dziennika bo nas jutro zbeszta http://picasaweb.google.com/Jezyk28/Okiennice?authkey=Gv1sRgCJ7Dv5Plou_ZDQ# Ależ niektóre śliczne te okiennice - ale kolorystyka super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 14.01.2010 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Nooo dlatego tu wlazłam. ...bo my z Kalą właśnie Kruszonowi paskudzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 14.01.2010 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Ależ niektóre śliczne te okiennice - ale kolorystyka super Właśnie muszę w swoim dzienniku o nich coś namalować. Niech ludki czytają i oglądają bo fajne nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 14.01.2010 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Nooo dlatego tu wlazłam. ...bo my z Kalą właśnie Kruszonowi paskudzimy Sorry, zauważyłam,jak wlazłam z buciorami do Kruszona i zostawiłam tam ślady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 14.01.2010 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 meg60 - Kruszon ma anielską cierpliwość do babińca na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 14.01.2010 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Eeeej megi ... ale to drzwi były ... - nie okiennice ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 14.01.2010 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 No i takie będę miała w swoim domku ........na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 14.01.2010 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Znaczy się ...takie ...jakby http://lh3.ggpht.com/_mj9sER9pfg0/S04QfrGStII/AAAAAAAADPk/1dc3VVz6Di4/shutters_s898.jpg ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 14.01.2010 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Zobaczcie co Mały wkleił na Dowcipach : Posadził niedźwiedź w lesie poletko konopi. Kiedy już konopie obrodziły, postanowił je pilnować noc i dzień.Wlazł na drzewo i czeka. Szedł sobie po lesie jeżyk.... - Oczom nie wierzę, uszom nie słyszę! - wykrzyknął uradowany gapiąc się na dorodne konopie. Zerwał jedną, spróbował. posmakowało więc zaczął zbierać bukiecik. Niedźwiedź nie zdzierżył. Zlazł z drzewa, podszedł cichutko do jeżyka i walnął go łopatą przez łeb. Jeżyk upadł ogłuszony. Po chwili otrzeźwiał, wstał, pokręcił głową z niedowierzaniem- Co za konopia!!! Ale daje kopa!!! I pobiegł do domu po kosę. Wraca szybko z kosą i dalej - tak szybko jak może, zaczyna kosić niedźwiedzie poletko. Niedźwiedź zgłupiał. Ale po chwili zlazł z drzewa i potraktował jeżyka łopatą. Ten zwalił się na glebę, ale zaraz wstaje i kosi dalej. Niedźwiedź znowu go łopatą! Jeżyk znowu poległ ale jeszcze szybciej się pozbierał i dalej kosi. Znowu dostał łopatą, znowu szybko wstał i uśmiechnięty mruczy pod wąsem - Nie spać! Nie spać, K***a! Kosimy, kosimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 15.01.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 15.01.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Znaczy się ...takie ...jakby http://lh3.ggpht.com/_mj9sER9pfg0/S04QfrGStII/AAAAAAAADPk/1dc3VVz6Di4/shutters_s898.jpg ? Ale się namieszało !!!!! Aga, u kruszona rozmawialiście o ......drzwiach i ja tam wtrąciłam swoje trzy grosze!!! A u kali rozmowa była o okiennicach, których nie będę miała w swoim domku, niestety nie będą pasowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 15.01.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Meg My miałyśmy "gonitwę myśli" a ty się w to zaplątałaś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts