kala67 19.01.2010 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 meg..............super rozwiązanie!!!!!!!!!! tylko u mnie schody idą w inna stone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 19.01.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Kalu, to przestawisz kibelek na drugą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 19.01.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 co za różnica po której stronie będziesz siedziec na kibelku ??? Ważne, że będzie gdzie usiąść !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.01.2010 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 co za różnica po której stronie będziesz siedziec na kibelku ??? Ważne, że będzie gdzie usiąść !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.01.2010 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Witam wszystkich!!! Jutro raniutko wyjeżdżam w góry. Najpierw na kulig forumowy a potem na tydzień na narty Musimy odpocząć od budowy i nabrac sił na następny sezon budowlany W związku z powyższym zawieszam mój dziennik, robie przerwę zimową wracam 1 lutego!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 20.01.2010 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Witam wszystkich!!! Jutro raniutko wyjeżdżam w góry. Najpierw na kulig forumowy a potem na tydzień na narty Musimy odpocząć od budowy i nabrac sił na następny sezon budowlany W związku z powyższym zawieszam mój dziennik, robie przerwę zimową wracam 1 lutego!!!! Tatarata... przerwa... Kaluś przecież tu i tak będzie się gotowało przez ten czas Miłego wypoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.01.2010 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 pakuje się juz, ale po pracy pojechałam jeszcze na budowe zobaczyć na jakim etapie są prace...... kominek się montuje pomalutku..... http://lh5.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/S1dJlONBB8I/AAAAAAAAFf8/jM6m25rxJ0U/s512/DSCN3843.JPG oraz kładzie sie podłogówka w łazienkce na pietrze... http://lh3.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/S1dKA_B4GvI/AAAAAAAAFgA/ph8naejiCvk/s640/DSCN3848.JPG oczywiście proszę Was o jakies uwagi jeśli zauważycie jakieś błędy w montażu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 20.01.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 No, no - ja tam się ie znam, ale wygląda to na..........szybki koniec Jak wrócisz z wojażu, to wszystko będzie gotowe i.....przeprowadzka Szerokiej drogi i miłego wypoczynku !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.01.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Pakuj się kobieto, bo połowy rzeczy zapomnisz Przyjemnego szusowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 20.01.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Kala - w łazience na piętrze ...mam rozumieć,że tam są wylewki ? Wiem, że można coś takiego zrobić na drewnianym stropie - u ciebie tak jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 21.01.2010 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Dzięki laski za dobre słowo!!!!!!!!!! zawsze można na Was liczyć!! ............ wracam do tematu.........schodów..... podobaja mi się takie proste: http://lh4.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/Swf9mPsIBBI/AAAAAAAAE10/HtPXhPrasvo/s512/DSCN1399.JPG Kaluś toż to idealne rozwiązanie schody Ci się podobają a i kibelek pod schodami jest nie umarźnij w tych górach, mrozy straszne zapowiadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 22.01.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Cześć Kaluś Długo mnie u Ciebie nie było, ale wszystko przez tą operacje Teraz juz jestem i nadrabiam! W domku widzę,że sporo się dzieje, super! Fajnie,że już podłogóweczka powstaje a inwestorka odpoczywa! I tak ma być! Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 22.01.2010 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 podłogówka wygląda mi ładnie, ale z tym kibelkiem, to nie rozumiem?? to są schody wejściowe do kibelka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 22.01.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 to są schody wejściowe do kibelka? Tez miałam o ty zapytać, ale się wstydziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 23.01.2010 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 no nie to są schody na górę a kibelek jest pod schodami, nie pamiętacie ja Kala inspiracji szukała, i znalazła, tylko lekki przeciąg może być podczas dumania, ale za to można komuś zbiegającemu z góry nogę podłożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 23.01.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 .... ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 24.01.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 " Kochani ! Nasza DarioAS jest w FINALE !!! Druga tura głosowania na najpiękniejszy, forumowy różany blog wystartowała. Głosujemy od nowa a stać nas przecież na 1,22 + Vat nie ? Tu podziwiamy : http://aniads-rosegarden.blogspot.com/ A tak głosujemy : SMSy o tresci F00041 na numer 7144 (koszt 1,22 z VAT). A tu mądrości typu - jeden telefon ...jeden głos ... ( a szkoda ) Regulamin tutaj: http://www.blogroku.pl/aniads-rosegarden,gw5m6,blog.html Przejęłam pałeczkę bo An-budowa właśnie usiłuje nie zamarznąć na nartach czy kuligu ... ważne, żeby przeżyła te mrozy Nie zostawiła mi miotły ... jędza Za każdy głosik - dzięęęęęki ... " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 24.01.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Na wstepie jako forumowa świeżynka się witam:) Podczytuję teraz całymi dobami forumowe dzienniki, bo właśnie zaczęłam swoją przygodę z budowaniem domu i choć na razie jestem na wczesnym etapie papierologii to już myślę o wykończeniach i o kominku w kaflach. Wiem, że poszukiwałaś czerwonych i oto są http://www.kafel-kar.com.pl/strona,kolorystyka,75,0,75.html?foto_cat=23 obawy budzi tylko notatka o 40% dopłacie za kolor ale może warto rozpytać. PS. domek cudownie klimatyczny i już nie mogę doczekać się jego wykończenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 26.01.2010 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Ty powróciłaś z tego kuligu, czy nie!!!!!?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 26.01.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Witam wszystkich!!! Jutro raniutko wyjeżdżam w góry. Najpierw na kulig forumowy a potem na tydzień na narty Musimy odpocząć od budowy i nabrac sił na następny sezon budowlany W związku z powyższym zawieszam mój dziennik, robie przerwę zimową wracam 1 lutego!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts