meg60 15.02.2010 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 REKORDZISTKA !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.02.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Chachachaaa... ja też tak się nieograniczałam, bo przecież nie można...... 29 kilo przytyłam matko to sporo ja przy pierwszym też dużo 23 kg tylko ty pozbyłaś się tych zbędnych kilogramów, teraz jesteś szczupła a mi zostało po pierwszym 10 kg dlatego teraz staram się nie przytyc więcej niż to jest konieczne....a czy sie uda?...czas pokaże.... Tak, tak... tak mi mów... w biuście mi dwa rozmiary zostały ... i nie wiem, czy dobrze, czy źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 15.02.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 A co mąż na to.......chyba zadowolony???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.02.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 noooo.... nie narzeka ..... niechby tylko spróbował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 15.02.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 ja myślę...... dwa rozmiary więcej, no no - ręce pełne roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 15.02.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Witam Wpadam na chwilkę, bo czytam jakie tu ciekawe tematy i to takie jakie lubię pozdrawiam Was dziewczyny serdecznie i niech Wam zostaje "na górze" jak najwięcej (mojej nie zostało ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.02.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 upssss.... męskiego towarzystwa nie przewidziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 15.02.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Cześć kala przywitac sie chciałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 15.02.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 upssss.... męskiego towarzystwa nie przewidziałam sie nie ma czego wstydzić (forum ogólnodostępne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.02.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 (forum ogólnodostępne ) przecie wiem ... ten wstydzioch to taki spontan był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 15.02.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 No to mamy eksperta TINEK, jako mąż to chyba wie najlepiej mój jakoś nie narzeka, choć teraz niepełnowartościowa jestem.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 15.02.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 No to mamy eksperta TINEK, jako mąż to chyba wie najlepiej mój jakoś nie narzeka, choć teraz niepełnowartościowa jestem.......... Moja tez teraz niepełnowartościowa , Hanka 7 miesiąc i tylko i wyłącznie na cycku (znaczy sie piersi) jakieś jabłuszka trochę teraz je tylko dodatkowo, Pierwsza córka była do 1 roku tylko na piersi, także jeszcze jakiś jestem odstawiony od .... (no, ale moja żona pełnomleczna jest, bo w mleczarni pracuje ) Ściskam Was dziewczyny serdecznie (gdzie chcecie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 15.02.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Moja niepełnowartościowość trochę inna. Moje dzieci to już stare i karmią sie same, nawet mleko kupują tyż same Pozdrowienia dla małżonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.02.2010 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Eeeee tam Małgoś... jaka tam niepełnowartościowa ... właśnie dopiero teraz cała chłopa jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 15.02.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Moja niepełnowartościowość trochę inna. Moje dzieci to już stare i karmią sie same, nawet mleko kupują tyż same Pozdrowienia dla małżonki Moja starsza córka też już dawno do sklepu po mleko chodzi dziękuję za pozdrowienie i również pozdrawiam (dziś byłem w Rokicinach, ale Cię po drodze nie spotkałem ) Tinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 16.02.2010 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Moja niepełnowartościowość trochę inna. Moje dzieci to już stare i karmią sie same, nawet mleko kupują tyż same Pozdrowienia dla małżonki Moja starsza córka też już dawno do sklepu po mleko chodzi dziękuję za pozdrowienie i również pozdrawiam (dziś byłem w Rokicinach, ale Cię po drodze nie spotkałem ) Tinek Bo mnie tam niebyło ale byłam dziś i ciebie też nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.02.2010 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 no pieknie!!! chwilke mnie tutaj nie było.......a Wy mi Tinka bałamucicie kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 16.02.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 No bo ......tak jakoś..... Ło od razu bałamuciły Pogaduch i tyle !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 16.02.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Bo mnie tam niebyło ale byłam dziś i ciebie też nie widziałam A bo dzisiaj to ja bliżej Colibeera byłem (Tinek może być wszędzie ) no pieknie!!! chwilke mnie tutaj nie było.......a Wy mi Tinka bałamucicie kobiety Jak bałamucące fajne, to i bałamucić można pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.02.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Eeee tam bałamuciły.... podsłuchał babskie blablablaa i zareagował jak facet ... a dalej to już samo tak wyszło Witaj Kaluś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts